Gorümce terörü

Eşime yaptığı zaman genelde sonucunda küsüyor agzinin payını fazlasıyla alıyor çünkü ve eşim hiç orali olmuyor tavırlarını falan umursamıyor 😊 ama nedense aynı şeyi benim yapmama musade etmiyor eşim.
dedıgım seye geldık esınız agzınızın tadı bozulmasın dıye uzatmayın dıye sıze haklısın dıyor o yuzden
gercekten haklı olsanız kendınızı savunmanıza kımse bırsey demez herkes cevabını verebılıyorken bırtek sız nıye veremeyecekmıssınız kucuk seylerı cok taktıgınızdan buyumesın dıye sıze oyle dıyor nedenı bu gercekten kafaya bosuna takıyorsunuz cunku

Kiz ben de de var bi görümce boşanmış 28 yaşında bi kızı var ben biseye yok desem düşman kesiliyo eşimle benim aramı bozmaya çalışıyo kıskanç olduğumu biliyo ve bunu eşime karşı kullanıyo yok şu kız çok güzel yok hu böyle falan kaynanamla aramızı bozuyo(zaten yok o ayrı bi konu ) yapmadığım şeyleri yaptın diyo valla bazen bütün sırlarını bana anlatiyo anlamıyorum kayın pederim beni çok seviyo diye yine kıskançlık krizlerine girer iftira atar o kadar görücü bulup getirtdim anam gorumcem değil görücüler vazgeçti valla kaynanamda yaptığım hiçbirşeyi beğenmez o da ayrı bi dert aklı olan birlik oturmasin

Kiz ben de de var bi görümce boşanmış 28 yaşında bi kızı var ben biseye yok desem düşman kesiliyo eşimle benim aramı bozmaya çalışıyo kıskanç olduğumu biliyo ve bunu eşime karşı kullanıyo yok şu kız çok güzel yok hu böyle falan kaynanamla aramızı bozuyo(zaten yok o ayrı bi konu ) yapmadığım şeyleri yaptın diyo valla bazen bütün sırlarını bana anlatiyo anlamıyorum kayın pederim beni çok seviyo diye yine kıskançlık krizlerine girer iftira atar o kadar görücü bulup getirtdim anam gorumcem değil görücüler vazgeçti valla kaynanamda yaptığım hiçbirşeyi beğenmez o da ayrı bi dert aklı olan birlik oturmasin
yuh ya gorumceye bak esınıze kız mı begendırmeye calısıyor su kıza bak ne guzel dıyerek
tovbe estagfurullah benım kocama bırı kız begendırmeye calıssa ne zamandan berı bu ıse basladın derdım o kısıye anladınız sız onu sımdı acık acık yazamıyorum o aracılıgın ısmını

Canım büyük görümcelerime bende yeri gelir ismiyle hitap ederim.. Ayşecim fatmacım der gülerim bunda sorun yok ama ben kimseye ortamı germek için ismiyle hitap edip bide göz kırpmam.

Karşınızdakinin ortamı germek için yaptığını nereden biliyorsunuz? Zihnini mi okudunuz ne yaptınız?
Gayet normal bir mesaj yazmış, aldığı cevap soru işareti. Görümceniz "taliacığımın derdi ne" diye konu açsa haklı.

yuh ya gorumceye bak esınıze kız mı begendırmeye calısıyor su kıza bak ne guzel dıyerek
tovbe estagfurullah benım kocama bırı kız begendırmeye calıssa ne zamandan berı bu ıse basladın derdım o kısıye anladınız sız onu sımdı acık acık yazamıyorum o aracılıgın ısmını
Ooo ne kavgalar ettik anam bacım anlasa utanmiyo ki eşim bile artık kızdı ona ama biz yine gülüyoruz günah yuvası bozulmuş bi de etraf yengesi kardeşi bahane arayıp kavga ediyorlar demesin diyoruz ama yani artık boğazıma kadar doldum her haltini sakladım olmadi altdan aldım olmadi herşeyi yüzüne söyledim yine olmadi aynı tas aynı hamam kaynanam da ne halt olduğunu biliyo ama hala onu savunuyor psikolojisi bozuk uğraşmayın diyo anne kızın durmuyo diyorum yine ben suçlu oluyorum aileme de anlatmıyorum evde 7 kişi yaşıyoruz bi iş kaldımı yardım et abla diyorum yap gelin değil misin demiyo mu deli oluyorum

rahatladınız mı bari eşinize söyleyince falan.
ay dert arıyorsunuz da Allah arayana dert veriyor söyleyeyim.
yok adımın sonuna cim demiş göz kırpmış.
tuhaf tuhaf şeyler.
görmezden gelseydiniz umursamasaydınız yuzyuze geldiğinizde hayırdır yapsaydınız bişey olmazdı, şimdi sinirinizle oturuyorsunuz yerinizde.

Kızlar düşman başına bi görümcem var ben derdini anlamıyorum birde siz bakın..
Şimdi bu benden kucuk, daha önce bunun laf götürüp getirmesi yuzunden eltimle hala konuşmuyoruz. Bununla da limoniydik ama eşimin hatrı için onu alttan alan görmezden gelen ben oldum. Hastahanede yattı kalktım iki çocuğumla yanına koştum dile getirmedim hiç geçmişi kapadım gitti. Neyse geçenlerde bu bize gelmiyorsunuz diye sitem etti bizde kalktık gittik eşimle. Orda da böyle değişik değişik hareketleri laf sokmaları vardı görmezden geldim ben birşey deyince eşime bu ne diyo ya falan gibi konuşmaları oldu eşimde şaşırdı bende birşey demedik. Sonra bugün mesaj attı birinin adresini istedi bende al ayşecim dedim.. oda teşekkürler tailacım demiş göz kırpmış flan. Soru işareti koydum bende hayırdır der gibi cevap gelmedi. Diyeceksiniz ki bunda ne var ? Bana ismimle hitap etmez yenge der hep bugün ne oluyorda hanımefendi böyle tavırlar yapıyor anlamıyorum. Böyle yenge dememeler bu lar cımlar .. eşime söyledim normal değil de boşver bunun için aranı bozma sen takılma dalga geçmiştir diyor..... Ben onun asker arkadaşı değilim ve bu yüzü de ben vermedim ona .. diğer görümceler ve eltimle sık görüşüyor aklıma sürekli beni çekiştirmiş olmaları geliyor.. Nasıl bir aileye düştüm anlamıyorum ki... Eşim ısrarla kötü okma diyor ama bunlar iyi olacak cinsten değil ki. Birşey yapmadigim halde olay çıkarıyorlar...
Değerinden fazla değer vermeyerek basla konu sahibi. Ayrica MESAFE CANDIR .

Arkanızdan konuşmuş olma ihtimallerine neden vu kadar çok takılıyorsunuz ki. Ne olur yani konuşsalar. Arkamdan konuşulan hiçbirşyi önemsemm varsa yüreği olan gelsin karşıma söylesin o zaman dikkate alırıım

rahatladınız mı bari eşinize söyleyince falan.
ay dert arıyorsunuz da Allah arayana dert veriyor söyleyeyim.
yok adımın sonuna cim demiş göz kırpmış.
tuhaf tuhaf şeyler.
görmezden gelseydiniz umursamasaydınız yuzyuze geldiğinizde hayırdır yapsaydınız bişey olmazdı, şimdi sinirinizle oturuyorsunuz yerinizde.

Aslında o an susmasına musade etmeden derdin ne diye girecektim mevzuya ama eşim durdurdu

Arkanızdan konuşmuş olma ihtimallerine neden vu kadar çok takılıyorsunuz ki. Ne olur yani konuşsalar. Arkamdan konuşulan hiçbirşyi önemsemm varsa yüreği olan gelsin karşıma söylesin o zaman dikkate alırıım
Karşıma gelip birşey diyemiyorlar ki. Anca imalar kinayeler....

Şimdi bu benden kucuk, daha önce bunun laf götürüp getirmesi yuzunden eltimle hala konuşmuyoruz. Bununla da limoniydik ama eşimin hatrı için onu alttan alan görmezden gelen ben oldum. Hastahanede yattı kalktım iki çocuğumla yanına koştum dile getirmedim hiç geçmişi kapadım gitti. Neyse geçenlerde bu bize gelmiyorsunuz diye sitem etti bizde kalktık gittik eşimle. Orda da böyle değişik değişik hareketleri laf sokmaları vardı görmezden geldim ben birşey deyince eşime bu ne diyo ya falan gibi konuşmaları oldu eşimde şaşırdı bende birşey demedik. Sonra bugün mesaj attı birinin adresini istedi bende al ayşecim dedim.. oda teşekkürler tailacım demiş göz kırpmış flan. Soru işareti koydum bende hayırdır der gibi cevap gelmedi. Diyeceksiniz ki bunda ne var ? Bana ismimle hitap etmez yenge der hep bugün ne oluyorda hanımefendi böyle tavırlar yapıyor anlamıyorum. Böyle yenge dememeler bu lar cımlar .. eşime söyledim normal değil de boşver bunun için aranı bozma sen takılma dalga geçmiştir diyor..... Ben onun asker arkadaşı değilim ve bu yüzü de ben vermedim ona .. diğer görümceler ve eltimle sık görüşüyor aklıma sürekli beni çekiştirmiş olmaları geliyor.. Nasıl bir aileye düştüm anlamıyorum ki... Eşim ısrarla kötü okma diyor ama bunlar iyi olacak cinsten değil ki. Birşey yapmadigim halde olay çıkarıyorlar...
Boyleleriyle mesafe en iyisidir. Birakin konussunlar namınız yürüsün. Vakitlerini sizinle öldürsünler isleri gucleri olmayan tipler baska ne yapabilirler. Esinize de anlatmayin araya belli bir sınır çizin. Uzak olun onlar mi veriyor ekmeginizi... kendi caninizi düşünün. Ailenizle mutlu olmaya bakin. Onlar da olduklari yerde sizden bahsetsinler. Hele ki hic sinir olmayin, sinir edin, cevap verecegim derdine hic dusmeyin onlara karsi belli seviye de ve mesafede kalin. Gülün geçin valla kafaniz rahat olsun. Sinir olup cevap verirseniz onlara istediklerini verirsiniz.

Boyleleriyle mesafe en iyisidir. Birakin konussunlar namınız yürüsün. Vakitlerini sizinle öldürsünler isleri gucleri olmayan tipler baska ne yapabilirler. Esinize de anlatmayin araya belli bir sınır çizin. Uzak olun onlar mi veriyor ekmeginizi... kendi caninizi düşünün. Ailenizle mutlu olmaya bakin. Onlar da olduklari yerde sizden bahsetsinler. Hele ki hic sinir olmayin, sinir edin, cevap verecegim derdine hic dusmeyin onlara karsi belli seviye de ve mesafede kalin. Gülün geçin valla kafaniz rahat olsun. Sinir olup cevap verirseniz onlara istediklerini verirsiniz.

Eşim hep sen onlar gibi olma sen başkasın diyor.. Bazen gerçekten sessiz kalmak bazı şeylerin hesabını sormamak her ne kadar hoşuma gitmesede en iyi cevap oluyor hadsizlere..

Eşim hep sen onlar gibi olma sen başkasın diyor.. Bazen gerçekten sessiz kalmak bazı şeylerin hesabını sormamak her ne kadar hoşuma gitmesede en iyi cevap oluyor hadsizlere..
Aynen oyle. Ben huzuru sessizlikte buldum zaten sevmedigim insani muhattap olmak istemememden anlıyorum. Seviye iyidir

İsminizi soylemis,kibarlik olsun diye sonuna -cim eklemis siz soru isareti koymussunuz,isyerlerindeki gecimsiz ve huysuz mudurler gibi.
Uzgunum ama siz hatalisiniz demek ki
Kizcagiz da sizin serrinizden bu sekilde korunmaya calisiyor

K
Kaç yaş küçük sizden. Asker arkadaşı degilsiniz ama yenge demek zorunda değil. Yenge demem için sevmem lazım benim. Saygı duymam laizm sırf abimin karısı diye yenge demek zorunda değilim. Belkide çok saygı duyulacak bı insan değilsinizdir. Konusmalarinizdan çok cana yakın sempatik bı insan olmadığınızı düşündüm 🤔🤔 ayrıca biz gorumcemle küstük. Benimle hiç ilgisi olmayan bı mevzudann. Bundan sonra gorussek asla abla demem artk. Gözümde değeri kalmadı. Eşimi haksız yere üzdü çünkü. Yaşı büyük olan saygıyı hak ediyor anlamına gelmiyor 🤐

hayır bir de ısrarla eşimde bana hak verdi alttan al dedi diyorsunuz.
aynı ekran görüntüsünü görümceniz atsa eşiniz ona da boşver alttan al ayşecim der eminim ama ispat edemem.

küçük böcekleri gözünde çok büyütmüşsün 😉 bırak arkandan konuşsunlar en karlı sen çıkacaksın çünkü senin günahlarını yüklenirler gıybet dedikodu yaparak 😉 sert ol hazırcevap ol ezilen değil ezen ol 😚 eşin sert oldumu arkanda durdumu kimse ağzını açamaz 😊 sende sert ol tavrını koy ortaya 😊 o görümce bende olsun dinlene dinlene döverim 😂😂😂 Allah tan bendeki görümce korkak geçinip gidiyoz 🤗

Çok fazla takıosunuz bence.Zaten onca seyden sonra tekrar görüşmeniz hata

Back
X