görümce vakası!

valla ben sevmediğim insana cvp bile vermem. belki hoşlanmıyor senden. keyfi bilir. kaçan kovalanır boşver. ben kv gidince gazete okuyor yada tv seyrediyorum :) örgü ör. hem ona bakmazsın hemde kafa dağıtır. kızın varsa örgü bebek tarifi vereyim onu ör

ayy canım bende ya telefonla uğraşıyorum yada tv göz atıyorum çünkü hiç bir ortak yönümüz yok ilk zamanlar konuştum güldüm şakalaştım baktım kadın alınıyor sonra oğlu ile laf yolluyor bitti benim için.

cnm çok iyi anlıyorum seni. ama bak başkalarının seni övmesi onları daha da kıskaçlaştırmış besbelli yani. onlarda farkında senin iyi biri olduğunun kabullenmek istemiyorlar

tatlım ya çok sağol ilgin için. daha çocuğum yok düşünüyoruz bakalım olur inşallah. dur ben senin konuya bakayım

cnm çok iyi anlıyorum seni. ama bak başkalarının seni övmesi onları daha da kıskaçlaştırmış besbelli yani. onlarda farkında senin iyi biri olduğunun kabullenmek istemiyorlar

boşver beni Allah biliyor eşim bile çoğu zaman anlamıyor o vakit üzülüyorum sonra aman diyorum benim yüreğimi Allah bildikten sonra ne önemi var. sende hiç takma misafirine nasıl davranıyorsun onlarada öyle davran artık ben çok mesafeleyim sende dene birazda onların kafası yorulsun

evet bende öyle yapacam bende görmezden gel cnm sende hiç bakma tarafına çocuğun varsa onunla uğraş yanlarındayken

evet ama arkadaş olurdu. şahsen benim olsa hemen bişeyler öğretiyorum gibilerinden hiç bakmazdım tarafına

olur olur ama zamanı var daha...

aman bunlar birde çocuk hastası öyle bile olsa kendi çocuğuma bile baktırmazlar ilgilendirmezler ben yine yalnız takılırım

O ne der bu ne der,aman iyi sıcak davranayım,beni tersliyo.....
Yahu evlenmişsin.Kocanla kendi hayatını yaşa.Kimin ne dediği ne yaptığı seni ilgilendirmesin.Görümceyse nasılsa sana,sen de öyle davran.Kimseye yaranmak zorunluluğun yok.Ve de çocuk musun,niye kendine ters laf söylenmesine izin veriyorsun.

Nedir bu Görümcelerin derdi kactane konu acilmis Gorumlerle ilgili..

Canim o sana nasil davraniyosa , Sende öyle davran.
zaten uzaktada oturuyormus ... pek gormuyosun demek bosver gitsin....
Senin yerinde olsam hicccc takmazdim.
Var insan soguktur , yani ne yaparsan yap oylede kaliyolar.
Sen esinle mutlu olduktan sonra. Gerisini bosver bence.

valla öyle dengesiz görümceler olunca eşler birgün geliyor abartıyorsun diyor..yani görümcenin yaptığını sen yapınca ayıp oluyor. onun yaptığı ayıp olmuyor. nezaket yaptı diye kalıyor.ki benim öyle bir iki önemsiz durum değil. anlayışla karşıladıkça tepeme çıktı. ve benim gerçekten mazeretim olduğu halde 22 de gelmemesini söyledim. ama kardeşini üzmek onu gelme diyememektense beni üzmeyi tercih etti. amacı sen bana benim istediğim zaman gelirsin almam, birşeye karar vereceksek açıkça sizin kararınızın hükmü yok ben ne dersem o deyip, ben senin evine istediğim zaman gelirim demek için gelmek istedi. başka zaman aramaz etmez.. hastalık olur ameliyat olur aramaz.. iş konusunda dalga geçer.

eşiminde, görümcemle aramızda sorun var olanları görüyor biliyor diye düşünüyordum. sadece onun hakkında olumsuz konuşmak istemiyor diye düşünüyordum. ama öyle değilmiş. abartıyor oluyorsun bir de nasıl gaz vermişse ailemi istemiyorsun dedi eşim. kaldı ki kardeşi dışındakilere önce anne baba büyük diye saygım var sonra eşimin ailesi diye elimden geleni yaptım. hani söylemek istemiyorum. gittim kaldım birkaç kez..eşim işe gitti ben onlarla zaman geçirdim.bize geldi ilgilendim. ama buna rağmen öyle deyip çıktı... haksızlığa tahammülüm yok.

neyse konu sahibine gelirsem canım bence akışına bırak. zamanla bak eşin gerçekten sana hak veriyor mu.. senin hislerini anlayabilir mu. senin konun benim duruma göre daha azı belki başlangıcı bilmiyorum ama önyargılı da olmak doğru değil ASLA! sadece kendini ezdirme, neyse düşüncelerini söyle.. istemediğin şeyi yapmak da zorunlu hissedersen ilerisi daha kötü olur.

Son düzenleme:
İnsanları ve eşlerimizi baştan nasıl alıştırırsak sonu da öyle gidiyor.Bu hayata insan birkez geliyor.Evlilik bu.Herkese saygımı gösteririm,saygısızlık yapana da mesafemi koyarım.Gidip eşime söyleme gereği bile duymam.UmursamamHee eşim bana gelip sen şunu yapmışsın dediğinde sebeplerimi söylerim.İşine gelirse amenna,gelmezse gitsin kardeşi orada.Evimin kapısı açık.Ama mazeretim varsa,kabul edemeyceksem misafir,kimse benim evime gelemez.Gelse kapı duvarla karşılaşır.Ne kadar tolere edersek,o kadar tepemize çıkılır.Ne kadar savunmaya geçersek,o kadar suçlanırız.Ne kadar umursarsak,o kadar umursanmayız.O yüzden benim evliliğim görümce,kayın kaynana üzerine kurulu değil.Ailesidir saygım sonsuz.Ama sınırlarım zorlanmadığı sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…