görümce sorunum....

akandeniz

herşey güzel olacak
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
6.645
547
148
kızlar haksızım biliyorum böyle düşünmemem lazım ama korkuyorum işte....
eşim yaklaşık 1 yıldır ablasıyla fln görüşmüyor...
bana karşı eşimi doldurup ayrılmaya kadar götürdükleri için ve aralarında bi miras mevzusu olduğu için görüşmüyolardı...
eşim hala ablasının evine gitmiyor...
ama 4 yaşında bi yiğeni var dünyalar tatlısı onu çok özlemiş...
dün akşam çok üzüldü yiğenimi görmek isteyorum bu hafta sonu dışarda biyere çağırıcam ablam getirsin evlerine hayatta gitmem dedi....
ama ablası sürekli bu sevgiyi kullanan biri çocuğu göstermeyerek cezalandırıyor eşimi...
ben bişey demedim tabi...
yiğenidir görsün...bende çok seviyorum o fıstığı keşke bende görebilsem....
şimdi benim korkum şu ya ablası yine doldurursa eşimi bana karşı..
yine o yeni evlendiğimiz dönemlere dönersek....
gerçi şuanda konuşmadı daha ablasıyla belkide kabul etmeyecek görüşmeyi onuda bilemiyorum....
kötü bişey olasın diye dua edin yeter.....
teşekkür ederim okuduğunuz için

görüştüklerinde inşallah eski mevzular açılmaz ama ben açılacağını sanmam zaten eşin yiğeniyle haşır neşir olur fırsat olmaz umarım eskileri konuşmaya

sıkma canını belkide ablası kabul etmez boşuna canını sıkmış olursun . Eşiniz ablasına karşı bu kadar soğuk ve evlerine gitmek istemezken bu kadar soğukluk varken pek dolduruşa getirceğini zannetmiyorum. Eşinizin arkasında durun bence...

teşekkür ederim ama görümcem bayılır mevzu açmaya olur olmaz yerlerde ve zamanlarda....:D
teyzemin düğününde durup dururken kavga etti benimle konuşmak istemiyorum diyince haydaaaaaaa eşim beni babamın evine götürüp ayrılıyorum alın kızınızı diyene kadarda susmadı....
inşallah dediğin gibi olur....

sıkma canını belkide ablası kabul etmez boşuna canını sıkmış olursun . Eşiniz ablasına karşı bu kadar soğuk ve evlerine gitmek istemezken bu kadar soğukluk varken pek dolduruşa getirceğini zannetmiyorum. Eşinizin arkasında durun bence...

yook zaten hayatta gitme demem..
yazık özlemiş yiğenini....
o kadar olay tek kelime kötü laf etmedim eşime ailesi hakkında...
inşallah dediğin gibi olur....
teşekkür ederim okuyup yorumladığın için

inşallah eşin yanlış anlamazsa seni "eski mevzuları açıp canını sıkacaksa hiç buluşma sadece yiğenini sevmek istiyosan buluş" desen belki eşinde konu açılmaması için uğraşır. hepsi değişik model bunların benim 6 tane görümcem var biliyomusun :))

:31:eşiniz niye dolduruşa gelsin ki artık ablanızın ne yaptığını anlamış ki onunla konuşmuyormuş. Hiç kokrmayın bence inş her şey istediğiniz gibi olur.

inşallah eşin yanlış anlamazsa seni "eski mevzuları açıp canını sıkacaksa hiç buluşma sadece yiğenini sevmek istiyosan buluş" desen belki eşinde konu açılmaması için uğraşır. hepsi değişik model bunların benim 6 tane görümcem var biliyomusun :))

bunu çok önceden söylemiştim ona zaten....
ayyyy yazık sana kabus gibi gerçekten...
6 görümce ne demek yaaaaaa..
şükrettirdin bana birden..:D
allah razı olsun

:31:eşiniz niye dolduruşa gelsin ki artık ablanızın ne yaptığını anlamış ki onunla konuşmuyormuş. Hiç kokrmayın bence inş her şey istediğiniz gibi olur.

çok teşekkür ederim...
inşallah öyle olur...
benimki kuşku iste...
nasıl korkuttularsa gözümü artık....

bu görümceler neden dert oluyor hep annemde halamı hiç sevmez bu genel birşey sanırım arada çekemezlik yine bir arkadaşım görümce yüzünden nişanlısından ayrıldı görümce vakası bitmiyor anlaşılan siz mesafeli tutup arayı size karşı koz vermeyin eline görümcenizin onlar küser barışır ama kardeşler sonuçta bence görümcenizden hoşlanmadığınızı eşinizebelli etmeyin rahat olun böyle olunca sorunun onda olduğunu eşiniz anlayacaktır .

bu görümceler neden dert oluyor hep annemde halamı hiç sevmez bu genel birşey sanırım arada çekemezlik yine bir arkadaşım görümce yüzünden nişanlısından ayrıldı görümce vakası bitmiyor anlaşılan siz mesafeli tutup arayı size karşı koz vermeyin eline görümcenizin onlar küser barışır ama kardeşler sonuçta bence görümcenizden hoşlanmadığınızı eşinizebelli etmeyin rahat olun böyle olunca sorunun onda olduğunu eşiniz anlayacaktır .

ben görüşmüyorum zaten görümcemle canım benim...
eşimde çağırmadı beni zaten dahil etmedi görüşmeye ablası bişey söylerde canımı sıkar diye...
çok teşekkür ederim canım...

içiniz rahat olsun bence.
eşiniz herşeyin farkında ablasına fırsat verceğini düşünmüyorum.
yeğenler de çok seviliyor,benimde yeğenim var başka şehirdeler çok özlüyorum.
başkası getirse yeğenini olmaz mı ?

inşallah dediğin gibi olur...
çok teşekkür ederim...
dilerim kabul etmez görüşmeyi

Son düzenleme:

benim 6 tane var aynı zaman da bende görümceyim ama ben görümcelik değil kardeşlik yapıyorum asla hiçbir şeye karışmam abimin eşide söyler çok şanslıyım diye ben aynısı söyleyemiyorum çünkü bende görümce çok :)Herkes bi olmuyor işte

benim 6 tane var aynı zaman da bende görümceyim ama ben görümcelik değil kardeşlik yapıyorum asla hiçbir şeye karışmam abimin eşide söyler çok şanslıyım diye ben aynısı söyleyemiyorum çünkü bende görümce çok :)Herkes bi olmuyor işte

inşallah bende senin gibi görümce olucam ilerde....
valla çok şanslı kardeşinde eşide

akandeniz bence ablası eşinin tavrını açıkça bildiği için (az değil 4 yıldır görüşmüyorlarmış) eskisiz gibi dolduruş yapamaz kolay kolay. eşinin de tavrı bellidir artık ablasına kanmaz.

inşallah bende senin gibi görümce olucam ilerde....
valla çok şanslı kardeşinde eşide

teşekkür ederim canım inşallah sen de mutluluklarını görürsün.Ne geçecek ki elime onları mutsuz edince benim aile hayatıma karışmaya çalışan çok birini sustursam biri laf eder o yüzden mesafemi koyarım saygımı gösteririm eşime evladıma bakarım onlar yokmuş gibi davranırm ben çözümü böyle buldum yoksa hangi birinin yaptğın anlatayım

Back
X