- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
- Konu Sahibi nanelimon16
-
evet öyle yapıcam aynen dediğiniz aklımdan geçti. geçen evime geldi. ya nasılsın dicem muhabbet açıcam yüzüme bile bakmadı hep kaynanamla konustu.
ahh ah cnm ya sağol desteğin için. gerçekten sinir bozucu.. ama dur aynı tavrı bende onunevşne gidince yapıcam. inşallah beceririmsizin evinize gelip sizle konuşmama gibi bi terbiyesizlik yapıyorsa salla canım valla delimi nedir kendini ne sanıyorsa
sen ne yaparcın true. böyle birinin evine gitsen? yani, benim yerimde olsan?sizin evinize gelip sizle konuşmama gibi bi terbiyesizlik yapıyorsa salla canım valla delimi nedir kendini ne sanıyorsa
sen ne yaparcın true. böyle birinin evine gitsen? yani, benim yerimde olsan?[/QUOT
leylakcım ben mi ne yaparım
evet canım sen ne yapardın meselasen ne yaparcın true. böyle birinin evine gitsen? yani, benim yerimde olsan?[/QUOT
leylakcım ben mi ne yaparım
evet canım sen ne yapardın mesela
canım bak şimdi ben evli değilim ama görümce adayım var senin yerinde olsam mesela sen benimle konuşmadı diosun ya bende onunla muhattap olmazdım yok gibi davran yani neden sana söyle davranıyorki kıskanıyor mu nedir senden büyük mü bak merak ettim bunu sevgilimin ablası ile aramızda 2 yaş var canım beni arayıp abuk subuk şeyler söyledi çok üzüldüm sonra aklım başıma geldi siyasi davranmaya başladım muhattap olmuyorum konuşmalarım kısa öz sende öyle yap nasılsın deme araya mesafeyi koy bir kerede o sana nasılsın desin karşında düzgünce sohbet etmeyi öğrensin canım benim üzme kendini boşverr
canım bak şimdi ben evli değilim ama görümce adayım var senin yerinde olsam mesela sen benimle konuşmadı diosun ya bende onunla muhattap olmazdım yok gibi davran yani neden sana söyle davranıyorki kıskanıyor mu nedir senden büyük mü bak merak ettim bunu sevgilimin ablası ile aramızda 2 yaş var canım beni arayıp abuk subuk şeyler söyledi çok üzüldüm sonra aklım başıma geldi siyasi davranmaya başladım muhattap olmuyorum konuşmalarım kısa öz sende öyle yap nasılsın deme araya mesafeyi koy bir kerede o sana nasılsın desin karşında düzgünce sohbet etmeyi öğrensin canım benim üzme kendini boşverr
anlıyorum tatlım çok sağol desteğin için gerçekten. aramızda 1 yaş var cnm . yakın yaşlarımız. önceden ilk tanıştıgımızda çokgüzel sohbet etti benle sonraki görüşmelerde tavırları malum. ya beni tersledi bir kaç kere. düşünsene benle muhabbet etmiyor açık görüncede hemen itici cevay veriyor. tabi ben beklemediğim için öyle kalıyorum ne diceğimi bilemiyorum . benle konuşmuyo konuşmuyo sonra pat lafa atlamış. hazır cevapta olmadığım için öyle kalakalıyorum asıl sorunum bu sanırım ağzının payını verememek.
anlıyorum tatlım çok sağol desteğin için gerçekten. aramızda 1 yaş var cnm . yakın yaşlarımız. önceden ilk tanıştıgımızda çokgüzel sohbet etti benle sonraki görüşmelerde tavırları malum. ya beni tersledi bir kaç kere. düşünsene benle muhabbet etmiyor açık görüncede hemen itici cevay veriyor. tabi ben beklemediğim için öyle kalıyorum ne diceğimi bilemiyorum . benle konuşmuyo konuşmuyo sonra pat lafa atlamış. hazır cevapta olmadığım için öyle kalakalıyorum asıl sorunum bu sanırım ağzının payını verememek.
bence bu duruma yaşların yakın olmasıda etkili canım hazır cevap olsan böyle olmazdın haklısın valla siyasi olmak lazım der annem o bende de yok kız telde birşyler söylüyor ben doğru düzgün cvp veremiyorum mesela hak ettiklerini duyamıyor benden maalesef
aynen aynen.diyecem mesela benle muhattatp olmuyorsun muhabbet etmiyorsun neden olumsuz yorumlar yapıyorsun ama tenezzül etmek istemiyorumbence bu duruma yaşların yakın olmasıda etkili canım hazır cevap olsan böyle olmazdın haklısın valla siyasi olmak lazım der annem o bende de yok kız telde birşyler söylüyor ben doğru düzgün cvp veremiyorum mesela hak ettiklerini duyamıyor benden maalesef
evet ama düğüncemiyet olduğu zamanlar nadirde olsa karşılaşabiliyoruz. dibime dibime geliyor ama muhabbet yok sadece açık kolluyor terslemek için. bende konu açmak muhabbet etmek istiyorum onada katılmıyor
o zaman sende onun açıgı ara
lafını sok
valla kimseye yaranamazsın susarak
iyice tepene çıkar
Arkadaşlar merhaba. önce kendimden bahsedeyim. normalde çok sıcakkanlı biriyimdir. etrafımdakıler öyle söyler..
şimdi benim bir görümce var. kendısı uzakta oturuyor çok sık görüşmüyoruz kendisiyle.
her karşılaşmamızda ben kendisine sıcak ve samimi davransamda kendisi çok soğukkanlı yaklaşır. örneğin: nasılsın dediğimde iyiyim der ama sen nasılsın demez . bu ve benzeri herşeye aynen böyle ilgisiz kalır.kısacası bir muhabbet ortamı ben oluşturmak istesemde kendisi kendini geri çeker. ancak olumsuz birşey olsa benle ilgili hemen yorum yapar olumsuzya konu.. ya sabır... ben uzak durdukça o bulunduğum ortama geliyor.
bu durum benim ilk zamanlar müthiş moralimi bozdu. kendini birşey sanıyor diye içten içe gıcık kaptım bir kere. evime geldiğinde başımla yinede güzel ağırlarım ama başka yerde karşılassak nasıl tavır takınacağimi şaşırdım.. siz olsanız ne yapardınız?
evet ama düğüncemiyet olduğu zamanlar nadirde olsa karşılaşabiliyoruz. dibime dibime geliyor ama muhabbet yok sadece açık kolluyor terslemek için. bende konu açmak muhabbet etmek istiyorum onada katılmıyor
aynen aynen.diyecem mesela benle muhattatp olmuyorsun muhabbet etmiyorsun neden olumsuz yorumlar yapıyorsun ama tenezzül etmek istemiyorum
kendini bişi sanır boşver. sende onun sana davrandığı gibi davran
anlıyorum işte böyle insanlara ne demeli bilmem. eminim siz çok sıcakkanlı birisiniz ve sizi kıskanıyor besbelliah ahh benimkide öyle soğuk gülmez konuşmaz ama herkese sor çok iyi çok sıcak kanlı kızdır bana niye değil yani... bend eçok denedim ama baktım ben kötü oluyorum artık hiç takmıyorum kendi kardeşiyle güya çok samimi saçma sapan muhabbet ederler çocuklarını anlatır filan .... uğraşmıyorum artık ne hallleri varsa görsünler artıkk takmaaaa
haklısınız.. nasılsın diyorum karşılığında sen nasılsın bile demiyor. ama yok nasılsın bile demicem merhaba dicem öylece oturucam bir köşede. uğrasacak bir işim olsa elişi falan gibi hiç bakmıcam tarafına .cnm sende hiç muhatap olma. bir nasılsın yeter ona
anlıyorum işte böyle insanlara ne demeli bilmem. eminim siz çok sıcakkanlı birisiniz ve sizi kıskanıyor besbelli
aynen öyle cnm haklısın inşallah beceririm. yakında karşılaşırız cemiyetleri var gidicez tepkimi o kişiyi hiç görmeyerek görmezden gelerek göstercemkendini bişi sanır boşver. sende onun sana davrandığı gibi davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?