- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi nanelimon16
-
haklısınız.. nasılsın diyorum karşılığında sen nasılsın bile demiyor. ama yok nasılsın bile demicem merhaba dicem öylece oturucam bir köşede. uğrasacak bir işim olsa elişi falan gibi hiç bakmıcam tarafına .
aynen öyle cnm haklısın inşallah beceririm. yakında karşılaşırız cemiyetleri var gidicez tepkimi o kişiyi hiç görmeyerek görmezden gelerek göstercem
görmezden gelmek en büyük ceza olur unutma
valla ben sevmediğim insana cvp bile vermem. belki hoşlanmıyor senden. keyfi bilir. kaçan kovalanır boşver. ben kv gidince gazete okuyor yada tv seyrediyorum :) örgü ör. hem ona bakmazsın hemde kafa dağıtır. kızın varsa örgü bebek tarifi vereyim onu ör
aynen öyle cnm haklısın inşallah beceririm. yakında karşılaşırız cemiyetleri var gidicez tepkimi o kişiyi hiç görmeyerek görmezden gelerek göstercem
bu arada benimde konum var görümceden muzdaribim bende. konuma beklerim. bir derdim varda eşime söylemelimiyim. eş ve eşinin ailesinde küs olduğum görümcemin çocuğuna örgü örecekmişim. bana da bir el atın
aynen canım ya gülerim konuşurum şakalaşırım ama anası ve kendi garipler suratlar beş karış inan ben kayınbabam ile telefonlaşırız konuşuruz çok samimidir.
yani bende samimiyet önemli bana kötülükleri var mı yok ama samimi değiller bu beni çok rahatsız ediyor eşimle bunu konuşmayı denedim fakat yok onlar ilah olmuş gözünde en ufak bir eleştiride bulunsam yüzünün rengi değişiyor . onlar hep iyi güzel hoşlar ama bir fark etse anlayacak çünkü ben dikkat ediyorum artık onların ailesi de benim bakış açımla bakıyor.
duydum hep halalarından yengelerinden gelin çok iyi sıcak kanlı ama sor uyumsuz
valla ben sevmediğim insana cvp bile vermem. belki hoşlanmıyor senden. keyfi bilir. kaçan kovalanır boşver. ben kv gidince gazete okuyor yada tv seyrediyorum :) örgü ör. hem ona bakmazsın hemde kafa dağıtır. kızın varsa örgü bebek tarifi vereyim onu ör
cnm çok iyi anlıyorum seni. ama bak başkalarının seni övmesi onları daha da kıskaçlaştırmış besbelli yani. onlarda farkında senin iyi biri olduğunun kabullenmek istemiyorlar
evet bende öyle yapacam bende görmezden gel cnm sende hiç bakma tarafına çocuğun varsa onunla uğraş yanlarındaykenayy canım bende ya telefonla uğraşıyorum yada tv göz atıyorum çünkü hiç bir ortak yönümüz yok ilk zamanlar konuştum güldüm şakalaştım baktım kadın alınıyor sonra oğlu ile laf yolluyor bitti benim için.
evet bende öyle yapacam bende görmezden gel cnm sende hiç bakma tarafına çocuğun varsa onunla uğraş yanlarındayken
yok daha öyle uğraşacak yavrucak
evet ama arkadaş olurdu. şahsen benim olsa hemen bişeyler öğretiyorum gibilerinden hiç bakmazdım tarafına
O ne der bu ne der,aman iyi sıcak davranayım,beni tersliyo.....kesinlikle hakediyor ama yüzüme yansıyor hoşnutsuzluğum. sonra hakkımda kıskanıyor der mi diye düşünüyorum. çünkü herkesle samimi ona mesafeli olunca olumsuz karşılanmakta istemiyorum ayy ne zor böyle gıcıklarla aile olmak
O ne der bu ne der,aman iyi sıcak davranayım,beni tersliyo.....
Yahu evlenmişsin.Kocanla kendi hayatını yaşa.Kimin ne dediği ne yaptığı seni ilgilendirmesin.Görümceyse nasılsa sana,sen de öyle davran.Kimseye yaranmak zorunluluğun yok.Ve de çocuk musun,niye kendine ters laf söylenmesine izin veriyorsun.[/QUOT]
hiçbir şekilde benimle muhabbet etmiyor bır kere. evime geldi ilgilenicem muhabbet ortamı olusturucam yüzüme bakmıyor. sonra başkasıyla konuşurken muhabbet arasında pat atlamış lafa olumsuz olarak yani tersleyerek ne yapmalı o an bende hazır cevap olmadığım için kalp kırmayı sevmediğim için kalakalıyorum öyle. çünkü yapım buna müsait değil çocuklukla ilgisi yok yani. sonra kendime kızıyorum keske şöyle deyip ağzının payını verseydim diye ama iş işten geçmiş oluyor sonrada böylede takıntım oluyor.....
O ne der bu ne der,aman iyi sıcak davranayım,beni tersliyo.....
Yahu evlenmişsin.Kocanla kendi hayatını yaşa.Kimin ne dediği ne yaptığı seni ilgilendirmesin.Görümceyse nasılsa sana,sen de öyle davran.Kimseye yaranmak zorunluluğun yok.Ve de çocuk musun,niye kendine ters laf söylenmesine izin veriyorsun.
merhaba. evet ahh hazır cevap olsamda sesımi yükseltmeden ağzının payını versem
İnsanları ve eşlerimizi baştan nasıl alıştırırsak sonu da öyle gidiyor.Bu hayata insan birkez geliyor.Evlilik bu.Herkese saygımı gösteririm,saygısızlık yapana da mesafemi koyarım.Gidip eşime söyleme gereği bile duymam.UmursamamHee eşim bana gelip sen şunu yapmışsın dediğinde sebeplerimi söylerim.İşine gelirse amenna,gelmezse gitsin kardeşi orada.Evimin kapısı açık.Ama mazeretim varsa,kabul edemeyceksem misafir,kimse benim evime gelemez.Gelse kapı duvarla karşılaşır.Ne kadar tolere edersek,o kadar tepemize çıkılır.Ne kadar savunmaya geçersek,o kadar suçlanırız.Ne kadar umursarsak,o kadar umursanmayız.O yüzden benim evliliğim görümce,kayın kaynana üzerine kurulu değil.Ailesidir saygım sonsuz.Ama sınırlarım zorlanmadığı sürece.valla öyle dengesiz görümceler olunca eşler birgün geliyor abartıyorsun diyor..yani görümcenin yaptığını sen yapınca ayıp oluyor. onun yaptığı ayıp olmuyor. nezaket yaptı diye kalıyor.ki benim öyle bir iki önemsiz durum değil. anlayışla karşıladıkça tepeme çıktı. ve benim gerçekten mazeretim olduğu halde 22 de gelmemesini söyledim. ama kardeşini üzmek onu gelme diyememektense beni üzmeyi tercih etti. amacı sen bana benim istediğim zaman gelirsin almam, birşeye karar vereceksek açıkça sizin kararınızın hükmü yok ben ne dersem o deyip, ben senin evine istediğim zaman gelirim demek için gelmek istedi. başka zaman aramaz etmez.. hastalık olur ameliyat olur aramaz.. iş konusunda dalga geçer.
eşiminde, görümcemle aramızda sorun var olanları görüyor biliyor diye düşünüyordum. sadece onun hakkında olumsuz konuşmak istemiyor diye düşünüyordum. ama öyle değilmiş. abartıyor oluyorsun bir de nasıl gaz vermişse ailemi istemiyorsun dedi eşim. kaldı ki kardeşi dışındakilere önce anne baba büyük diye saygım var sonra eşimin ailesi diye elimden geleni yaptım. hani söylemek istemiyorum. gittim kaldım birkaç kez..eşim işe gitti ben onlarla zaman geçirdim.bize geldi ilgilendim. ama buna rağmen öyle deyip çıktı... haksızlığa tahammülüm yok.
neyse konu sahibine gelirsem canım bence akışına bırak. zamanla bak eşin gerçekten sana hak veriyor mu.. senin hislerini anlayabilir mu. senin konun benim duruma göre daha azı belki başlangıcı bilmiyorum ama önyargılı da olmak doğru değil ASLA! sadece kendini ezdirme, neyse düşüncelerini söyle.. istemediğin şeyi yapmak da zorunlu hissedersen ilerisi daha kötü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?