- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Yorum ve Bir sürü begeni almış .
Evet bende acaba kasıtlımı paylaştı diye düşünüyorum.Çöpten rahatsız olmuş konu sahibi.
Çocuğumun fotoğrafını neden paylaştı demiyor.
Neyini soracak pardon? Düşünememiştir görümce de. Eğer kasti yapıldıysa o ayrı.
Sütyenli donlu arka fon olsa anlarımda klasik çöp yani her evde olan şeyKız çöple südyeni nasıl bagdastırdın
Ben kendim resim paylaşmıyorum , onada Hadı halasi özledim v.s. diye bişey demiyorum ama ciddi ciddi rahatsız oldumÇöpü bilmiyorum da ben genel olarak çocukların sosyal medyada sık paylaşılmasını çok uygun bulmuyorum, kendim de çok nadir paylaşırım, oyüzden görümcem veya başka biri paylaşsa hoşuma gitmez , sizde konuşun ve uyarın bence
Ben kendim resim paylaşmıyorum , onada Hadı halasi özledim v.s. diye bişey demiyorum ama ciddi ciddi rahatsız oldumÇöpü bilmiyorum da ben genel olarak çocukların sosyal medyada sık paylaşılmasını çok uygun bulmuyorum, kendim de çok nadir paylaşırım, oyüzden görümcem veya başka biri paylaşsa hoşuma gitmez , sizde konuşun ve uyarın bence
Sütyenleri çöpün yanına asmiyorumKız çöple südyeni nasıl bagdastırdın
Aranız nasıl görümceniz ile.Evet bende acaba kasıtlımı paylaştı diye düşünüyorum.
Orası öylede, bizim ailede de dedikodu makinesi çokça mevcut, gerildimabartmıssın bence ev halı dagılmadan tplanmaz kırlenmeden temızlenmez yanı yaasanan yerde cop de olur herkesın evınde var o grumcenın dusuncesızlıgı olmus ve senı baglamaz sonucta sen paylasmamıssın
Nazar değmesin diye mi acaba!Yegenimin fotoğrafını paylaşmak için ailem ve ben kardeşimden izin alıyoruz. Olması gereken budur, haklısınız.
Bence rahatsızlığınız çöpün gözükmesinden çok çocukların sık paylaşılmasından yana olmalıydı buna kızmadığınıza göre sizinde sık yaptığınız birşey sosyal ortamlarda bilgiler veriler kaybolmuyor yarın nasıl bir durumla karşılaşacağınız bilemezsinizEvet maalesef mutfakta tezgahı önünde çok çirkin duruyor, ben bir başkasına yapmayacağım icin, bana yapılınca yadirgadim
aslında kendini çok severim sayarim. Şimdiye kadar mümkün oldukça yakın olmaya davrandım ama yılbaşında beni üzdü biraz. Kendisini herkese açık bir sayfada görümce filmine etiketlemistim. Çok güzel yorumlar vardı ve o insanların hepsini yaklaşık bin küsür kişi yi benim arkadaşım samis. Beni aile yemeğinde bir güzel azarladi ben hiç ses etmedim sadece kırıldığımı belli ettim arama mesafe koydum. bende acaba intikammi alıyor çaktırmadan diye düsündümAranız nasıl görümceniz ile.
Kimsenin iç dünyasını bilemiyoruz.
Kasti de yapabilir. Aklı sıra 'pis gelin' damgası.
Ama ilişkileriniz nasıl? O amaçla da paylaşsa herkesin evinde çöp var kimse kraliyet soyundan değil. Sıkmayın canınızı tartışmayın eşinizle. Bir daha böyle fotoğraf atma de eşine. Tartışma.
Çok haklisiniz. Fakat ben ne kendi Resmimi nede çocuklarımın resmini çok çok özel bir durum olmazsa paylasmam. Düğünde bile yapmam yani. Çok nadirdirBence rahatsızlığınız çöpün gözükmesinden çok çocukların sık paylaşılmasından yana olmalıydı buna kızmadığınıza göre sizinde sık yaptığınız birşey sosyal ortamlarda bilgiler veriler kaybolmuyor yarın nasıl bir durumla karşılaşacağınız bilemezsiniz
Ve hoş bir durum değil hiç onaylamıyorum bu durumu
Zannetmiyorum. Çöpe odaklanmamıştır görümceniz.aslında kendini çok severim sayarim. Şimdiye kadar mümkün oldukça yakın olmaya davrandım ama yılbaşında beni üzdü biraz. Kendisini herkese açık bir sayfada görümce filmine etiketlemistim. Çok güzel yorumlar vardı ve o insanların hepsini yaklaşık bin küsür kişi yi benim arkadaşım samis. Beni aile yemeğinde bir güzel azarladi ben hiç ses etmedim sadece kırıldığımı belli ettim arama mesafe koydum. bende acaba intikammi alıyor çaktırmadan diye düsündüm
aslında kendini çok severim sayarim. Şimdiye kadar mümkün oldukça yakın olmaya davrandım ama yılbaşında beni üzdü biraz. Kendisini herkese açık bir sayfada görümce filmine etiketlemistim. Çok güzel yorumlar vardı ve o insanların hepsini yaklaşık bin küsür kişi yi benim arkadaşım samis. Beni aile yemeğinde bir güzel azarladi ben hiç ses etmedim sadece kırıldığımı belli ettim arama mesafe koydum. bende acaba intikammi alıyor çaktırmadan diye düsündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?