görümce vakası!

insanları üzmek ne kadar kolay ya.. ben şimdi bu insandan soğundum bir kere. şimdiden sonra ağzınla kuş tutup getirse bile kıymeti yok.

evet öyle yapıcam aynen dediğiniz aklımdan geçti. geçen evime geldi. ya nasılsın dicem muhabbet açıcam yüzüme bile bakmadı hep kaynanamla konustu.

sizin evinize gelip sizle konuşmama gibi bi terbiyesizlik yapıyorsa salla canım valla delimi nedir kendini ne sanıyorsa

Bana nasıl davranırlarsa, bende karşımdakilere öyle davranıyorum
Mutluyum

evet ama düğüncemiyet olduğu zamanlar nadirde olsa karşılaşabiliyoruz. dibime dibime geliyor ama muhabbet yok sadece açık kolluyor terslemek için. bende konu açmak muhabbet etmek istiyorum onada katılmıyor

o zaman sende onun açıgı ara
lafını sok
valla kimseye yaranamazsın susarak
iyice tepene çıkar

ah ahh benimkide öyle soğuk gülmez konuşmaz ama herkese sor çok iyi çok sıcak kanlı kızdır bana niye değil yani... bend eçok denedim ama baktım ben kötü oluyorum artık hiç takmıyorum kendi kardeşiyle güya çok samimi saçma sapan muhabbet ederler çocuklarını anlatır filan .... uğraşmıyorum artık ne hallleri varsa görsünler artıkk takmaaaa

anlıyorum işte böyle insanlara ne demeli bilmem. eminim siz çok sıcakkanlı birisiniz ve sizi kıskanıyor besbelli

cnm sende hiç muhatap olma. bir nasılsın yeter ona
haklısınız.. nasılsın diyorum karşılığında sen nasılsın bile demiyor. ama yok nasılsın bile demicem merhaba dicem öylece oturucam bir köşede. uğrasacak bir işim olsa elişi falan gibi hiç bakmıcam tarafına .

anlıyorum işte böyle insanlara ne demeli bilmem. eminim siz çok sıcakkanlı birisiniz ve sizi kıskanıyor besbelli

aynen canım ya gülerim konuşurum şakalaşırım ama anası ve kendi garipler suratlar beş karış inan ben kayınbabam ile telefonlaşırız konuşuruz çok samimidir.

yani bende samimiyet önemli bana kötülükleri var mı yok ama samimi değiller bu beni çok rahatsız ediyor eşimle bunu konuşmayı denedim fakat yok onlar ilah olmuş gözünde en ufak bir eleştiride bulunsam yüzünün rengi değişiyor . onlar hep iyi güzel hoşlar ama bir fark etse anlayacak çünkü ben dikkat ediyorum artık onların ailesi de benim bakış açımla bakıyor.

duydum hep halalarından yengelerinden gelin çok iyi sıcak kanlı ama sor uyumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…