- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
- Konu Sahibi nanelimon16
-
Arkadaşlar merhaba. önce kendimden bahsedeyim. normalde çok sıcakkanlı biriyimdir. etrafımdakıler öyle söyler..
şimdi benim bir görümce var. kendısı uzakta oturuyor çok sık görüşmüyoruz kendisiyle.
her karşılaşmamızda ben kendisine sıcak ve samimi davransamda kendisi çok soğukkanlı yaklaşır. örneğin: nasılsın dediğimde iyiyim der ama sen nasılsın demez . bu ve benzeri herşeye aynen böyle ilgisiz kalır.kısacası bir muhabbet ortamı ben oluşturmak istesemde kendisi kendini geri çeker. ancak olumsuz birşey olsa benle ilgili hemen yorum yapar olumsuzya konu.. ya sabır... ben uzak durdukça o bulunduğum ortama geliyor.
bu durum benim ilk zamanlar müthiş moralimi bozdu. kendini birşey sanıyor diye içten içe gıcık kaptım bir kere. evime geldiğinde başımla yinede güzel ağırlarım ama başka yerde karşılassak nasıl tavır takınacağimi şaşırdım.. siz olsanız ne yapardınız?
gçrümce zaten uzakta oturuyormuş,sık da görüşmüyormuşsunuz.samimi olmaya gerek yok,merhaba tamamdır
Arkadaşlar merhaba. önce kendimden bahsedeyim. normalde çok sıcakkanlı biriyimdir. etrafımdakıler öyle söyler..
şimdi benim bir görümce var. kendısı uzakta oturuyor çok sık görüşmüyoruz kendisiyle.
her karşılaşmamızda ben kendisine sıcak ve samimi davransamda kendisi çok soğukkanlı yaklaşır. örneğin: nasılsın dediğimde iyiyim der ama sen nasılsın demez . bu ve benzeri herşeye aynen böyle ilgisiz kalır.kısacası bir muhabbet ortamı ben oluşturmak istesemde kendisi kendini geri çeker. ancak olumsuz birşey olsa benle ilgili hemen yorum yapar olumsuzya konu.. ya sabır... ben uzak durdukça o bulunduğum ortama geliyor.
bu durum benim ilk zamanlar müthiş moralimi bozdu. kendini birşey sanıyor diye içten içe gıcık kaptım bir kere. evime geldiğinde başımla yinede güzel ağırlarım ten uzakt başka yerde karşılassak nasıl tavır takınacağimi şaşırdım.. siz olsanız ne yapardınız?
bu durum benim ilk zamanlar müthiş moralimi bozdu. kendini birşey sanıyor diye içten içe gıcık kaptım bir kere. evime geldiğinde başımla yinede güzel ağırlarım ama başka yerde karşılassak nasıl tavır takınacağimi şaşırdım.. siz olsanız ne yapardınız?
evet haklısınız evine davet etse gitmek bile istemem ama eşimin hatırı var.Takılacağınız tavır gayet mesafeli olmalı.siz samimi tavır gösterdikce şımarıp tepenize çıkar.
karşıdaki nasılsa sizde ona aynı olun.yoksa üzülen herzaman siz olursunuz
kesinlikle hakediyor ama yüzüme yansıyor hoşnutsuzluğum. sonra hakkımda kıskanıyor der mi diye düşünüyorum. çünkü herkesle samimi ona mesafeli olunca olumsuz karşılanmakta istemiyorum ayy ne zor böyle gıcıklarla aile olmakbence o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran canım çünkü insanlar bunu hak ediyorlar
haklısınız evetZaten uzakta oturuyor dedin kasma ozmaan canımkendi haline bırak moralinide bozma
evet haklısınız evine davet etse gitmek bile istemem ama eşimin hatırı var.
kesinlikle hakediyor ama yüzüme yansıyor hoşnutsuzluğum. sonra hakkımda kıskanıyor der mi diye düşünüyorum. çünkü herkesle samimi ona mesafeli olunca olumsuz karşılanmakta istemiyorum ayy ne zor böyle gıcıklarla aile olmak
Ben yedibucuk yıllık evliyim geçmişi düşünüyorumda eşim hatrı diye kendimden çok ödün vermişim.
Galiba iki yıldık aklım başımda eşimin hatrı diye kendimi kasmıyorum.
inanın çok üzülürsünüz,eşin hatrıda biryere kadar olmalı
evet öyle yapıcam aynen dediğiniz aklımdan geçti. geçen evime geldi. ya nasılsın dicem muhabbet açıcam yüzüme bile bakmadı hep kaynanamla konustu.birde o var bak valla ne doğru laf çok zor böyle gıcıklarla aile olmak valla bende görümce adayıma gıcık oluyorum ilerde senin durumunda olacağım valla bak bence görümcene özel bir şey yapma tamma mı mesela sen nasılsın deme bir kerede o sana nasılsın desin vs gibi
Bence boşver gitsin ben de görümcemle toplasan 3-5 kere görüştüm. Bunlarin biri nişan biri düğün :) daha ilk tanışmada (yani nişanda beni arkadaşlarımı tersledi) iyi davranmaya çalıştım olmadı telefonla bir kere aradım yüzüme kapattı. Uzaksa salla gitsin herkesle iyi olamıyorsun. Beni sevmiyor ben de kendi haline bıraktım sen de öyle yap bence :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bilmiyorum dedikodu gibi olmuş oluyor böylede amabu insan çok canımı sıkıyor. elimde olsa yüzünü bile görmek istemiyorum.
Eşin ne diyor ya da farkında mı? herkes herkesle iyi anlasacak diye bi kaide yok ki diğer aile fertleriyle iyi geçin onla da merhaba merhaba dersin. Tek bi kişiyle samimi olamadın diye yanlış algılamazlar herhalde değil mi
eşim boşver diyor aldırma
Eşin de boşver diyormuş işte bak o da farkında yakın ol demiyor güzel işte takma sen de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?