- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
aynen canım öyle yapıyorum foto koyuyorum etiket yapıyorum çatlasın diye..İşin enteresan tarafı ortak tanıdıklarımız var ve onlara da çok farklı şeyler anlatmış onlara noluyosa bana cephe aldılar..En başından beri çok iyi davrandım zaten atalaarımız boşa dememiş iyilikten maraz doğar diye..
Senin kv de bi cinsmiş ya o nasıl laf öyle??İyi demişsin susturmuşsun, söz konusu kendi kızları olunca 180 derece dönüveriyolar. Ah bide ben verebilsem şu fesatların ağzının payını..
Bikaç ay öncesine kadar görümcemi çok seven, çok iyi niyetli ve güler yüzlü bulan bi gelindim. Sonra eşime faceboooktan attığı o mesajı bi gördüm, ona karşı bütün hissettiklerim negatife geçiş yaptı malesef. Ya bide facebooktan atıyo mesajı bi sıkıntın varsa tel aç bari, kendisi şehir dışında allahtan..neyse ben 11 aylık evliyim, 2-3 aylık evliykenden takmış bana kafaya, yazdığı mesaj da kardeşlerimin kuzenlerimin evimize sık gelmesini sindirememiş (kuzenlerim evime 1 kere geldi, kardeşlerim de çok sık gelemiyolar), benim aileme çok sık gidişim sindirilememiş(ki çok sık gitmememe rağmen), aileme bikaç laf saymış, benden ismimle değil de karın şöyle karın böyle diye bahsedilmiş, onları iftara davet etmiştim o zamanlar çalışıyodum eşim de bana yardım olsun diye bi iki çay dökmüş bide çikolata kolonya servisi yapmış ben görmedim bile mutfaktayken çikolata dağıttığını, onları bile bahane edip keşke senin evine gelmeseydim de seni o halde görmeseydim yazmış. yaaaa daha neler neler var, şu anda konuşmuyoruz ve sağda solda benim çok kötü bi gelin olduğumu anlatıyomuş, suçluluk psikolojisi işte, daha birbirimizi tanıyamadan üstelik o şehir dışında yaşıyo olmasına rağmen kıskançlıklara çekememezliğe başladı. En son ben dayanamayıp bana haksızlık ettiğini söylediğim bi mesaj yazdığımda beni faceten silip çok özür diliyorum 'anan seni terbiye edememiş' yazdı, ben de bi kere daha cevap vermedim onun seviyesine inmeyeyim diye. Yüzünü göresim sesini duyasım yok, allahtan başka bi şehirde. Siz olsanız napardınız?
Ne varmış çikolata, kolonya ikram etmekte.Bikaç ay öncesine kadar görümcemi çok seven, çok iyi niyetli ve güler yüzlü bulan bi gelindim. Sonra eşime faceboooktan attığı o mesajı bi gördüm, ona karşı bütün hissettiklerim negatife geçiş yaptı malesef. Ya bide facebooktan atıyo mesajı bi sıkıntın varsa tel aç bari, kendisi şehir dışında allahtan..neyse ben 11 aylık evliyim, 2-3 aylık evliykenden takmış bana kafaya, yazdığı mesaj da kardeşlerimin kuzenlerimin evimize sık gelmesini sindirememiş (kuzenlerim evime 1 kere geldi, kardeşlerim de çok sık gelemiyolar), benim aileme çok sık gidişim sindirilememiş(ki çok sık gitmememe rağmen), aileme bikaç laf saymış, benden ismimle değil de karın şöyle karın böyle diye bahsedilmiş, onları iftara davet etmiştim o zamanlar çalışıyodum eşim de bana yardım olsun diye bi iki çay dökmüş bide çikolata kolonya servisi yapmış ben görmedim bile mutfaktayken çikolata dağıttığını, onları bile bahane edip keşke senin evine gelmeseydim de seni o halde görmeseydim yazmış. yaaaa daha neler neler var, şu anda konuşmuyoruz ve sağda solda benim çok kötü bi gelin olduğumu anlatıyomuş, suçluluk psikolojisi işte, daha birbirimizi tanıyamadan üstelik o şehir dışında yaşıyo olmasına rağmen kıskançlıklara çekememezliğe başladı. En son ben dayanamayıp bana haksızlık ettiğini söylediğim bi mesaj yazdığımda beni faceten silip çok özür diliyorum 'anan seni terbiye edememiş' yazdı, ben de bi kere daha cevap vermedim onun seviyesine inmeyeyim diye. Yüzünü göresim sesini duyasım yok, allahtan başka bi şehirde. Siz olsanız napardınız?
Yok canım görüşmüyorum zaten görüşmeyi de düşünmüyorum ama ileriye doğru illaki bir araya gelmemizin gerekeceği durumlar olcak işte o zaman ne olur bilmiyorum..canım hem anneme hem babama laf etti o katnem cirkef suratını goresim yok. Muhatap almıyorum seviyesine inmiyorum napayım. Yukarıdaki yorumlarda karşılıklı oturup konuşun demişsiniz ya ben de karşılıklı konuşmak istemiştim aslında kendisiyle eşime de dedim ablamla öyle oturup sakin sakin konuşulmaz aşkım dedi sana yine olmadık salak saçma şeyler söyleyebilir moralini bozabilir seni onunla Muhatap etmiyim ben konuşayım icimizdekileri ben söyliyim dedi ama ne yazık ki bir araya gelip yüzyüze konuşamadılar Kayinpederim de kızmış Özür dile demiş ona da tavır almış ziyarete geldiği zaman pılını pırtını toplayıp dönmüşler evlerine:))) ay nasıl sevindim kızlar Kayinpederim de benden yana diye. Yukarıda yorumlarda gorumcesiyle şimdiden sorun yaşamaya başlayan arkadaşım sakın kendini ezdirme baştan tavrını sert koy korksun senden biz iyi oldukça tepemizde ezan okuyo bunlar...O kim olyor ki senjn annene laf ediuor ne hakla yaaa.okuyunca sonir oldum ben olsam gorusmezdim asla muhatap olmazdim
Bikaç ay öncesine kadar görümcemi çok seven, çok iyi niyetli ve güler yüzlü bulan bi gelindim. Sonra eşime faceboooktan attığı o mesajı bi gördüm, ona karşı bütün hissettiklerim negatife geçiş yaptı malesef. Ya bide facebooktan atıyo mesajı bi sıkıntın varsa tel aç bari, kendisi şehir dışında allahtan..neyse ben 11 aylık evliyim, 2-3 aylık evliykenden takmış bana kafaya, yazdığı mesaj da kardeşlerimin kuzenlerimin evimize sık gelmesini sindirememiş (kuzenlerim evime 1 kere geldi, kardeşlerim de çok sık gelemiyolar), benim aileme çok sık gidişim sindirilememiş(ki çok sık gitmememe rağmen), aileme bikaç laf saymış, benden ismimle değil de karın şöyle karın böyle diye bahsedilmiş, onları iftara davet etmiştim o zamanlar çalışıyodum eşim de bana yardım olsun diye bi iki çay dökmüş bide çikolata kolonya servisi yapmış ben görmedim bile mutfaktayken çikolata dağıttığını, onları bile bahane edip keşke senin evine gelmeseydim de seni o halde görmeseydim yazmış. yaaaa daha neler neler var, şu anda konuşmuyoruz ve sağda solda benim çok kötü bi gelin olduğumu anlatıyomuş, suçluluk psikolojisi işte, daha birbirimizi tanıyamadan üstelik o şehir dışında yaşıyo olmasına rağmen kıskançlıklara çekememezliğe başladı. En son ben dayanamayıp bana haksızlık ettiğini söylediğim bi mesaj yazdığımda beni faceten silip çok özür diliyorum 'anan seni terbiye edememiş' yazdı, ben de bi kere daha cevap vermedim onun seviyesine inmeyeyim diye. Yüzünü göresim sesini duyasım yok, allahtan başka bi şehirde. Siz olsanız napardınız?
vayy arkadaş ben napacam yahu? böyle görümce sorunlarını okudukça korkmaya başladım. ben de 7 tane görümce var. 3 tanesi hariç diğerleri evli barklı kocaman kadınlar. şimdiye dek çok şükür bir problem yaşamadık ama inşalah evlenince de yaşamam :18::18: bence takmayın kafanıza eşinizin sizin yanınızda olması ve savunması çok güzel.. o kendi kıskançlığıyla kalsın..
Neeee 7 Görümce miiiiiBiriyle kavga edersen yandın.. O 1'i diğer 6'sını da dolduruşa getirir ve bir anda bakmışsın hepsiyle kavgalısın.. Wuww... Bende 3 tane var, biriyle hiç tanışmadım konuşmadım.. Diğeri baya uzakta yaşıyor.. Tek 1 tanesiyle aynı şehirdeyiz o da canıma yetiyor zaten..
Allah korusun yaaaMaşallah iyi hepsiyle aram. en büyük görümcemin oğlu evli ve onun gelininde çekmişler baya. o yüzden bana daha çok ilgi gösteriyorlar ve ''seni gelin olarak değil kardeşimiz olarak görmek istiyoruz. ilk önce seni mehmet seviyor diye sevdik ama sonra tanıdıkça sen olduğun için seviyoruz. istiyoruz ki sen de aramıza katıl sana çekinerek değil seve seve gelelim sıkıntımız olduğunda arayabilelim'' diyorlar. nişanlım da sağolsun hep yanımda oldu ablaları ile aramda sıkıntı çıkmasın diye çok çabaladı. her şey karşılıklı tabii ki ve inşallah ileride sorun yaşamam...
Yaptığı hoş olmamış. Mesafeyi korursunuz bundan sonra olur biter. Allah yardımcınız olsun.
Ama eşinize yiğenlerinin fotoğraflarını beğeniyor diye niye kızıyorsunuz ki?
Canı,kanı onlar onun.
(Böyle görümcelere şahit olunca kendiminkileri öpüp başıma koyasım geliyor.)
Ya çok haklısınız aslında kızmamaliyim biliyorum ama o benim kardeslerime evime geliyolar diye laf etti ya haksız yere, ben de kinlendim şimdi fazlasıyla hiç bi şekilde ona ait herşeye gıcık oluyorum. eşim de tavır koysun istiyorum eşim çok iyi niyetli, çocukların da bi suçu yok ama ne bileyim hak etmediğim laflar duydum arkamdan da yapmadığım bi sürü şey anlatmış ortak tanıdıklarımiza hazmedemiyorum ağzının payını da veremedim eşimin hatrina, o da veremiyo ablasının cevabını. Şeytan diyo mesaj at ağzına geleni söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?