Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cici yenge olmak için heryere atlamayın,kabahat sizde çokta yüz verdiniz olan bu...Kızlar düşman başına bi görümcem var ben derdini anlamıyorum birde siz bakın..
Şimdi bu benden kucuk, daha önce bunun laf götürüp getirmesi yuzunden eltimle hala konuşmuyoruz. Bununla da limoniydik ama eşimin hatrı için onu alttan alan görmezden gelen ben oldum. Hastahanede yattı kalktım iki çocuğumla yanına koştum dile getirmedim hiç geçmişi kapadım gitti. Neyse geçenlerde bu bize gelmiyorsunuz diye sitem etti bizde kalktık gittik eşimle. Orda da böyle değişik değişik hareketleri laf sokmaları vardı görmezden geldim ben birşey deyince eşime bu ne diyo ya falan gibi konuşmaları oldu eşimde şaşırdı bende birşey demedik. Sonra bugün mesaj attı birinin adresini istedi bende al ayşecim dedim.. oda teşekkürler tailacım demiş göz kırpmış flan. Soru işareti koydum bende hayırdır der gibi cevap gelmedi. Diyeceksiniz ki bunda ne var ? Bana ismimle hitap etmez yenge der hep bugün ne oluyorda hanımefendi böyle tavırlar yapıyor anlamıyorum. Böyle yenge dememeler bu lar cımlar .. eşime söyledim normal değil de boşver bunun için aranı bozma sen takılma dalga geçmiştir diyor..... Ben onun asker arkadaşı değilim ve bu yüzü de ben vermedim ona .. diğer görümceler ve eltimle sık görüşüyor aklıma sürekli beni çekiştirmiş olmaları geliyor.. Nasıl bir aileye düştüm anlamıyorum ki... Eşim ısrarla kötü okma diyor ama bunlar iyi olacak cinsten değil ki. Birşey yapmadigim halde olay çıkarıyorlar...
Heh işte ben onu tabvirli demedim. Çiçeğim derim ismiyle hitap ederim aysecim derim.. Niye tavir yapıyım adres isteyene. Oda bana teşekkürler yengecim dese sorun yok.. Ama ismimi kullanması ne alaka? 5 yıldır evliyim hep yengesiydm bugün yeni adet mı cıktıSiz ona çiğim demişsiniz tavırlı
O da size teşekkürler demiş
Teşekkürler x hanım da diyebilirdi
Cici yenge olmak istemiyorum ki ben aksine en uzak yenge ben olayım istiyorum ama mümkün olmuyor.. Her seferinde ne olduklarını unutup iyi oluyorum saf gibi.Cici yenge olmak için heryere atlamayın,kabahat sizde çokta yüz verdiniz olan bu...
Benım anlamadığım siz çiçeğim ya da ismiyle ayşecim derken o hep yengecim mi demeliHeh işte ben onu tabvirli demedim. Çiçeğim derim ismiyle hitap ederim aysecim derim.. Niye tavir yapıyım adres isteyene. Oda bana teşekkürler yengecim dese sorun yok.. Ama ismimi kullanması ne alaka? 5 yıldır evliyim hep yengesiydm bugün yeni adet mı cıktı
Canım büyük görümcelerime bende yeri gelir ismiyle hitap ederim.. Ayşecim fatmacım der gülerim bunda sorun yok ama ben kimseye ortamı germek için ismiyle hitap edip bide göz kırpmam.Bazen annelerime "xciğim" şeklinde hitap ederim.
Hadsizlik paçamdan akıyorsa demek. Bu konuyla öğrenmiş oldum.
Ben olsam Birdaha evine gitmezdim.Kızlar düşman başına bi görümcem var ben derdini anlamıyorum birde siz bakın..
Şimdi bu benden kucuk, daha önce bunun laf götürüp getirmesi yuzunden eltimle hala konuşmuyoruz. Bununla da limoniydik ama eşimin hatrı için onu alttan alan görmezden gelen ben oldum. Hastahanede yattı kalktım iki çocuğumla yanına koştum dile getirmedim hiç geçmişi kapadım gitti. Neyse geçenlerde bu bize gelmiyorsunuz diye sitem etti bizde kalktık gittik eşimle. Orda da böyle değişik değişik hareketleri laf sokmaları vardı görmezden geldim ben birşey deyince eşime bu ne diyo ya falan gibi konuşmaları oldu eşimde şaşırdı bende birşey demedik. Sonra bugün mesaj attı birinin adresini istedi bende al ayşecim dedim.. oda teşekkürler tailacım demiş göz kırpmış flan. Soru işareti koydum bende hayırdır der gibi cevap gelmedi. Diyeceksiniz ki bunda ne var ? Bana ismimle hitap etmez yenge der hep bugün ne oluyorda hanımefendi böyle tavırlar yapıyor anlamıyorum. Böyle yenge dememeler bu lar cımlar .. eşime söyledim normal değil de boşver bunun için aranı bozma sen takılma dalga geçmiştir diyor..... Ben onun asker arkadaşı değilim ve bu yüzü de ben vermedim ona .. diğer görümceler ve eltimle sık görüşüyor aklıma sürekli beni çekiştirmiş olmaları geliyor.. Nasıl bir aileye düştüm anlamıyorum ki... Eşim ısrarla kötü okma diyor ama bunlar iyi olacak cinsten değil ki. Birşey yapmadigim halde olay çıkarıyorlar...
Benım anlamadığım siz çiçeğim ya da ismiyle ayşecim derken o hep yengecim mi demeliyani taliacım diyince ne oluyor anlamadım büyütmüşsünüz gibi geldi bılemedim
Gel dediklerinde gidip git dediklerinde giderseniz öyle olmuş olmazsınızCici yenge olmak istemiyorum ki ben aksine en uzak yenge ben olayım istiyorum ama mümkün olmuyor.. Her seferinde ne olduklarını unutup iyi oluyorum saf gibi.
Iyi de yazmis, ne anladiniz tavriniIsmimle bir alıp veremediğim yok tabiki. Sorun onun tavırla seslenmiş olması.
Heh işte ben onu tabvirli demedim. Çiçeğim derim ismiyle hitap ederim aysecim derim.. Niye tavir yapıyım adres isteyene. Oda bana teşekkürler yengecim dese sorun yok.. Ama ismimi kullanması ne alaka? 5 yıldır evliyim hep yengesiydm bugün yeni adet mı cıktı
Bakın o an ki hal hareketlerinizi uslubunuzu tabı kı bılemem ama ortam ıcınde kimseye ismiyle hitap etmem dedinizde mesajda talıacım demiş göz kırpmış yani bunu herkes yapıyır göz kırpmak sızın ıcın ne anlama geliyor bırı bana hayırdır vs dese valla ben asıl hayırdır derım yanıSorun bunu ilk defa yapıyor olması.. yengecim de demesin hatta teşekkür bile etmesin ondan birşey beklediğimden değil. Ortamı geriyor yok yere. Hadi ismimle hitap ettin göz kkırpmak niye hadi onuda geçtim sana tepki vermişim niye cevap yok? Bunların hepsi sorun.
Göz kırpma emojisinden.Iyi de yazmis, ne anladiniz tavrini
İsminizi söylemesinde ne var. Ben de kendi yengemlere ara sıra söylüyorum tamamen aramızdaki samimiyetten ötürü olan bir durum. Ablana ismi ile hitap etmek gibi bir durum bu da. Bence siz gıcık olduğunuz için hemen nem kapmışsınız sadece takılmaya çalışıyordur.Kızlar düşman başına bi görümcem var ben derdini anlamıyorum birde siz bakın..
Bakın o an ki hal hareketlerinizi uslubunuzu tabı kı bılemem ama ortam ıcınde kimseye ismiyle hitap etmem dedinizde mesajda talıacım demiş göz kırpmış yani bunu herkes yapıyır göz kırpmak sızın ıcın ne anlama geliyor bırı bana hayırdır vs dese valla ben asıl hayırdır derım yanıBüyük görümcelerınıze sızde ısmıyle hıtap edıp sızde bu görümceden ısmıyle hıtap etmesınden emojisinden rahatsız olmanız tezatlık oluşturdu sadece
İsminizi söylemesinde ne var. Ben de kendi yengemelere ara sıra söylüyorum tamamen aramızdaki samimiyetten ötürü olan bir durum. Ablana ismi ile hitap etmek gibi bir durum bu da. Bence siz gıcık olduğunuz için hemen nem kapmışsınız sadece takılmaya çalışıyordur.