Görümce sorunu bende de varrr

vayy arkadaş ben napacam yahu? böyle görümce sorunlarını okudukça korkmaya başladım. ben de 7 tane görümce var. 3 tanesi hariç diğerleri evli barklı kocaman kadınlar. şimdiye dek çok şükür bir problem yaşamadık ama inşalah evlenince de yaşamam :18::18: bence takmayın kafanıza eşinizin sizin yanınızda olması ve savunması çok güzel.. o kendi kıskançlığıyla kalsın..

valla o sorun bende de var. görümcemle kavga ettik. iki senedi küsüz. ayrıca çocuklarmı reddetmiş. sadece x yeğenim var demiş. diğer kardeşinin çocuğundan için

geçen hafta eşimi aramışlar bize gelmek istiyolarmış eşim mesaideydi. çalışıyorum demiş. küs küs geleceklerdi pess. eşim dedi çatkapı arayıp gelceklermiş. napardın nasıl davranırdın dedi. eve gelen nasıl kötü davranılırki. acaba barışma girişimimi kızlar. ne yapmaya çalışıyo bu görümce

Kızlar çok sağolun mesajlarınıza..Evet mesaj atarak çok iyi yaptım diyorum ben de en azından görüşmüyoruz konuşmuyoruz. Eşim de bir anda silip atamaz ablası nihayetinde içten içe üzülüyo biliyorum ama kafasına çok da takmıyo eşimle biz çok severek evlendik çok şükür allahım nazarlardan korusun kızlar bugünlere kadar geldik. O da bana sen lazımsın takma kimseyi kafana sakın üzülme diyo, fesatlıkta çığır açtı kendisi, benim yerimde bi başkası olcaktıkiii onu muma çevirirdi hayatta bu kadar laf söyletmezdi kendisine. Eşimin o terbiyesiz lafına tepkisi çok da sert olmadı açıkçası ama sonradan ailesine falan söyledi ablasını arayıp huzurumu bozuyosun diye tel açmış sözde ağlamış ablası beter olsun. Kendisini bi tanısanız dünyanın en iyi insanı sanırsınız kızlar çok içten davranıyomuş imajı verir, herkesle arası iyidir zaten herkesle arası iyi olan insanları çok samimi bulmam oldum olası. Yapmacık yani.. İşte yeni evleneceklere tavsiyem aranıza çok önemli bi mesafe koyunki sizi böyle durumlara düşüremesinler, bana da diyolardı koy koy diye ben de diyodum mesafe koyulcak bi insan değil ki bu kadın, sonra gördüm anyayı konyayı. Haaa bide şey yazmıştı şimdi aklıma geliyo ailesinden birinin üzüldüğünü duyarsa benden bilirmiş beni muhattap alırmış ona dikkat etcekmişim ensemdeymiş haspam!

bende bolca foto koyuyorum ama küsüm. görüşmüyorum. iyi gelmeyiz gitmeyiz her şey bitti dedim. şimdide o bize gelmek istiyor ne yapiiim ben şimdi :44:

Bence en iyisi içine atmak değilde kavgasiz bir şekilde gorumcenle konuşmak. Ortada bir problem var ve bu susarak cozulemez. Sen takmazsin belki ama esinlede konuşuyor ve seni kotuluyor. Evliliğine zarar verir bu durum. Konuş

Ne varmış çikolata, kolonya ikram etmekte.
Erkek diye tv karşısında oturup göbeğini mi kasimasi gerekiyormuş. Daha neler duyacağiz.
Hiç muhattap olmayın bence, isabet olmuş sizi facebook'dan silmesi. Sevinmesi lazım kardeşim eşine değer veriyor diye.

askerden gelince evlenmeyi düşünüyoruz bizde onunda 4 tane kızkardeşi var açıkçası çekiniyorum bende en büyük ablasını hele hiç sevmiyorum daha hiç bişey yokken aradı benı düğünde bizden pek bişey bekleme çok şey alamayız kardeşimi sıkıştıma hatta gelin köyde oturun ne işiniz var şehirde kirada dedi bende çok sinirlendim yinede de saygımı korudum bişey demedim... askerde oldugu için sevgilimi de üzmek istemedim sustum ama gelince kavga çıkcak gibi bu nedir ya kendilerini ne sanıyorlarsa Allah ıslah etsin böylelerini gercekten huzur bozucular Allah yardımcınız olsun... tabi benimde...

O kim olyor ki senjn annene laf ediuor ne hakla yaaa.okuyunca sonir oldum ben olsam gorusmezdim asla muhatap olmazdim

O kim olyor ki senjn annene laf ediuor ne hakla yaaa.okuyunca sonir oldum ben olsam gorusmezdim asla muhatap olmazdim
Yok canım görüşmüyorum zaten görüşmeyi de düşünmüyorum ama ileriye doğru illaki bir araya gelmemizin gerekeceği durumlar olcak işte o zaman ne olur bilmiyorum..canım hem anneme hem babama laf etti o katnem cirkef suratını goresim yok. Muhatap almıyorum seviyesine inmiyorum napayım. Yukarıdaki yorumlarda karşılıklı oturup konuşun demişsiniz ya ben de karşılıklı konuşmak istemiştim aslında kendisiyle eşime de dedim ablamla öyle oturup sakin sakin konuşulmaz aşkım dedi sana yine olmadık salak saçma şeyler söyleyebilir moralini bozabilir seni onunla Muhatap etmiyim ben konuşayım icimizdekileri ben söyliyim dedi ama ne yazık ki bir araya gelip yüzyüze konuşamadılar Kayinpederim de kızmış Özür dile demiş ona da tavır almış ziyarete geldiği zaman pılını pırtını toplayıp dönmüşler evlerine:))) ay nasıl sevindim kızlar Kayinpederim de benden yana diye. Yukarıda yorumlarda gorumcesiyle şimdiden sorun yaşamaya başlayan arkadaşım sakın kendini ezdirme baştan tavrını sert koy korksun senden biz iyi oldukça tepemizde ezan okuyo bunlar...

Rabbim kimsenin başına böyle bi insan vermesin.bi kere kendi terbiyesini kendi belirlemiş zaten size söyledikleriyle.ayrıca kardeşlerinizin sizin evinize gelmesine ne karışır ki ister annenize gidersiniz ister kardeşleriniz gelir.o zaman siz de görümcenizin evinize gelmesine karışsaydınız onun çok mu hoşuna giderdi acaba merak ettim çok saçma bi şey bu söylediği.bide eşinizi size karşı doldurmaya çalışmış çok yazık.görümceniz evli mi?öncelikle eşinizle konuşun bu durumu.neden böyle söylemiş bi yanlışım mı oldu da beni öyle görmüş diyin ki eşinize karşı haklı olabilesiniz.eğer eşinize kızarsanız bağırırsanız görümcenizle ilgili ters tepebilir onu korur.madurluğunuzun üstüne vurgu yaparak konuşun yani.bide görümceniz böyle söylemesine rağmen eşiniz ne demiş nasıl bi tepki vermiş bu da çok önemli?eğer eşiniz bu sorunu halledemezse aile büyüklerine bile bu durumu anlatın.yoksa yarın öbür gün k.v k.p bile yalan yanlış şeyler söyleyip size karşı doldurabilir.

Kimin görümce sorunu yok ki Aslında yeni gelini kıskanmasalar, fesat olmasalarr, sürekli kardeşlerini kendilerine çekmeye çalışmasalar, ve arkamızdan herkese dedikodumuzu yapmasalar yalan yanlış bir şekildee ne güzel olurdu.. Bende başta senin gibi seviyordum iyi niyetliydim yani saftım Sonradan anladım.. Kötülük eden kendisine eder..

Neeee 7 Görümce miiiii Biriyle kavga edersen yandın.. O 1'i diğer 6'sını da dolduruşa getirir ve bir anda bakmışsın hepsiyle kavgalısın.. Wuww... Bende 3 tane var, biriyle hiç tanışmadım konuşmadım.. Diğeri baya uzakta yaşıyor.. Tek 1 tanesiyle aynı şehirdeyiz o da canıma yetiyor zaten..

Allah korusun yaaa Maşallah iyi hepsiyle aram. en büyük görümcemin oğlu evli ve onun gelininde çekmişler baya. o yüzden bana daha çok ilgi gösteriyorlar ve ''seni gelin olarak değil kardeşimiz olarak görmek istiyoruz. ilk önce seni mehmet seviyor diye sevdik ama sonra tanıdıkça sen olduğun için seviyoruz. istiyoruz ki sen de aramıza katıl sana çekinerek değil seve seve gelelim sıkıntımız olduğunda arayabilelim'' diyorlar. nişanlım da sağolsun hep yanımda oldu ablaları ile aramda sıkıntı çıkmasın diye çok çabaladı. her şey karşılıklı tabii ki ve inşallah ileride sorun yaşamam...

İnşallah inşallah.. Hep böyle gitsin yeter ki..

mesafeli ol cnm zaten uzakmış
kocanla mutlu olmaya bak

Kesinlikle mesafeni koru, eşinin görüşmesine de engel olma ama..

Kavga gürültüden cok sizi mutlu görmek niyetleri kötü ise eğer onları daha da yıpratacaktır.

Off bu küslük sürecek orası kesin de ben nasıl birlikte yaşamaya alışcam onu bilmiyorum kızlar...iki tane çocuk dogurdum diye kendini ilahe gibi görüyo facebooka foto ekliyo sen sanırsın sadece dünyada bi kızı bi oğlu olan o. Eşim de gitmiş çocuğunun fotosunu beğenmiş bugün sinir oldum. Kızdım ona da. Bu kez kötü ben oluyorum ben fotolarini begenmiyorum ya sanki eşimin arası iyi de benim kötü gibi bi izlenim oluyo. O da ben yegenlerimin fotosunu beğeniyorum bu konuda baskı kurma deyince küstüm ona da. Çocuklarını da sevmiyorum kendini de sevmiyorum ilahe hanımın.

Yaptığı hoş olmamış. Mesafeyi korursunuz bundan sonra olur biter. Allah yardımcınız olsun.
Ama eşinize yiğenlerinin fotoğraflarını beğeniyor diye niye kızıyorsunuz ki?
Canı,kanı onlar onun.
(Böyle görümcelere şahit olunca kendiminkileri öpüp başıma koyasım geliyor.)

Ya çok haklısınız aslında kızmamaliyim biliyorum ama o benim kardeslerime evime geliyolar diye laf etti ya haksız yere, ben de kinlendim şimdi fazlasıyla hiç bi şekilde ona ait herşeye gıcık oluyorum. eşim de tavır koysun istiyorum eşim çok iyi niyetli, çocukların da bi suçu yok ama ne bileyim hak etmediğim laflar duydum arkamdan da yapmadığım bi sürü şey anlatmış ortak tanıdıklarımiza hazmedemiyorum ağzının payını da veremedim eşimin hatrina, o da veremiyo ablasının cevabını. Şeytan diyo mesaj at ağzına geleni söyle

Empati yapmayı deneyin bu beğeni konusunda.
Sizin yiğenlerinize eşiniz böyle bir sebepten tepki verseydi nasıl hissederdiniz?
Bence tepkisiz kalın ve o kişiyi yok sayın.
Şanslısınız ki eşiniz sizden yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…