Görümce taraftarları bu fesatlık değilde nedir???

Sımdı soruyorum sıze daha yasayıp da anlatamadıgım coksey var .Esınızın ıkıncı esıysenız aılesınden daha bır mesafe beklemez mısınz yasadıklarınızın sonun da benım hıssettıklerımı hıssetmez mısınız.He esım sızın dusundugunuz gıbı aılesını atmıs falan degıl onlar o konusmalara alısık zaten bana da ters gelen o hepsı bırbırıne oyle koyar lafı esım en masumu ve ne kedıyı kusturur ne etı kestırır..

ahhh şimdi anladm seni cnm senin yasadıklarının birebirini bende yasadm bende eşimin ikinci eşiyimm konuşup dertlşmk isterm senle

ahhh şimdi anladm seni cnm senin yasadıklarının birebirini bende yasadm bende eşimin ikinci eşiyimm konuşup dertlşmk isterm senle

beni anlayabilirslniz o zaman bende çok isterim dertleşmek bu ıkıncı eş olmak çok zor bir şey ben kocamın ailesi tarafından ustelık ben on cocuklu dul muamelesı ben gordum ahh ahh konusacak cok sey var

çok iyi bir eşin varmış senin ya. vay resmen ağzını payını vermiş. kaynana göörümce elti zaten hep fessattırlar ki sen ne yapcaksın kocan onlara haddini bildirmiş

Çok güzel demişsin, bende katılıyorum aynen. Eşin iyi niyetle belkide seni orda yüceltmiş,bir hoşluk yapmak istemiş ama anne kardeş böyle dışlanmamalıydı, ayarını tutturmalı diye düşünüyorum, ha ayarı yoksa o ayarı senin vermen gerekiyor bir gelin ve bir eş olarak..Nacizane fikrim kabul edersen..

Ben bişey görmedim bunda
Eşiniz hatta nerden geldiğini unutmuş
Erkekler dengeyi kuramıyor diyoruz ya cidden doğru
Ya çok anneci oluyor ya da çok hanımcı...

kaç konu oldu takip ediyorum hep aynı fikirdeyiz gibi geldi bana :)

Son düzenleme:
Hepsi salak bende hamile kaldım kadın geç tebrik etmeyi bir defa sormasınlar bebeği, geçende Durmuş eşim için bir sıkıntısı vae herhalde depresyon da gibi diyo salak ne demeye getiriyors artık fesat uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…