Görümce taraftarları da ne demek?
Fesatlık değil densizlik yapmış görümceniz, ama eşinizde o şekilde konuşarak alkışlanacak bir tavır sergilememiş. Ama onlar için dışardan demesi sizin çok hoşunuza gitmiş. Oğlunuz var mı bilmiyorum evlendikten sonra siz artık dışardansınız dediğinde hoşunuza gidecek mi bunu bir düşünün....
anladım ama gerekirse abi olarak azarlasaydı,kızsaydı ama bu laflar çok ağır..k.valideniz adına ben çok üzüldüm.gerçekten üzüldüm.
canım bide benim benim görümceye bak eşe bak dimi :S
Gözümde ailemin yeri bambaşkadır. Herkes bulunur ama bir anne, baba ve kardeş bir daha bulmazsın. Siz eşinizin bu tavrına değil de görümcenizin sorusuna mı sinirlendiniz? Kadının eşiyle problemleri varken nasılsın abi? sorusunun cevabı çok sevdiğim karım, çocuğum varken kötü olmam mümkün mü? bu mu olmalıydı yani? Öyle şeyler olur ki, Allah korusun o hiçe saydığı, dışarıda gördüğü ailesine bir gün muhtaç olmak zorunda kalmaz inşallah.. Siz benim ailem değil misiniz? diye.
Benim annem yok sadece babam var ve bir gün erkek kardeşim evlendiğinde bana her şey evlenene kadarmış şimdi sadece sıradan akraba olduk, sen dışardasın gibi bir cümle kursa kahrımdan ölürdüm yemin ederim.
Kendi ailesini böyle hiçleştiren bir adamdan çok fazla bir şey beklemeyin benden söylemesi, bir gün kendi aileniz içinde aynı benzetmeyi yapmanızı isteyebilir, görümcenize kızdığınız için de yani bu demek oluyor ki eşinizi haklı görüyorsunuz, hemfikir olur gül gibi geçinip gidersiniz herhalde..
senin görümce kk daki bazı arkadaşlarda olsa neler olurdu bilmiyorum :) ah evlensede kurtulsan ama nerdee
diğer söylediklerinize tamamen katılıyorum yalnız bir erkegin karım ve cocuklarım varken kötü olmama mümkünmü demesi bence cok güzel birşey ....... keşke benimkide dese
tabii ki çok güzel bir söz.tabii ki söylesin ama başkalarının canını acıtarak değil.kız kardeşin yada erkek kardeşinin eşiyle sorunları olsa sen onun yanında eşimle çok mutluyum.eşimle mutsuz olmamın imkanı yok,diyebilir misin
Onu bunu bilmem de, eğer birisi başka birisi için "bu kıskançlıktan çatladı tabii" gibi bir yorum yapabiliyorsa, o kişinin karakterinin sağlamlığından şüphe duymak gerekir.İnsanları üzmeye, kıskandırmaya, çatlatmaya, hava atmaya meraklı insanlar zararlı insanlardır.
Çok temiz yürekli bir gelin olsaydınız eşiniz "siz dışardansınız" dediğinde sizin "olur mu öyle şey hepimiz aileyiz" diyerek ortamı yumuşatmanız ve orta yolu bulmanız gerekirdi.
diğer söylediklerinize tamamen katılıyorum yalnız bir erkegin karım ve cocuklarım varken kötü olmama mümkünmü demesi bence cok güzel birşey ....... keşke benimkide dese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?