- 19 Mayıs 2017
- 524
- 505
- 53
Susar mısın seninle ilgilide konu acarımGörümce terörü diye geldik yenge terörü çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Susar mısın seninle ilgilide konu acarımGörümce terörü diye geldik yenge terörü çıktı![]()
offBirseyi olmayan insan sessiz kalmaz ki.
Siz her size laf soktuğunda tepki verirseniz resmen gelişine vurur, gol olur. Siz oralı olmayın. Mesela adresi verir misin? Hemen sadece adres. İsimle vs siz de canım cicim yapmayın. Sizi çağırdı veya ay çok özledim gelin vs . Çok yoğunuz vs . Sizi sorgular, iyi misin? Canın bir şeye mi sıkıldı? Yo, çok şükür iyiyim. Zamanım yok, önemli bir şey diyecek misin? Görüşürüz sonra ararım. Aramazsınız. Belli ki sıkıntılı. Size bir kızkardeş olamayacak biri. Yabancı biri gibi davranın. Görüşmeyin. Evinize de gelemesin. Geldiğinde diğer elti vs de olsun. Yalnız kalmayın. Gülünce hemen unutmayın her şeyi. Oralı olmayın. Siz tavırlı gibi değil ama seviyeli ve uzak davranın. O anlar ve konuşmak ister, sizi suçlayaraktan veya ortaya yem atar bir şey oldu mu diye, anlamadım, yoo, yanlış anlamışsın vs der aynen devam edersiniz. Sizi kışkırtırsa bile oralı olmazsınız. Şımartmazsınız. Görüşmezsiniz.
Her kelimeye takarak zaten kimse bir şey yapmasa bile sinirlenirsiniz. Kimseyi bu kadar önemsemeyin.
bu umursamıyor halınız mıAslında onu zerre umursamıyorum. Benim umursadigim kendi benliğim. Kendime bu denli saygısızlık yapılmiş olmasını kaldıramıyorum.
Aslında onu zerre umursamıyorum. Benim umursadigim kendi benliğim. Kendime bu denli saygısızlık yapılmiş olmasını kaldıramıyorum.
Iste sen rahat olursan kinayesi etkisiz kalirYa isterse demesin ben orda değilim bunu kinayeli yapmasın.
Zaten elime geçse bir kaşık suda boğarım orası ayrıbu umursamıyor halınız mıgoz kırpma emojısınden 3. dunya savası cıkacakmıs az kalsın
İsime -cim eklemek bu denli saygısızlık mi gerçektenkraliyet ailesi kuralları bu kadar sıkı değildir sanırım
![]()
hah şööyyle yaaa gerceklerı soyleyın sımdı olduZaten elime geçse bir kaşık suda boğarım orası ayrı![]()
Iste sen rahat olursan kinayesi etkisiz kalironun icin takma rahat ol diyorum.
Ben onun askerlik arkadaşı değilim.
hah şööyyle yaaa gerceklerı soyleyın sımdı oldu
dedım ben sinir oluyorsunuz ya ondan herseyı rahatsız edıcı gelıyor sıze
gag dese kufur gug dese hakaret gelır sıze
o yuzden en guzelı mesafe candır
bırde su yas konusuymus hıtap konusuymus cok takılıyorsunuz
askerlık mı bu kıdem mı var gorumce gelın eltı arasında anlamıyorum kı salın bıraz ya takmayın herseyı erkenden yaslanırsınız valla olan sıze olur ne geregı var
Meghan niye çıktı kraliyetten zannediyorsunuz. Meğersem Kate buna Meghancığım demiş görüyor musunuz saygısızıİsime -cim eklemek bu denli saygısızlık mi gerçektenkraliyet ailesi kuralları bu kadar sıkı değildir sanırım
![]()
sevmek zorunda degılsınız zaten oda sızı sevmek zorunda degıl belkı uslubu herkese oyledır belkı sızı cok fazla cıddı gordugu ıcın oyle davranıyordurSevmiyorum ben kızı ezelden. Sevmedigim halde ona bu kadar musamaha gösterip bu kadar sabrediyorum ama o laçka lacka davranıp sinirlerimi zıplatıyor
Tamam işte sevmiyorum görüşmek istemiyorum de geç. Boşuna kendini yoruyorsun sinirlenerekSevmiyorum ben kızı ezelden. Sevmedigim halde ona bu kadar musamaha gösterip bu kadar sabrediyorum ama o laçka lacka davranıp sinirlerimi zıplatıyor
Allah aşkına özlüyoruz görmek istiyoruzlar havada uçuyor sonrada böyle tutarsız davranışlar..... Anlam veremiyorum ama genel olarak böyle birisi. Laf cambazı kimsenin larının altında kalmaz. Ablalari tersler bunu. Akrabalar arası da sürekli laF dalaşı olur... Yer lafını oturur genelde. En son büyük görümcemin kocasına atarlandı oda ben senin anana babana benzemem üslubuna dikkat et dedi çıt yok....sevmek zorunda degılsınız zaten oda sızı sevmek zorunda degıl belkı uslubu herkese oyledır belkı sızı cok fazla cıddı gordugu ıcın oyle davranıyordur
eger rahatsız oluyorsanız mesafe koyarsınız gorusmezsınız resmı durursunuz e gorusmedıgınız bırıde sınırınızı bozamaz :) sorun cozulur
ha demek kı sıze ozel bır tavrı yok genel olarak patavatsız bırı demek kıAllah aşkına özlüyoruz görmek istiyoruzlar havada uçuyor sonrada böyle tutarsız davranışlar..... Anlam veremiyorum ama genel olarak böyle birisi. Laf cambazı kimsenin larının altında kalmaz. Ablalari tersler bunu. Akrabalar arası da sürekli laF dalaşı olur... Yer lafını oturur genelde. En son büyük görümcemin kocasına atarlandı oda ben senin anana babana benzemem üslubuna dikkat et dedi çıt yok....
Eşime yaptığı zaman genelde sonucunda küsüyor agzinin payını fazlasıyla alıyor çünkü ve eşim hiç orali olmuyor tavırlarını falan umursamıyorha demek kı sıze ozel bır tavrı yok genel olarak patavatsız bırı demek kı
sızde sıze saygısızlık yaptıgını dusundugunuz an cevabınızı verırsınız o zaman ? susup oturuyorsa demek kı buyutulecek bır durum olmuyor :)