- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Sevdayolum
O Zaman niye gidiyorsun ki? Cocuguma esit davranilmayan yere götürmem de gitmem de.
Evet bu üçüncü kez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu üçüncü kez.
Haklısınız görümceye söylemekle çok büyük hata etmişBi şi dicem azıcık saf falan mısınız? Yani bozulduysanız kendi içinizde bozulun kadının babasına laf söyleyip ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım. İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
Belli ki anasi ogretmis size yollamisanasi demistir git halandan/teyzenden/babaannenden para iste seni o zaman gotururum arabalara diye. kendi dusunup soylemiyor yani cocuk. Oyle olsa beni arabalara bindirmeye goturun der. Siz fazla iyi niyetlisiniz sanirim ondan anlayamamissiniz
![]()
Yoo saka degil, 5 yas alti herhangi bir cocugun kendi fikri olsa bana para ver annem goturecek demez. Ya beni goturun der ya da ben gitmek istiyorum arabalara der. İstediginiz pedagoga sorabilirsinizgerçek duşuncenizin bu olduğuna inanmak istemiyorum,şaka değil mi
Siz böyle basit bir durumu konu ederek gereksiz bir gerginlik yaratmışsınız, görümcenizde üstüne tüy dikmiş maalesef ... Allah başka dert vermesin ama işiniz yok bunlarla uğraşıyorsunuzGörümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Sizinkide sütçüye sinirlenip, terziye sitem etmek gibi olmuş.Görümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Annem götürecek kısmını bilmiyorum ama geçenlerde 3 yaşına bir ay kalan kızım "anneanne ben mavi para istiyorum" dedi. Ben şok. Yeminler ettim anneme ben öğretmedim diyeYoo saka degil, 5 yas alti herhangi bir cocugun kendi fikri olsa bana para ver annem goturecek demez. Ya beni goturun der ya da ben gitmek istiyorum arabalara der. İstediginiz pedagoga sorabilirsiniz![]()
Sizinki normal amaAnnem götürecek kısmını bilmiyorum ama geçenlerde 3 yaşına bir ay kalan kızım "anneanne ben mavi para istiyorum" dedi. Ben şok. Yeminler ettim anneme ben öğretmedim diyeEvde para işleri bende ,tüm hesap kitap kontrol falan. Mutfakta da para var ,oradan alıyorum hep dışarı çıkarken. Kendisine 5 lira 10 lira veriyorum ama hiç mavi para vermiyorum, ondan herhalde
![]()
Yoo saka degil, 5 yas alti herhangi bir cocugun kendi fikri olsa bana para ver annem goturecek demez. Ya beni goturun der ya da ben gitmek istiyorum arabalara der. İstediginiz pedagoga sorabilirsiniz![]()
Benim cevremdeki insanlarla alakali bir durum degil. Uzman gorusu bu. Duzenli araliklarla egitim aliyorum,okul oncesi cagi cocuklarin davranis ve sebepleriyle ilgili. Amacimiz da siginma evlerindeki cocuklarin davranislarini anlamlandirip,neler yasadiklarini,nasil tepkiler verdiklerini anlamak, onlara ve ailelerine cozumler sunabilmek.gerçekten böyle duşunmeniz ilginç hatta bence uzucu.
nasıl insanlarla vardı çevrenizde, kimlerle samimi oldunuz kimbilir ki 2 yaşındaki bir çocuğun bile davranışında yetişkin manipulasyonu arıyorsunuz.
2 yaşındaki bir çocuk bunu kime söylerse söylesin o kişi para verir, acaba kim bunu ona söyletiyor diye sanmıyorum çok bir kimsenin duşuneceğini
Benim cevremdeki insanlarla alakali bir durum degil. Uzman gorusu bu. Duzenli araliklarla egitim aliyorum,okul oncesi cagi cocuklarin davranis ve sebepleriyle ilgili. Amacimiz da siginma evlerindeki cocuklarin davranislarini anlamlandirip,neler yasadiklarini,nasil tepkiler verdiklerini anlamak, onlara ve ailelerine cozumler sunabilmek.
Uzmanlar cocuklarin bir sey soylerken altinda ne yasanmisliklar olabilecegini arastirmak zorunda kalabiliyorlar. Eger soz konusu 2 yasinda bir cocuksa ,ne dedigi degil ne sartlarda dedigi onemli hale geliyor o sebeple paylastim fikrimi.pedagog ya da uzman göruşune başvurulacak bir durum göremedim o yorumda ama neyse.
dediğiniz gibi olsun.
Bence haklısın bende olsam gücenirdim. Mesele para değil ayrımcılık. Ayrıca çocuk 2yaşındada olsa verilir ne olmuş ki.Onunki de 3 yaşında ayrım yapılması üzdü beni ..O anda yakın hissettm üzüldüğümu söyledim sadece
Gelinin çocuğuna para verilip , görümceye verilmeseydi sen seyret cazgırlığı.Alınganlık yapan siz olmuşsunuz, görümce cazgırlık yapmış. Belki o da sizin alınganlıklarınızdan bıkıp böyle davranmıştır.
İnsan yaşadığını bilir hepimizin çocuğu var pedagogaa ne hacet ? Öyle şeyler söylüyorlar ki ağzımız açık kalıyor nerden öğrendin diyorum çocuklarıma gerçekten. O yüzden okadar kesin konuşmayın hiç kimse hakkında.Yoo saka degil, 5 yas alti herhangi bir cocugun kendi fikri olsa bana para ver annem goturecek demez. Ya beni goturun der ya da ben gitmek istiyorum arabalara der. İstediginiz pedagoga sorabilirsiniz![]()