İyi geceler herkese
Benim kimseye yaranmak gibi bir derdim yok aslında ama kısaca başlık bu olsun dedim
Neyse kısaca anlatmaya çalışacağım ,Sadece iç dökmek istiyorum
Ne eş tarafına ne anne tarafıma ne yaparsak yapalım asla görmüyorlar küçümsüyorlar bizim yaptığımızı..
Merhametimizden yine de yapmaya devam ediyoruz.
Küçük örnekler vereceğim;kv kb geçen ay ev taşıdı 3gün gittim yardıma sonra gidemediğim akşam pasta yapıp eşimle yolladım eşim geç saate kadar onlara yardım etti hatta işi komple bitirdi geldi (yeri silme halıları serme perdeleri takma vs) kimsenin artık gitmesine gerek kalmayacak ne iş varsa yaptı geldi..
Dün bize geldiler “keşke gelirken borcamımı getirseydiniz” dedim “aaa o sizin miydi biz x gelinin sandık” diyor kv.Ki bu xgelin yardıma bile gelmedi oğlum durmaz gelemem dedi herkes de ee oğlu durmuyor gerçekten dedi..ben işe gidiyorum gelebilirsem gelirim dedim görümcem “herkes gelecek sen de gel” dedi..Lafımı söyledim ona geri kalmadım ama gittim..Eşim de o akşam gitti,kv o son akşam x oğlandan olmasa bitmezdi o geldi bitti diyor şaşırdı herhalde dedik benim eşimin adını söylüyoruz hayır diğeri geldi bitti diyor

İşe gitmeme rağmen ikiz kızlarıma rağmen ben de gittim eşim de gitti ama iyilik finalde görülmedi yine başkası gitmiş oldu..
Bir örnek daha vereyim eşim hafta sonları gidiyor annesine eli boş gitmez asla illa bişey götürür ama kv bunu asla dile getirmez..Ama başkasının yapmadığı şeyi bile yaptı der,karıştırdım o sanıyordum der..
Eşim geçen hafta aramıştı ne ihtiyacınız var diye sıvı yağ demişti kv,eşim de giderken almış götürmüş,üstüne 200de para vermiş ekmek alırsınız diye,kv dün evimde diyor ki “ee getirdiği yağ 5lt değildi”

Ama diğer kaynım yoğurt götürmüş kovayı biliyorum aldığımız market aynı 3lt lik kovaya 5-6 lt dedi

sonra bizim onlara verdiğimiz vantilatör halı perde için diğer oğlumuz verdi öyle hatırlıyorum dedi, lafı geçiyor “Allah razı olsun x oğlan verdi yaptı” diyor
Anne tarafımın da onlardan kalır tarafı yok,ben 3yıldır annemin telefon faturasını veriyorum,geçen ay hat taşıdıkları için geçiş tazminatı mı ne çıkmış o da denek ki faturaya yansımadı bilmiyorum anneme mesaj gitmiş faturanız ödenmemiş kapanacak diye..
Dün akşam hat sahibi kardeşim de saydırmıştı bana mesajlarla,çok çok üzüldüm kızlarımın okuma partisindeydim diye cevap verip kendimi germek istemedim bugün annemi aradım “annem de eee onu alttan al o ne dediğini bilmiyor o bana her ay 2milyar da yolluyor” diyor..
O bekar onun borcu harcı yok ben ev araba kredisi veriyorum iki evladım var büyükşehirde yaşıyorum vs vs.. eee tmm işte o bana para çok veriyor bana diyor..kısacası şu ki ona laf söyletmez asla..
Ben bu kadar borca rağmen 3 yıldır faturayı düzenli vermişim bunu mu veremicem diyorum ee o zaman niye kapandı diyor bana inanmamayı tercih ediyor

Bazen diyorum ki ben mi çok kafaya takıyorum,hayır,SEZARIN DA HAKKI SEZARA olması gerekmez mi ?