- Konu Sahibi Sevdayolum
Alıngan olan sensin görümce değil birdaha onunla ailesi ile şeyler paylaşma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her seye boyle uzulmeyin.Mesele para değil ki onunki de 3 yaşında ayrım yapılması üzdü beni
Mesele para değil zaten onunki de 3 yaşında çocuk anlamaz ki paradan ama ayrım söz konusuGörümceniz fena ortalığı birbirine karıştırmış. Ama sizde fenasınız. Insan alınsa bile böyle birşeyi şeylermi ya. Çok ayıp
Ayrıca sizin harçlık beklemenizde komik, 2 yaşındaki çocuk ne yapicakmis parayı.
Walla Gorumcemle tek sebep bu olmadığı için ister istemez üzülüyorum.Her seye boyle uzulmeyin.
Tmm anlamıyor hadi kayınbabanız ayrım yaptı, siz nasıl tenezzül edip hemen telefonla arayıp söylediniz benim anlamadığım nokta o. Resmen ortalığı karıştırmışsınız. Çok mu zorunuza gitti bundan sonra daha mesafeli davranırsınız olur biter. Görümcenizi aramanız çok olmuş.Onu en küçük cocuguda anlamiyo ki ayrım yapılması üzdü beni
Evet onunkide küçükmüş. Ama babası hakkında böyle birşey söylemeniz doğru mu? Ortalık karıştırmak bu.Mesele para değil zaten onunki de 3 yaşında çocuk anlamaz ki paradan ama ayrım söz konusu
Ben aramadım o an söyledim üzüldüm dedm. Aksam da görüncem.beni aradiTmm anlamıyor hadi kayınbabanız ayrım yaptı, siz nasıl tenezzül edip hemen telefonla arayıp söylediniz benim anlamadığım nokta o. Resmen ortalığı karıştırmışsınız. Çok mu zorunuza gitti bundan sonra daha mesafeli davranırsınız olur biter. Görümcenizi aramanız çok olmuş.
Peki şimdi nolucak asıl mesele bu aile biliyor alındığınızı? Benim tavsiyem bir daha gorumcenize güvenip içinizden geçen dert tasa söylemeyin kayinpederiniz kayinvalidenizede uygun bi dille benimki kaldı ondan alınmıştım der geçersiniz çokta büyütülecek bi konu değil sonuctaAramadım o an ordayken dedm snra görüncem aradi beni onunki de küçük çocuk anlamaz paradan mesele parada degl zaten ama ayrım yapılması üzdü beni
Haklısın tabı herkesinki çocuk ,benimki de ayırsa soylerım ama gorumceye denır mı bılemedim . gerçi içinde kalacagına ıyıkı soylemişsin zaten sen her turlu kotu olursun gelin olarak" he "de geçGörümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Gorumcenizle tek sebep bu degil madem neden kavga cikacak seyleri israrla soylemeye devam ediyorsunuz? Gorumceniz alingan degil siz alingansiniz ama sorun yasatan bir insan olabilir kendisi. Sizin de ona gore davranmaniz gerekir. Alindiysaniz kpinize soyleyeceksiniz,kadinin babasi sonucta,ne yapsin?Walla Gorumcemle tek sebep bu olmadığı için ister istemez üzülüyorum.
PekiHaklısın tabı herkesinki çocuk ,benimki de ayırsa soylerım ama gorumceye denır mı bılemedim . gerçi içinde kalacagına ıyıkı soylemişsin zaten sen her turlu kotu olursun gelin olarak" he "de geç![]()
Belki parası yoktu cebinde o kadar çıktı. hepmi böyle ayrımcılık yapıyor tepki verdiniz ?Mesele para değil zaten onunki de 3 yaşında çocuk anlamaz ki paradan ama ayrım söz konusu
Evet bu üçüncü kez.Belki parası yoktu cebinde o kadar çıktı. hepmi böyle ayrımcılık yapıyor tepki verdiniz ?
Farkeden birşey yok. Ben olsam demem. Ha görümceniz o an cevap verememiş de sonra mı aklına gelmiş. Neyse ikiniz de bana garip geldiniz. Yanı ne deseniz de ne size ne de görümcenize hak verebilirim. Ikiniz de istediğinizi almışsınız ortalığı karıştırmışsınız. Sanırım ikiniz de kaosdan besleniyorsunuz.Ben aramadım o an söyledim üzüldüm dedm. Aksam da görüncem.beni aradi
O zaman bunu dile getirmeniz daha yanlış bana göre... ilkkez olsa hadi afalladiniz o an söyleyiverdiniz diyecegimde adam bariz vermek istemiyor ben olsam tenezzül edip söylemedim... gönülden vermedikten sonra verse ne olur?Evet bu üçüncü kez.
Koca adam o üzülmesin bu alınmasın diye elinizde oyuncak mi olacakGörümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım