Inan böyle bir cevap bekliyordumAaa hatırladım seni. O konuda da görümceyi haklı bulmuştum ben.
Senin biraz sıkıntın var sanırım görümceyle ilgili. Severim ederim desen de içten içe kendine itiraf edemediğin bir durum var bence.
Inan böyle bir cevap bekliyordumbilmem olabilirde, bana el kızısın !sen elsin! Diye milyon kez dediği ve akibetinde kocami sanki 3 yaşında çocuk seviyor gibi vicik vicik sevdiği için gıcık olmuyor degilim. Ama özünde iyi insandır
Inan böyle bir cevap bekliyordumbilmem olabilirde, bana el kızısın !sen elsin! Diye milyon kez dediği ve akibetinde kocami sanki 3 yaşında çocuk seviyor gibi vicik vicik sevdiği için gıcık olmuyor degilim. Ama özünde iyi insandır
Yok tam olarak öyle değil düsüncem. Eğer ben söylersem kırılır ama kardeşi söylerse yapar ama kırılmaz diye düsündüm. Onları naparsam yapıyım maalesef alt edemem. Feci kuvvetli aile bağları var. Eğer eşime ya ablan ya ben desem ablam der, o yüzden risk almıyorum güzel gecinmek için büyük gayret sarf ediyorum, bazen istemesemde....Bir önceki konunuza baktım. Siz içten içe gıcık oluyorsunuz görümcenize. Onu alt etme derdindeymişsiniz gibi.
Kocanıza söyleterek fotoğrafı kaldırtınca içiniz rahatlayacak gibi 'bak nasılda sildirdim' Bana böyle bir izlenim verdi bir önceki konunuz.
Çöplü fotoğraf çekmemeye özen gösterin artık. Eşiniz çekerken dikkat edin sağa sola.
Öyleyim onlarda bana el ama ben bunu hiç dile getirmiyorum. Kardeşini sevsin elbette ama bana kızım diye hitab etmesin sinir oluyorum bişey de diyemiyorum, kendi kendimi yiyorum. Bu arada amma dolmusum haHeh, itiraflar geliyor.
Özünde iyi insan olması görümce olduğu ve ağzıyla kuş tutsa sevilmeyeceği gerçeğini değiştirmiyor. Bak kardeşini sevmesi bile dert olmuş.
Yalan mı söylüyor kadın, el kızı değil misin?
Ne güzel severim aile bağını.Yok tam olarak öyle değil düsüncem. Eğer ben söylersem kırılır ama kardeşi söylerse yapar ama kırılmaz diye düsündüm. Onları naparsam yapıyım maalesef alt edemem. Feci kuvvetli aile bağları var. Eğer eşime ya ablan ya ben desem ablam der, o yüzden risk almıyorum güzel gecinmek için büyük gayret sarf ediyorum, bazen istemesemde....
Yok sevmesinden değilde ağzına yüzüne vurup sevdiği zaman rahatsız oluyor. Ben karismiyorum, naparsalar yapsınlar diyorum ama cilvenin sonunda bana bi gıcık davranmalar bi saçmalamalar filan, sahte geliyor , toplum içinde yapar genelde ozaman da ister istemez sinir oluyorumKocanız memnunsa 3 yaşında çocuk gibi sevmesinden niye rahatsız oluyorsunuz ki? Eşinizi paylaşamama durumu var galiba biraz :) El kızı demesi itici tabi zannedersem o da kardeşini paylaşamıyor arada çekişme var.
Ozaman sadece bana kalirdi :)))Ne güzel severim aile bağını.
Ah be hepimiz el kızıyız... Doğru yani :)
Ablası o da sevsin. Sevdiğine sende sevin. Ya sevmeseydi. Sığınacak bir ailesi olmasaydı tek başına kalsaydı hayatta eşiniz daha zor olmaz mıydı? Drama girdik tamam çıkalım :)
Bende ablayım en küçüğümüz erkek hemde tek erkek. Aşırı zaafım var kardeşime. onu o Evlenincede severim, gelin de bana gıcık olur desenize. Yapacak bir şey yok. Onlar gözümüzde hala küçücük...
Evet kesinlikle. Birde kendi yapar yapar ben tepki verince bozulur trip atar, bende pismanlik belirtisi göstermemek için umursamam kendisni. Busefer kocama daha çok simarirNe kadar mesafe koyarsan koy 2 saat durduk sinirlerimi ziplatmaya yetiyorlar.gicik olmaya basladiginizda hersey batiyor.size de aynisi oluyordur
Yeğeni olduğu için izin almasına gerek yok bence. Körüklemeyin konu sahibini.
Yeğen o!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?