- Konu Sahibi cevredostu
Merhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani görümcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun düğün zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar sürekli fikir üreten kendi dediğinin olması için çabalayan biriydi, yanlız ben müdahale ettirmediğim için tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise önümüzdeki ay onun düğünü var hazırlık aşamasında. Çeyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hiç karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun görmeyen biriyim. Geçen gün yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa çok pahalı benim senin düğününde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği için akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben çalışan biriyim mesleğimde elimde şükür, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kötü hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında sürekli yorum ve fikir üreten birisine nazikçe nasıl tepki gösterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun küçük ev aletleri süpürge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı çeyizine ses çıkarmadım. Tv lerin kodunu ile istemişti düşünün.
ben eşinle görümcenin arasında kalacağın bir mevzu görmedim açıkçası.
zaten kendine karıştırtmamışsın bırak konuşsun bırak kendince fikir üretmeye devam etsin. eşin seni ille bacımın dediği olacak diye darlamıyorsa konuşsun dursun sen bildiğini okumaya devam et..
çok da kafaya takılacak bir durumun yok..