görümce ve facebook

yeğen fotoğrafı paylaşmak için izin mi alıyoruz? yazılı mı yoksa sözlü olsa yeterli mi bu ne bürokrasi yahu, kanım-canım- yeğenim.. ay ben şok gülüşü
Bu nasıl yeğen sahibi olduğunuza bağlı

Eğer teyzeyseniz sanmıyorum ki sorun olsun ancak halaysaniz yazılı izin gerekebilir.

Yahu millet ne cok buyutuyor hersey vallahi anlamiyorum boyle boyle ulkede herkes hasta lutfen herseyi bu kadar abartmayin ve aile huzurunuzu bozmayin

Sizde haklısınız aslında. Ben face e bir giriyorum biraz önce dizi çıkmış eşofmanıyla kahve içtiğim arkadaşımı tanıyamıyorum. Sunum önemli..Arka plan çok önemli..

Nazar değmesin diye mi acaba!
İleride bende hala, teyze olacağım bende izin alayım o zaman.
İzin gerekmiyor bence!

ben de istemem çocuğumun fotoğrafını benden başkası sosyal medyalarda paylaşsın. halası bile olsa istemem. çocuğum konusunda benim razı olmadığım bi şeyi de yapmayıversin bi zahmet, onun yeğeniyse benim evladımdır, ben ondan her zaman daha fazla söz ve hak sahibiyim bu konuda.

nazar falan değebilir yani istemem herkesin görmesini. bu konuda halası da olsa benim fikrime saygı duymak zorunda.

istesin çocuğumun onlarca fotoğrafını atayım mesela kendisine, ister telefonuna duvar kağıdı yapsın, ister whatsaapına arka plan yapsın, ister kilit ekranına koysun, isterse posterini çıkarıp odasına assın, ama sosyal medyalarında paylaşmasın.

şu nazar mevzusuna bazen sinir oluyorum merak etmeyin anne babasından çok kimse nazar değdirmiyordur evlatlarınız,ayrıca insanların sosyal medyasına girip de "du ben şunun kusurlarını araştırayım ayy evinde çöpp vaaar,ayy makyajı mı akmış onun vs."diyen tiplerle arkadaşsanız da bi gözden geçirin arkadaşlarınızı

Yok arkadaş olsaydık çok daha kolay olurdu, maalesef yakın akrabayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…