görümce sorunum....

Canım bence eşin artık ablasına inanmaz. Baksana sizi ayırma çabaları yüzünden konuşmuyormuş bile ablasıyla bence ablasının konuşmaları vız gelir tırıs gider eşine. Üstelik sende git gör demişsin. Bence korkma eşin herşeyin farkında olmalı. :34:

kızlar haksızım biliyorum böyle düşünmemem lazım ama korkuyorum işte....
eşim yaklaşık 1 yıldır ablasıyla fln görüşmüyor...
bana karşı eşimi doldurup ayrılmaya kadar götürdükleri için ve aralarında bi miras mevzusu olduğu için görüşmüyolardı...
eşim hala ablasının evine gitmiyor...
ama 4 yaşında bi yiğeni var dünyalar tatlısı onu çok özlemiş...
dün akşam çok üzüldü yiğenimi görmek isteyorum bu hafta sonu dışarda biyere çağırıcam ablam getirsin evlerine hayatta gitmem dedi....
ama ablası sürekli bu sevgiyi kullanan biri çocuğu göstermeyerek cezalandırıyor eşimi...
ben bişey demedim tabi...
yiğenidir görsün...bende çok seviyorum o fıstığı keşke bende görebilsem....
şimdi benim korkum şu ya ablası yine doldurursa eşimi bana karşı..
yine o yeni evlendiğimiz dönemlere dönersek....
gerçi şuanda konuşmadı daha ablasıyla belkide kabul etmeyecek görüşmeyi onuda bilemiyorum....
kötü bişey olasın diye dua edin yeter.....
teşekkür ederim okuduğunuz için

diger yorumlari okumadim hic , ona gore yaziyorum . Zaten esin ablasiyla sinirini belirlemis
bu saatten sonra ablasinin dediklerini onemsiyecegini sanmiyorum.Rahat ol
ablasi birsey derse,daha cok duser esinin gozunden bence.

Son düzenleme:
inşallah eşin yanlış anlamazsa seni "eski mevzuları açıp canını sıkacaksa hiç buluşma sadece yiğenini sevmek istiyosan buluş" desen belki eşinde konu açılmaması için uğraşır. hepsi değişik model bunların benim 6 tane görümcem var biliyomusun :))

vuuuuuuuuuuuuu anlasabiliyormusun bari.Bayagi coklarmis.

benim 6 tane var aynı zaman da bende görümceyim ama ben görümcelik değil kardeşlik yapıyorum asla hiçbir şeye karışmam abimin eşide söyler çok şanslıyım diye ben aynısı söyleyemiyorum çünkü bende görümce çok :)Herkes bi olmuyor işte

tabi canım karekter meslesi bu ben mübağala yaptım nacizane .

iyide endişelerin çok yersiz..eşinin karakteri oturmamışmı hala hemen dolduruşa geliyor?
ömrun boyunca hep böyle kaçıramazssınkı onu dolduruşa getirenlerden...
eşine guvenmelisin...bi guven sorunu var bu açıdan...

iyide endişelerin çok yersiz..eşinin karakteri oturmamışmı hala hemen dolduruşa geliyor?
ömrun boyunca hep böyle kaçıramazssınkı onu dolduruşa getirenlerden...
eşine guvenmelisin...bi guven sorunu var bu açıdan...

haklısın ama daha önce o kadar çok üzdülerki beni bunlar hepbirlikte (eşimde dahil) o yüzden korkuyorum..
ama artık düzeldi eşim bana karşı yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tabi....
o yüzden biraz kendimi kötü hissettim..
haklısın nereye kadar küs kalacak güvenmek zorundayım.....
çok teşekkür ederim yorumun için canım...

Canım bence eşin artık ablasına inanmaz. Baksana sizi ayırma çabaları yüzünden konuşmuyormuş bile ablasıyla bence ablasının konuşmaları vız gelir tırıs gider eşine. Üstelik sende git gör demişsin. Bence korkma eşin herşeyin farkında olmalı. :34:

çok teşekkür ederim canım...
sakin olmam lazım hemen yüzüme yansıyo....
eşimide boşuna üzmüş olurum....

diger yorumlari okumadim hic , ona gore yaziyorum . Zaten esin ablasiyla sinirini belirlemis
bu saatten sonra ablasinin dediklerini onemsiyecegini sanmiyorum.Rahat ol
ablasi birsey derse,daha cok duser esinin gozunden bence.

çok çok teşekkür ederim....
inşallah çenesini tutarda biraz eşimin keyfini kaçırmaz....

esın ablasının gercek yuzunu gordugu ıcın artık gorusmeye baslasalar ve ablası yıne doldurmaya baslasa bıle ınanmaz gbıme gelıyor benımde
ınsallah hersey guzel olur dha yenı evlıyken neden ayırmaya calıstılar kı sızı bu vebalın altından nasıl kalkılır:26:

başka birini düşünüyorlarmış eşim için sonra ben çıkınca ortaya olmadı o iş tabi...
bana karşı hep soğuklardı zaten konuşmazlardı fln..
bende az konuşuyodum yanlarında...(kendi kendimemi koonuşayım yani)
üstelik yeni tanışmışız farklı insanlar yabancılar öyle hemen sıcak bi ortam kuramadım...
görümcemde bigün tartışma çıkardı diğer görümcem konusunda benimle...
bende konuşmak istemiyorum deyince haydaaaaa doğru babamın evine yollandım....
deniz bize düşman bizi sevmiyo ölmüş annemize saygısı yok bütün eşyaları değiştirdi diye....
ben değiştirmedim aslında eşim istemedi eski eşyaları ben hiç ısrar etmedim istemem kullanmam diye..
sonra annemin evine gittiler bunlar "sen ne biçim annesin ne biçim kız yetiştirmişsin ayrılacaklar başka yolu yok oğlumuzda istemiyo" fln dediler..
annem karşılık veremez insanlara pasiftir benim gibi...
evime gelmişler diye susmuş " tamam demiş kız benim yatağını daha kaldırmadık kendileri aralarında anlaşsınlar gelsin kızım hertürlü kabulüm" demiş...
ben çekip gittim tabi...
3 gün sonra eşim geldi dayısıyla ağladı etti beni doldurdular o yüzden böyle oldu affedin fln...
geri döndüm ben geri dönünce kıyamet koptu tabi...
ya biz ya karın demişler..
eşimde karım demiş...
o günden sonra zaten koptu herşey....
uzun oldu ama bu kadar kısaltabildim canım

cnm maşallah önce 6 görümce...valla benim 2 tane var biri yurtdışında diğeri burda....yani ben birini çekemiyorum...6 tanesini düşünemiyorum...
benimkide benden çıkmıyor...annesinin eviymiş istediği zaman gelirmiş...bizde çok kavgalar ediyoruz eşimle ama olmuyor...sonuçta onun ailesi ne kadar beni korusada bazen bir tarafı çekiyor...

sen ve esın annesı ve babasında kalan bı ev var orada mı oturuyorsunuz?
ne olursa olsun hakkını savun bundan sonra eger susarsan daha cok ustune gelıyorlar buna ben cok sahıt oldum ve yasadım...
cok ayıp etmısler emın olkı onlardan cıkmazsa cocuklarından cıkar eden bulur ben buna cok ınanıyorum

eden mutlaka buluyo....
benim eşim ev aldı kızkardeşine kredisini ödüyoruz...
ikisinin payıda verilmiş oluyo böylece ama hala evi üstüne almadı...
o konudada sorun çıkacak biliyorum..
kredi eşimin üzerinde değil ablasının adına çekildi...
ödediğini nasıl ispat edecekki..
kredi bitince aynen yollayacaklar bizi burdan...
zamanında üstüne almadı evi

Son düzenleme:
odemeseydınız keske ya bırde evı vermezlerse ne olacak ıspat edemezsenız kotu olur hayırlısı olsun cnm

aynen öyle olacak zaten...
ama ben konuşmuyorum bu konuda..
babalarının evleri ne diyim
bide ev sahibi yaptık ilerdede bu evi verince aklı başına gelir belki eşimin...
şimdiden görüyorum o zamanları...
çalış çabala öde 2 evi birden kaybet...

aynen öyle olacak zaten...
ama ben konuşmuyorum bu konuda..
babalarının evleri ne diyim
bide ev sahibi yaptık ilerdede bu evi verince aklı başına gelir belki eşimin...
şimdiden görüyorum o zamanları...
çalış çabala öde 2 evi birden kaybet...

ay inanmıyorum ya ne haksızlık.Hep noluyosa iyilere oluyo zaten onlarla uğraşmak için onlar gibi olucaksın işte ama biz yapamıyoruz.Konuşmamakla iyi yapıyosun bence bende olsam konuşmazdım onlara göre el kızısın.Sen bi laf edersin bütün ihale sana kalır ne halleri varsa görsünler.Olan eşine oluyo galiba

cnm maşallah önce 6 görümce...valla benim 2 tane var biri yurtdışında diğeri burda....yani ben birini çekemiyorum...6 tanesini düşünemiyorum...
benimkide benden çıkmıyor...annesinin eviymiş istediği zaman gelirmiş...bizde çok kavgalar ediyoruz eşimle ama olmuyor...sonuçta onun ailesi ne kadar beni korusada bazen bir tarafı çekiyor...

tek şansım tabi buna şans denirse biz ayrı şehirdeyiz onlardan.Bende eşimle tartıştım çok hangi birinin hesabını sorayım anlatsam ooooo...Ama konu sahibi arkadaşımın görümcesi gibi kimse ayırmaya çalışmadı Allah yardımcısı ve yardımcınız olsun

ay inanmıyorum ya ne haksızlık.Hep noluyosa iyilere oluyo zaten onlarla uğraşmak için onlar gibi olucaksın işte ama biz yapamıyoruz.Konuşmamakla iyi yapıyosun bence bende olsam konuşmazdım onlara göre el kızısın.Sen bi laf edersin bütün ihale sana kalır ne halleri varsa görsünler.Olan eşine oluyo galiba

bak haftasonu kar kış ben işteyim...
niye kredi borcu var....
çağrı merkezi operatörüyüm akşama kadar 1000 kişiyle uğraşıyorum....
elde var sıfır...
eşime yazık yardımcı olmaya çalışıyorum ki zorlanmasın...
bide eşimi çocuk konusunda zorluyolardı..
aman çocuk yapma bundan diye....
en çok o üzdü beni zaten..
eşim onlara uyduğu zaman istemiyodu şimdi yalvarıyo bana çocuk için...
o yüzden aman uzak olsunlar bizden...
parasıyla işte...
veriyorum parayı uzak duruyolar şimdilik..
kredi bitince kolumuzdan tutup atmaya gelecekler sadece...

bak haftasonu kar kış ben işteyim...
niye kredi borcu var....
çağrı merkezi operatörüyüm akşama kadar 1000 kişiyle uğraşıyorum....
elde var sıfır...
eşime yazık yardımcı olmaya çalışıyorum ki zorlanmasın...
bide eşimi çocuk konusunda zorluyolardı..
aman çocuk yapma bundan diye....
en çok o üzdü beni zaten..
eşim onlara uyduğu zaman istemiyodu şimdi yalvarıyo bana çocuk için...
o yüzden aman uzak olsunlar bizden...
parasıyla işte...
veriyorum parayı uzak duruyolar şimdilik..
kredi bitince kolumuzdan tutup atmaya gelecekler sadece...

Alah kolaylık versin.eden buluyor bi şekilde eminim buna ben.
Evi alsalar da ki; inşallah eşin yok artık diye olaya ağırlığın koyar onlara yaramaz o ev.
sen mutlu mutlu başka bi evde çoluğunla çocuğunla yaşarken onlar başka dertlerle uğraşırlar.

Back
X