Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar haksızım biliyorum böyle düşünmemem lazım ama korkuyorum işte....
eşim yaklaşık 1 yıldır ablasıyla fln görüşmüyor...
bana karşı eşimi doldurup ayrılmaya kadar götürdükleri için ve aralarında bi miras mevzusu olduğu için görüşmüyolardı...
eşim hala ablasının evine gitmiyor...
ama 4 yaşında bi yiğeni var dünyalar tatlısı onu çok özlemiş...
dün akşam çok üzüldü yiğenimi görmek isteyorum bu hafta sonu dışarda biyere çağırıcam ablam getirsin evlerine hayatta gitmem dedi....
ama ablası sürekli bu sevgiyi kullanan biri çocuğu göstermeyerek cezalandırıyor eşimi...
ben bişey demedim tabi...
yiğenidir görsün...bende çok seviyorum o fıstığı keşke bende görebilsem....
şimdi benim korkum şu ya ablası yine doldurursa eşimi bana karşı..
yine o yeni evlendiğimiz dönemlere dönersek....
gerçi şuanda konuşmadı daha ablasıyla belkide kabul etmeyecek görüşmeyi onuda bilemiyorum....
kötü bişey olasın diye dua edin yeter.....
teşekkür ederim okuduğunuz için
inşallah eşin yanlış anlamazsa seni "eski mevzuları açıp canını sıkacaksa hiç buluşma sadece yiğenini sevmek istiyosan buluş" desen belki eşinde konu açılmaması için uğraşır. hepsi değişik model bunların benim 6 tane görümcem var biliyomusun :))
benim 6 tane var aynı zaman da bende görümceyim ama ben görümcelik değil kardeşlik yapıyorum asla hiçbir şeye karışmam abimin eşide söyler çok şanslıyım diye ben aynısı söyleyemiyorum çünkü bende görümce çok :)Herkes bi olmuyor işte
iyide endişelerin çok yersiz..eşinin karakteri oturmamışmı hala hemen dolduruşa geliyor?
ömrun boyunca hep böyle kaçıramazssınkı onu dolduruşa getirenlerden...
eşine guvenmelisin...bi guven sorunu var bu açıdan...
Canım bence eşin artık ablasına inanmaz. Baksana sizi ayırma çabaları yüzünden konuşmuyormuş bile ablasıyla bence ablasının konuşmaları vız gelir tırıs gider eşine. Üstelik sende git gör demişsin. Bence korkma eşin herşeyin farkında olmalı.![]()
diger yorumlari okumadim hic , ona gore yaziyorum . Zaten esin ablasiyla sinirini belirlemis
bu saatten sonra ablasinin dediklerini onemsiyecegini sanmiyorum.Rahat ol
ablasi birsey derse,daha cok duser esinin gozunden bence.
vuuuuuuuuuuuuu anlasabiliyormusun bari.Bayagi coklarmis.
aynen öyle olacak zaten...
ama ben konuşmuyorum bu konuda..
babalarının evleri ne diyim
bide ev sahibi yaptık ilerdede bu evi verince aklı başına gelir belki eşimin...
şimdiden görüyorum o zamanları...
çalış çabala öde 2 evi birden kaybet...
cnm maşallah önce 6 görümce...valla benim 2 tane var biri yurtdışında diğeri burda....yani ben birini çekemiyorum...6 tanesini düşünemiyorum...
benimkide benden çıkmıyor...annesinin eviymiş istediği zaman gelirmiş...bizde çok kavgalar ediyoruz eşimle ama olmuyor...sonuçta onun ailesi ne kadar beni korusada bazen bir tarafı çekiyor...
ay inanmıyorum ya ne haksızlık.Hep noluyosa iyilere oluyo zaten onlarla uğraşmak için onlar gibi olucaksın işte ama biz yapamıyoruz.Konuşmamakla iyi yapıyosun bence bende olsam konuşmazdım onlara göre el kızısın.Sen bi laf edersin bütün ihale sana kalır ne halleri varsa görsünler.Olan eşine oluyo galiba
bak haftasonu kar kış ben işteyim...
niye kredi borcu var....
çağrı merkezi operatörüyüm akşama kadar 1000 kişiyle uğraşıyorum....
elde var sıfır...
eşime yazık yardımcı olmaya çalışıyorum ki zorlanmasın...
bide eşimi çocuk konusunda zorluyolardı..
aman çocuk yapma bundan diye....
en çok o üzdü beni zaten..
eşim onlara uyduğu zaman istemiyodu şimdi yalvarıyo bana çocuk için...
o yüzden aman uzak olsunlar bizden...
parasıyla işte...
veriyorum parayı uzak duruyolar şimdilik..
kredi bitince kolumuzdan tutup atmaya gelecekler sadece...