GÖRÜMCE SORUNSALI

senve bennn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
445
329
23
konuyu özet geçiyorum 1 yasında kızım var pazar gunu doğum gunu neyse görümcem aradı benc tesi geleyim yardım edeyım sana yardımım dokunur dedı görümcemi severim fakat o kadar yaramaz bir çocuğu var kı kırıp döker yerinde durmaz anneside dur oğlum yapma oğlum asla bırsey demez kırıp dökmesin diye bize geldiklerinde peşinden hep ben koşarım dolasısıyla bana yardıma geleceğim dediğinde biliyorum ki bırak kendi işimi yapmayı çocuğun peşinde koşacağim bende dedim ki görümceme yardıma ıhtıyacım yok zaten bir çok sey hazır olacak dedım ama gelmek kalmak isterseniz o ayrı dedım sonra o zaman gelmeyelim dedi sonra bu olayı eşime anlattım eşim bana gelme demişşin tabi gelmezler diye çıkışta bulundu yani gelsinler her zaman kapım açık ama o gün çok yoğun olacağım ve çocugun yaramazlığı yüzünden butun işim gücüm kalacak eşimin bunu anlaması lazım sizce ben mi ayıp etmiş oldum arkadaşlar

Ayiplik bi durum yok, eşine ne diye anlattın ki? Kardesci bi eşin varsa biraz politik olmalısın.

yok hiç kardeşçi değildir hatta ben hatırlatırım kardesını ara sırf o yuzdensor diye ne bılım anlattım işte yarın bigun kardesı gıder söler bizi istemedi diye felan

eşine her şeyi anlatma bence.Ve bi olayda taraf varsa (maalesef taraf oluyor, ailesi bir yere siz bir yere) hiç anlatmayın.Ben şunu deneyimledim, haklı bile olsan sen haklısın diyemiyorlar.

Yok canım ayıp olmamış. Geldiğinde tekrarlarsın o gün böyle dedim ama gerçekten çoğu şey hazırdı seninde oğlunla gelip yoruşmanı istemedim birde hazırladıklarom sürpriz olsun istedim nolur yanlış anlama her zaman zevkle beklerim dersin. Geçeeeeeerrr giderrrr. Eşinide boşver erkek beyni kıvrımsız böyle düz anlamaz onlar.

bence ayıp etmişsin bende olsam bozulurdum.
belli ki iyi niyetli sana da yardım etmek için gelmek istemiş.

idare edebilirdin. en kötü abla sen çocuklarla ilgilen bi yandanda sohbet ederiz vs derdin geçerdi.

senin çocukda küçük ya ikisi bize iş yaptırmaz diyin yada çocukları annem baksın sen bana yarsım et diyin bişey olmaz

Bence gayet normal bir durum. Ayıp filan değil. Takmayın bu kadar. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin bebeğinize..

çocuklarınla ılgılen dıyorum zaten bunu daha öncede dedım ama ılgılenmıyor ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…