Olabilir k bakmayin cok hizli yazdim.Hic bisey anlamadim ...
Bir tek araba kelimesini anladim. Ama anladigim kadariyla sizi kizdirmislar. Bana gore bunlar dert edecek seyler degil. Bu sayfada neler neler okuyoz, hamileyken kocasi tarafindan dovulenler, ihanete ugrayanlar, kv tarafindan ailesi dagilanlar, iftiraya ugrayanlar.Olabilir k bakmayin cok hizli yazdim.
ya aslinda cok takmiyordum ama insaniz iste bu kdar soz sahibi olunca bi an sinirleniyorsun.esimle de Cok sukur iyiyiz adaletli bi insandir kendi ailesine nasilsa benim aileme de oyledir.aileme maddi anlamda yardim etmek ister ama benim ailem kabuletmez.Boşver...Eşine helal olsun olsun maşallah alan olsunda bırak hava atan annesi olsun.Bize dededen ev kaldı çivi çakamıyoruz durum ortada imkan olsa zaten oturmayız eşim ailesine ben ona güvendim sonuç bu bende böyle olacağını bilsem zaten kabul etmezdim eşinle iyi misin onun dışında gül geç hiç üzme kendini sana hastalık olur Allah korusun evladında var ona bak onu büyüt gerisi boş i.
Haklisiniz benim ki dert degil baskalarina gore ama icimi dokmek icin yazdim.Allah sizin de yardimciniz olsun. bu arada size daha aciklayici yazayim ben memlekete gelince esim aracimizi buraya birakiyor bi akrabama gidecektim gorumcem:sizin arabayla mi gideceksin yoksa babanmi alacak dedi bende babamin arabasiyla gidecem dedim. iyi sizinkiyle gitme teyzemgili alabilirz diye yalan soyledi sirf babam benim arabayi almasin diye bu kadar soz sahibi oldugu icin sinirlendim ama yuz goz olmamak icin bise demedim anlamanizi saglamisimdir umarim.Bir tek araba kelimesini anladim. Ama anladigim kadariyla sizi kizdirmislar. Bana gore bunlar dert edecek seyler degil. Bu sayfada neler neler okuyoz, hamileyken kocasi tarafindan dovulenler, ihanete ugrayanlar, kv tarafindan ailesi dagilanlar, iftiraya ugrayanlar.
Siz bi de benim kaynanami tanisaniz, emin olun cevrenizdekilere sukur edersiniz. 1,5 yil birlikde yaşadim, beni oyle bir hale soktu ki, 5-6 aydir hala etkisinden cikamadim ...
Anlamama sebebim turkcemin iyi olmamasi. Sorun sizin yazdiklarinizda deyil. Benden size kucuk bir tavsiye yuz goz olmayayim diye susmayin sakın. Ben 1,5 yil sustum, icime attim, piskolojim bozuldu, toparlanamiyorum. Oyuzden sakin yuz vermeyin size karsi yanlisi olanlara ...Haklisiniz benim ki dert degil baskalarina gore ama icimi dokmek icin yazdim.Allah sizin de yardimciniz olsun. bu arada size daha aciklayici yazayim ben memlekete gelince esim aracimizi buraya birakiyor bi akrabama gidecektim gorumcem:sizin arabayla mi gideceksin yoksa babanmi alacak dedi bende babamin arabasiyla gidecem dedim. iyi sizinkiyle gitme teyzemgili alabilirz diye yalan soyledi sirf babam benim arabayi almasin diye bu kadar soz sahibi oldugu icin sinirlendim ama yuz goz olmamak icin bise demedim anlamanizi saglamisimdir umarim.
haklisiniz ama hem aramizdaki saygiyi bozmak istemiyorum hem de esimi uzmek istemiyorum.sonucta onun annesi ve o da buyukleri birz idare etmek gerektigini dusunuyor bakalim nereye kadar dayanacm.anladigim kadariyla siz de cok cekmissiniz insallah etkilerini en kisa surede atlatirsinizAnlamama sebebim turkcemin iyi olmamasi. Sorun sizin yazdiklarinizda deyil. Benden size kucuk bir tavsiye yuz goz olmayayim diye susmayin sakın. Ben 1,5 yil sustum, icime attim, piskolojim bozuldu, toparlanamiyorum. Oyuzden sakin yuz vermeyin size karsi yanlisi olanlara ...
Ben de kocam uzulmesin diye cabaladim ama olan bana oldu. Kocam simdi cok iyi anliyo beni cunki kv onu sirtindan vurdu.haklisiniz ama hem aramizdaki saygiyi bozmak istemiyorum hem de esimi uzmek istemiyorum.sonucta onun annesi ve o da buyukleri birz idare etmek gerektigini dusunuyor bakalim nereye kadar dayanacm.anladigim kadariyla siz de cok cekmissiniz insallah etkilerini en kisa surede atlatirsiniz
Evt iyi niyet suistimal ediliyor.ayri eve cikmissiniz kendi ailenize odaklanin uzmeyin artk kendinizi gecip gitmis o gunlerBen de kocam uzulmesin diye cabaladim ama olan bana oldu. Kocam simdi cok iyi anliyo beni cunki kv onu sirtindan vurdu.
Tesekkur ederim, insALLAH atlatirim. Kv hakkinda konu filan gorduyumde elim ayagim titriyo, 24 saat kv-min yaptiklari beynimde donup dolasiyo. Ayni seyleri her gun yasiyormusum gibi hiss ediyorum kendimi.
İnsan icine attikca, yuz goz olmayim dedikce adami delirtiyolar, insan yerine koymuyolar ...
Evet babam kullaniyor arabayi.esim soylemeyelim dedigi icin tutuyorum zaten kendimi.dediginiz gibi bosvermeye calisiyorum o konustukcaArabayı kullanmayı biliyo musunuz yoksa ailenize gittiğinizde babanız sizin arabayı alıp sizi mi gezdiriyor?
Arabayı alıp gezmenizi kıskanmışlardır, oğlum yokken arabasıyla geziyorlar diye, kv kafası sanırım.
Ama ev sizinse bildiğinizi bilsin ayağını denk alsın kvniz bence. He Eşim söylemeyelim dedi diyorsanız da he he diyip geçin, boşverin.
Tabi anlatın eşiniz de görümcenize şarlasın görümceniz de sen ne terbiyesiz insansın kardeşimi üstüme salıyorsun varsa bir derdin Benim yüzüme söyle diye size çıkışsın, mutlu son!Merhaba arkadaslar esimin ailesiyle aram iyidir yani ben bazi seyleri gormezden geliyorum idare edebilmek icin.neyse konuya geceyim.biz ďisarda oturuyoruz.memelekete geldigimizde esim arabayi birakip gidiyor ben annemlere gittigimde arabayla gidiyordum babamin araci eski bizim arabayla gezmeye gidiyorduk oglum kucuk hem usumesin diye hem de daha rahat oldugu icin adam bzii gezdiriyor yani keyfi kullanmiyor ama kayinvalidem benim onumu kesti annemlere gecince arabayi almim diye esime: arabayi biraktigin iyi oldu bize gerek oluyor dedi. Bu arada kayinbabam esimin eski aracini kullaniyor yani arabalari var.gorumcemin yaptigina da gelince bir akrabama gidecektim gorumcem:canim sizn arabaylami gideceksin baban mi alacak dedi.babam alacak dedim. iyi sizin arabayla gitme teyzemler gelebilir onlari getirebiliriz lazm olur dedi teyzesigilin gelmesi iptal oldugu halde babamin arabayi almasini istemedigi icin oyle soyledi o an kan beynime sicradi ama ben yuz goz olmamak icin yine susutum ve kayinvalidem bizim evimizde oturuyor evin bizim oldugunu da bilmedigimi saniyorlar gozumun icine baka baka yalan soylemelerine ragmen yutuyorum esim sen bosver onlar hava atiyor kendince tapu sonucta bizim ustumuze dedi o yuzden susuyorum ama sinir oluyorum kayinvalidem heryerde ev benim soyle aldm boyle aldm deyip duruyor.sizce esime gorumcemin yaptigini anlatmalimiyim bi de herseyi onlara verelim de rahatlasinlar diyesim geliyor. boyle desem ben kotu olurmuyum.ama ben de insanim dayanamiyorum boyle yuzsuzluk yapmalarina
Ben esime anlattim ben konusacam ailenle dedim o da hayir kotu olmani istemiyorum dedi ben de seni ablanin ustune salmak icin anlatmiyorum icimi dokmek icin anlattim dedim o da haklisin niye seni sokuyorki dedi onlar bu aralar kafayi yedi sen umursamamaya calis dedi.yoksa bende biliyorum karsilarina gecip konusmayi.Tabi anlatın eşiniz de görümcenize şarlasın görümceniz de sen ne terbiyesiz insansın kardeşimi üstüme salıyorsun varsa bir derdin Benim yüzüme söyle diye size çıkışsın, mutlu son!
Ben böyle şeylerin eşlere aktarılmasına karşıyım kadın konuşurken yutup sonra eşi fişeklemek çok ayıp bence varsa bir sıkıntı o yüzsüz dediğiniz insanların yüzüne söyleyeceksiniz arkadan eşi fişeklemeden.
Ayrıca sizin ihtiyacınız yokmuş onların var kullanmak istemişler söyleyin bitsin biz kendi arabamızla geleceğiz diye babanızı karıştırmayın ise arabadan ellerini çeksinler.
Teyzeler gelecekse bir zahmet kp gidip alsın biz kendi arabamızı kullanacağız diyin. Siz suistimal etmelerine izin veriyorsunuz suratlarına gülüp arkalarından söyleniyorsunuz sonra eşime şikayet etsem mi diyorsunuz. Olmaz yapmayın.
Evet birz biliyorum esim kuytu koselerde ogretti hem ehliyetim yok hem de dedeme bir bayan arabasiyla carpti ondan etkilendim. o yuzden Ehliyet isini biraz erteledimAraba sizin...kullanmayi biliyorsun ama acemisin anladigim kadariyla...arabayi al cik..."sizde esimin size biraktigi araba olmasa almazdim anne fakat zaten bir araba var burda benim oglum esiminteyzesinden onemli ..cunku acemi oldugum icin bile babam kullaniyor arabayi...ama sen torununumerak etme ehliyet alinca her yere kendim gider gelirim ", de..
Ev meselesine gelince...bir ara hissettirmek istemissin ama anlamamislar...bir ara onu da anlatirsi
Ayri eve cikmadim, ayri eve cikmak aklimin ucundan bile gecmiyordu, bir omur cekmeyi dusunuyordum kocam icin. Kaynanam kendisi gitti cok sukurEvt iyi niyet suistimal ediliyor.ayri eve cikmissiniz kendi ailenize odaklanin uzmeyin artk kendinizi gecip gitmis o gunler
Acikcasi bizim sorunumuz sadece bunlar onun disinda bi kotulukleri yok hatta iyilikleri var onlari da unutmuyorum ama bazn insaniz nefsimiz agir basiyor kafamizda buyutebiliyoruzArtik yuzum guluyo, insALLAH sizin de her zaman yuzunuz guler. Kucuk seyleri takmamaya calisin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?