Görümce sorunu

Mesele para değil zaten onunki de 3 yaşında çocuk anlamaz ki paradan ama ayrım söz konusu

Onu en küçük cocuguda anlamiyo ki ayrım yapılması üzdü beni
Tmm anlamıyor hadi kayınbabanız ayrım yaptı, siz nasıl tenezzül edip hemen telefonla arayıp söylediniz benim anlamadığım nokta o. Resmen ortalığı karıştırmışsınız. Çok mu zorunuza gitti bundan sonra daha mesafeli davranırsınız olur biter. Görümcenizi aramanız çok olmuş.

Ben aramadım o an söyledim üzüldüm dedm. Aksam da görüncem.beni aradi

Aramadım o an ordayken dedm snra görüncem aradi beni onunki de küçük çocuk anlamaz paradan mesele parada degl zaten ama ayrım yapılması üzdü beni
Peki şimdi nolucak asıl mesele bu aile biliyor alındığınızı? Benim tavsiyem bir daha gorumcenize güvenip içinizden geçen dert tasa söylemeyin kayinpederiniz kayinvalidenizede uygun bi dille benimki kaldı ondan alınmıştım der geçersiniz çokta büyütülecek bi konu değil sonucta

Haklısın tabı herkesinki çocuk ,benimki de ayırsa soylerım ama gorumceye denır mı bılemedim . gerçi içinde kalacagına ıyıkı soylemişsin zaten sen her turlu kotu olursun gelin olarak" he "de geç

Walla Gorumcemle tek sebep bu olmadığı için ister istemez üzülüyorum.
Gorumcenizle tek sebep bu degil madem neden kavga cikacak seyleri israrla soylemeye devam ediyorsunuz? Gorumceniz alingan degil siz alingansiniz ama sorun yasatan bir insan olabilir kendisi. Sizin de ona gore davranmaniz gerekir. Alindiysaniz kpinize soyleyeceksiniz,kadinin babasi sonucta,ne yapsin?

E zaten görümcemin alınganlığı yüzünden sürekli sorun çıkıyor demissiniz, huyunu bile bile neden söylüyorsunuz. Bilerek olay büyüsün diye uğraşmışsınız resmen siz ayağına top vermişsiniz oda gölü atmış. Ne bekliyordunuz ki, çok alındıysanız kocanızla paylaşsaydınız .

Ben aramadım o an söyledim üzüldüm dedm. Aksam da görüncem.beni aradi
Farkeden birşey yok. Ben olsam demem. Ha görümceniz o an cevap verememiş de sonra mı aklına gelmiş. Neyse ikiniz de bana garip geldiniz. Yanı ne deseniz de ne size ne de görümcenize hak verebilirim. Ikiniz de istediğinizi almışsınız ortalığı karıştırmışsınız. Sanırım ikiniz de kaosdan besleniyorsunuz.

Evet bu üçüncü kez.
O zaman bunu dile getirmeniz daha yanlış bana göre... ilkkez olsa hadi afalladiniz o an söyleyiverdiniz diyecegimde adam bariz vermek istemiyor ben olsam tenezzül edip söylemedim... gönülden vermedikten sonra verse ne olur?

Koca adam o üzülmesin bu alınmasın diye elinizde oyuncak mi olacak
Yapmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…