- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
- Konu Sahibi cevredostu
2. El kıyafet giyen varoşlardan hiç haz etmem canım,sana özel kıyafef alacağım özellikle deseydiniz. Ayrıca 500 tl ye abiye satan yer hala var mı,inanmakta güçlük çekiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci el kıyafet giymek varoşluk degıl konu sahibi boyle derse haksiz durumuna duser2. El kıyafet giyen varoşlardan hiç haz etmem canım,sana özel kıyafef alacağım özellikle deseydiniz. Ayrıca 500 tl ye abiye satan yer hala var mı,inanmakta güçlük çekiyorum.
.2. El kıyafet giyen varoşlardan hiç haz etmem canım,sana özel kıyafef alacağım özellikle deseydiniz. Ayrıca 500 tl ye abiye satan yer hala var mı,inanmakta güçlük çekiyorum.
İhtiyaç sahibi olmadığı sürece yetişkin birisinin başka birinin kıyafetini giymesi varoşluktan çok daha fazlası benim için.İkinci el kıyafet giymek varoşluk degıl konu sahibi boyle derse haksiz durumuna duser
Konu sahibi gorumcenız zevkinizı begenmıs olabılır (eltım benım yatak odamı begendı nereden ne kadara aldıgımı soyledım ismimi soyle ındırım de yapar dedım aynısını almaya cekınmıs benimkinin aynısını aldi derim dıye... buna cok uzuldum hıc oyle komplekslerim yok dunyada benimle aynı giyinen aynı esyayı kullanan tonla insan var herkesin evi ayrı aynı da olsa her evde farklı dururdu keske alsaydın dedım hatta kendime aldıgım kolyenın aynısından ona da aldım zevkimi begenır cunku ve severek takıyor gordukce mutlu oluyorum) o yuzden sızın aldıklarınıza benzer secmesını garıpsemedım tek yumurta ikizi gibi komple size benzemeye calısırsa tuhaf olur, oda onun problemi
Elbise ıcın de teklif etmıs bazıları yapar oyle benden gıyebılırsın der jest yapıyor gıbı dusunur o anda ben kıyafetimi alıcam zaten Sagol, baskasının kıyafetini gıyemem, ne munasebet senin dugunune elbise almıcam da ne zaman alıcam, dugun sahibiyız gorumce kıyafetı bu dugune hafif kacar gıbı onlarca cumle var herhangi birini soyleyebılırdınız ?
Bu kültürü uygulayan mağazalar var,bunun için başkasının kıyafetini giymenize gerek yok. İhtiyaç sahibi olup giymek zorunda olmak başka. Onun dışında başkasının kıyafetini giyme düşüncesi bile aşırı itici benim için. Daha çok varoş mahalle kültürüne benziyor kusura bakmayın.
Ne kadar ayıp yazdıklarınız, yakın akrabalarınız size kendince iyilik olsun diye bir teklifte bulununca bu kadar kabalaşabiliyor musunuz gerçekten?
Şu üslup daha varoş bence. Ayrıca pamuktan elbise üretmek için dünyanın suyu harcanır, pamuğu harcanır. Bunun tekrar tekrar kullanılması gerekir. Aslında bu bir kültürdür
Sizin şu cümlelerde sonradan görme vizyonsuz insanların kullandığı cümlelere benziyor başkasının yanında bu tarz konuşursanız tam bir sonradan görme derler dikkat edinBu kültürü uygulayan mağazalar var,bunun için başkasının kıyafetini giymenize gerek yok. İhtiyaç sahibi olup giymek zorunda olmak başka. Onun dışında başkasının kıyafetini giyme düşüncesi bile aşırı itici benim için. Daha çok varoş mahalle kültürüne benziyor kusura bakmayın
Alır kuru temizlemeye verir giyersiniz. Hayatım boyunca orta üst sınıf bir ailedeydim, annemin okuduğu okuldan dolayı çevresinde çok zengin arkadaşları da var. Hiç birinde bu kompleksi görmedim. Aileden zengin, doktor arkadaşı mesela kendi isteğiyle annemin abiyelerinden seçmiş giymişti. Bu tarz kompleksler genelde daha alt kültür ve gelir grubunda olur. Eşimin ailesi çok zor günler yaşamışlar, işçi bir aile. Onlar mesela birisi giysi vermeyi teklif ettiğinde ciddi anlamda bozulurlar. Çünkü kompleksleri var.Bu kültürü uygulayan mağazalar var,bunun için başkasının kıyafetini giymenize gerek yok. İhtiyaç sahibi olup giymek zorunda olmak başka. Onun dışında başkasının kıyafetini giyme düşüncesi bile aşırı itici benim için. Daha çok varoş mahalle kültürüne benziyor kusura bakmayın
Babamın da durumu ıyı esimin de... Annemin gencken giyip sakladığı bazı kıyafetler benim dolabımda, babamın begenıp aldım ama sana daha yakısır dedıgı kıyafeti esım giyiyor, esımın buyuk gelen kabanını babam giyiyor kuzenlerim benım kıyafetlerimle buyuduAlır kuru temizlemeye verir giyersiniz. Hayatım boyunca orta üst sınıf bir ailedeydim, annemin okuduğu okuldan dolayı çevresinde çok zengin arkadaşları da var. Hiç birinde bu kompleksi görmedim. Aileden zengin, doktor arkadaşı mesela kendi isteğiyle annemin abiyelerinden seçmiş giymişti. Bu tarz kompleksler genelde daha alt kültür ve gelir grubunda olur. Eşimin ailesi çok zor günler yaşamışlar, işçi bir aile. Onlar mesela birisi giysi vermeyi teklif ettiğinde ciddi anlamda bozulurlar. Çünkü kompleksleri var.