Görümce sorunu

Yahu sizene? Sizin babaniz anneniz ayrim yapsa zorunuza gider, soylersiniz belki ama kayinpederiniz niye zorunuza gidiyor? Şu olayda zoruna gidecek biri varsa o da eşiniz. Eşinizin zoruna gitse kendisi soylerdi herhalde.

Kendi oğullarinin takmadigi şeylere takan gelinler...
Ben olsam eşime soylerim takarsa takar, takmazsa takmaz. İyi gorumcenin laflarini haketmişsiniz

Görümcenizin huyunu biliyorsunuz ona niye bunu söylediniz ki? Çocuk küçük diye de vermemiş olabilir. Bu kadar küçük şeylere takılırsanız çok üzülürsünüz.

Bence alınacak bir şey yok ama olsa dahi bunu dile dökmeniz bence gereksiz.

Sizin muhatabınız kayınpederiniz.

Görümcenizin böyle bisey yapıcağını bile bile söylemeseydiniz. Gidip kayinpederinizle konuşsaydınız. Vermezse de vermesin buna mi üzüldünüZ

Ay herkese üzüldüm de üzüldüm
Tamam üzüldüysen geç kenara üzül işte
İlla biriyle paylaşmak zorunda mısınız?
HEle ki görümceye babasını kötülemek nasıl dâhiyane bi fikir gerçekten?

3. Kez olmuş
Adam para vermek istemiyor sizin çocuğa
Bunu millete söyleyerek verdirince kabul olacak mı gerçekten?

Yorumları okudumda bazı arkadaşlar 2 yasında çocuk ne anlar paradan demiş. Gayette anlıyorlar arkadaslar. Benim yeğen var 2 yasında bizden para istiyor annesi onu oynayan arabalara götürecekmiş ( varya şu jetonla çalışan müzikli arabalar bayılıyor onlara )
Gayette anlıyorlar yani
Ayrıca tüm torunlarına verip orda küçücük çocuğu ayırmak ayıp olmuş yani
Kesinlikle vermesi gerekirdi koca adam sizin alınacagınızıda düşünmeli
Ben olsam bende bozulurdum
Haklısınız konu sahibi
Görümcenin terbiyesizliğini boşverin “canım babam düşünememiştir” demesi gerekirdi sonuçta babasına küfretmemişsiniz bu ne
2 yaşındaki çocuk hadi diyelim parayı hiç bilmiyor
Kayınpederinizin size “kızım al şu parayı torunuma çikolata alırsın” deyip vermesi gerekiyordu
ben mi çok inceyim bilmiyorum ama
Evet sonuna kadar haklısınız

Benim yeğen var 2 yasında bizden para istiyor annesi onu oynayan arabalara götürecekmiş
Belli ki anasi ogretmis size yollamis anasi demistir git halandan/teyzenden/babaannenden para iste seni o zaman gotururum arabalara diye. kendi dusunup soylemiyor yani cocuk. Oyle olsa beni arabalara bindirmeye goturun der. Siz fazla iyi niyetlisiniz sanirim ondan anlayamamissiniz

Alinganlik yapan gorumceniz degil sizsiniz

3 yasinda cocuğuma kayinpeder para vermese sevinirim. Çünkü mikrop yuvasi. Ben çocuklara para vermem. Minik hediyeler daha çok mutlu ediyor. Görümcenize babasini sikayet etmissiniz geri tepmiş. Bundan sonra yapmazsınız. Her duygu herkesle paylaşılmaz.

Ufak meseleler icin gelinin babamdan dert yanmasini dinlemek istemem..bu kimsenin hosuna gitmez..belki gorumcenizin durumu bozuk ve babasi boyle harclik veriyor torunlarina..cocuk cok buyuk olsa kirilabilirdi..ama 2 yasinda bunu anlamaz ki dert eden o degil siz olmussunuz..onun didisiydi oburunun vidisiydiyla hayat gecmez..bende efsane bir gorumce var..evvelden yaptiklarini yazsam cogu kisi uydurdugumu dusunur inanmaz..kv deseniz birkac yildir durulmus..hikayelerinden dizi olur..nicin onlar ile ugrasip hayatimi zehir edeyim..nicin tum gun kafamin icinde yasasinlar..

Allahım illa biri çıkıntılık yapacak tamam öyle hanımefendi haklısınız tamam düşünememişim tamam

Çocuğunuzu dışlıyorlarsa daha az görüşün. Tabi ki dedenin yaptığı çok yanlış, hadi tamam şimdi küçükler de akılları erince de ayrımcılık yapacaksa çocuğun hafızasından silinmez, lakin böyle şeyler de söylenmez, hoş değil. Tavrınızı daha az görüşerek gösterebilirsiniz. Benim annemin dedesi de erkek torunlarına harçlık verir anneme vermezmiş, kadın 60 yaşında hala anlatır =) Çocukları olumsuz etkiler böyle durumlar. Neyse, en azından kırıldığınızın farkına varmışlardır, görümceye de güvenip dert yanmamanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Olumlu yönden bakın.

Dedikodu gibi görümcenize anlatacağınıza o anda dönüp dedesi bizi unuttun deseydiniz keşke.
Ayrıca bu durumun bende yaptırımı olurdu söylemeden geçemeyeceğim. Zor gösteririm torununu. Kimsenin bu şekilde rencide etmeye hakkı yok.

Üzülmüş olabilirsiniz ama görümcenizin huyunu bile bile ona söylemekde

Diğer torunda 3 yaşında bakılırsa o da anlamiyo zaten..Evet öyle demesi gerekirdi ama demez..O bana karşı doluymuş zaten o yüzden uzattı mevzuyu..

Allah başka dert vermesin

Torun ayrımı yapılıyor, buna üzülmekte haklısınız ama sitem etmenizin kimseye faydası olmaz.
Onun verdiği 3 kuruşa kalmadınız ya. Sallamayın siz de. Ona göre davranın. Yapacak başka bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…