Merhaba hanımlar bundan bır kac ay once eşimle bır dugune katıldık.Kücük görümcem içlerinde kendime en yakın buldugumdur.Kötünün iyisi yani kendiside evli kocasından hep sıkayetcı beni sinlr etti.Eşim yanımda oturuyor masada onun yanında da bu görümcem oturuyor eşime soruyor e abi nasılsın?nasıl gidiyor diye eşim de kötü olmam mümkün mü çok sevdiğlm karım var,cocugum var mutluyum demeye getırdı bu catlayaraktan hemen ya bız ne oluyoruz demez mı annesını kendını gostererek ne beklıyosa sınır oldum ama hıc yorum yapmadım.Eşim de siz artık dışardansınız demez mı sen de oyle bakmalısın kendı aılen ıcın akraba oluyorsunuz yanı dedi kıskançlıktan çattladı ikl de bir akraba he diyip durdu bu içimden çıkmaz falan bu fesatlık değilde nedir?
Merhaba hanımlar bundan bır kac ay once eşimle bır dugune katıldık.Kücük görümcem içlerinde kendime en yakın buldugumdur.Kötünün iyisi yani kendiside evli kocasından hep sıkayetcı beni sinlr etti.Eşim yanımda oturuyor masada onun yanında da bu görümcem oturuyor eşime soruyor e abi nasılsın?nasıl gidiyor diye eşim de kötü olmam mümkün mü çok sevdiğlm karım var,cocugum var mutluyum demeye getırdı bu catlayaraktan hemen ya bız ne oluyoruz demez mı annesını kendını gostererek ne beklıyosa sınır oldum ama hıc yorum yapmadım.Eşim de siz artık dışardansınız demez mı sen de oyle bakmalısın kendı aılen ıcın akraba oluyorsunuz yanı dedi kıskançlıktan çattladı ikl de bir akraba he diyip durdu bu içimden çıkmaz falan bu fesatlık değilde nedir?
görümce taraftarı falan değilim,fesatlık değil boşboğazlık derim ben buna..görümcen boşboğaz ve patavatsız.asıl takıldığım eşinin sözleri..kendi annesine,kardeşine siz artık dışardansınız akrabasınız diyebiliyorsa...
anne ayrıdır eş ayrıdır.evlenince onu yetiştiren insanları dışarıdan biri gibi görmek çok kötü ya.seni yüceltmiş ne mutlu ama annesini ve kardeşini ne duruma sokmuş bir düşün..buna sevinmemelisin bence.
bizlerin de evlatları var evlenince bana böyle birşey deseler kahrolurdum.
Ama işte o kadar boş boğaz ve patavatsızlar ki bunun gibi 3tane daha var abisi ve babasıyla 5 tane söyledigi seyden kendide pısman oldu ben kıskanclıgından bahsederken kucuk gorumcemın bıle benle tartıstı kendı aranızda halledın dedı o ayrı.Ama onları susturmanın bır yolunu bulamadı anladınız mı o da boyle bır laf ettı o anda
Bu yaptıkları boş boğazlıklarından,ayrımcılıklarından bu hale geldi hiç bir zamanda orta yolu bulamadı o ayrı,blze yapılan ayrımcılıkları Allah blılıyor valla aklıma geldıkce sınırlerımı bozan hareketlerı paylasıyorumaylar önce olan bir durumu şimdi ortaya dökmenin ne anlamı var.illa ayyy mokoko cum ne kötü kaynanan,ne kötü görümcelerin mi var densin istiyorsun
densiz bir kocan var.daha önceki bir konunda da yazmıştım.kaynananların neden sizi ayırdığını daha iyi anlamış oldum.böyle hareketlerle eşiniz ailesini kendinden uzaklaştırmış
Bu yaptıkları boş boğazlıklarından,ayrımcılıklarından bu hale geldi hiç bir zamanda orta yolu bulamadı o ayrı,blze yapılan ayrımcılıkları Allah blılıyor valla aklıma geldıkce sınırlerımı bozan hareketlerı paylasıyorum
Bu yaptıkları boş boğazlıklarından,ayrımcılıklarından bu hale geldi hiç bir zamanda orta yolu bulamadı o ayrı,blze yapılan ayrımcılıkları Allah blılıyor valla aklıma geldıkce sınırlerımı bozan hareketlerı paylasıyorum
senin hakkında konuşulanları duydugunda terbiyeni bozmadan ama duydugunu ve kırıldıgını belli edecek şekilde tepkini ver. bu ne ya evin herşeyini değiştirmişler kimseye sormadan, evdeki tv kanalları bile değişmiş. misafir olarak başının üstünde yeri var ama karşılıklı saygı sevgi olması lazım sevgisiz kimseye bişi yaptıramazsın mecburen. onlar da kendini sana sevdirsinler arkalarından konuşacağına..
ben evli değilim nasıl çözeceğini bilmiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar güzel bir dille eşine nasıl ifade edeceğini. bu arada sen de kadın mısın? mı demiş eşin, onu neye istinaden söyledi acaba anlayamadım tam. evde 2 tane kendi evi sayan kadınla nasıl kadın olunur bilmiyorum benim içime fenalık geldi okurken
Kesinlıkle oyle orta yolu benım esımde kuramadı onların yanın da benı de cokkk rencıde etmıstır.Şimdi gördü bencilliklerinide şimdilik bilemiyorum...Ben bişey görmedim bunda
Eşiniz hatta nerden geldiğini unutmuş
Erkekler dengeyi kuramıyor diyoruz ya cidden doğru
Ya çok anneci oluyor ya da çok hanımcı...
İyide bu kız kardes ve dıgerlerı her gorusmemızde abılerıne kardeslerıne annen babandan daha onemlı kımse yok cocugun bıle onemlı degıl mesajları verırse,bana kırk yılda bır gorusmemıze ragmen hızmetcısın geelınsın getır gotur her seyı yap tavrında davranmaya calısırlarsa benden ne ıyı nıyet bekleyebılırsınız kı aynı kardesı esım cocugumuzu gzdırıyor benımkını hıc gezdırme dıye sacma bır sıtem yaparsa hep bana cınsındelersekesinlikle fesatlık değil bir kız kardeşin abisinin lafına karşılık çok normal tepkisi eşiniz ayıp etmiş.sizinde çocuğunuz var aynısını ilerde size söyleyecek.
Ben hem görümceyim hem gelin ne eşimin nede abimin böyle bişey söylemesini tasvip etmezdim ayrıca sizde çok art niyetlisiniz.Eşinizin ailesini aile olarak görememişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?