- 22 Mart 2021
- 80
- 36
- 8
- 32
- Konu Sahibi Sevdayolum
-
Onun ki de 3 yaşında ayrım yapılması üzdü beni2 yaşlı çocuk napacak harçlığı. Siz de görümcenin karakterini biliyorsunuz neden böyle bir şeyi söyleme gereği duydunuz ki? Görümceni diyorsunuz ama siz de herşeye alınan birisiniz galiba
Onunki de 3 yaşında ayrım yapılması üzdü beni ..O anda yakın hissettm üzüldüğümu söyledim sadeceGörümceye neden böyle bir şey söylediniz ki gereksiz olmuş.
Onu en küçük cocuguda anlamiyo ki ayrım yapılması üzdü beniBen tenezzül edip demem bile öyle birşeyi. Sız sanki ortalık karışsın istemişsiniz.2 yaşındaki çocuk da harçlıktan anlamaz yani.
Onunkide anlamiyo ki ayrım yapılması üzdü beniBen tenezzül edip demem bile öyle birşeyi. Sız sanki ortalık karışsın istemişsiniz.2 yaşındaki çocuk da harçlıktan anlamaz yani.
Mesele para değil ki onunki de 3 yaşında ayrım yapılması üzdü beni2 yasindaki paradan ne anlar?
Bundan sonra dilinizi tutarak devam edersiniz madem. Kalkip da soylemek cok ayip olmus
Aramadım o an ordayken dedm snra görüncem aradi beni onunki de küçük çocuk anlamaz paradan mesele parada degl zaten ama ayrım yapılması üzdü beniGorumcenizi arayıp söylemeniz yanlış olmuş sonucta babası yani tabikide gider arar söyler böyle böyle diyor diye alinmaniz da biraz saçma olmuş bence bi gün verir bi gün vermez çok kafaya takmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?