Gorumce ve kayjnvalide

Yildizz45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
5.803
5.966
198
28
K maras
Merhaba arkadaslar esimin ailesiyle aram iyidir yani ben bazi seyleri gormezden geliyorum idare edebilmek icin.neyse konuya geceyim.biz ďisarda oturuyoruz.memelekete geldigimizde esim arabayi birakip gidiyor ben annemlere gittigimde arabayla gidiyordum babamin araci eski bizim arabayla gezmeye gidiyorduk oglum kucuk hem usumesin diye hem de daha rahat oldugu icin adam bzii gezdiriyor yani keyfi kullanmiyor ama kayinvalidem benim onumu kesti annemlere gecince arabayi almim diye esime: arabayi biraktigin iyi oldu bize gerek oluyor dedi. Bu arada kayinbabam esimin eski aracini kullaniyor yani arabalari var.gorumcemin yaptigina da gelince bir akrabama gidecektim gorumcem:canim sizn arabaylami gideceksin baban mi alacak dedi.babam alacak dedim. iyi sizin arabayla gitme teyzemler gelebilir onlari getirebiliriz lazm olur dedi teyzesigilin gelmesi iptal oldugu halde babamin arabayi almasini istemedigi icin oyle soyledi o an kan beynime sicradi ama ben yuz goz olmamak icin yine susutum ve kayinvalidem bizim evimizde oturuyor evin bizim oldugunu da bilmedigimi saniyorlar gozumun icine baka baka yalan soylemelerine ragmen yutuyorum esim sen bosver onlar hava atiyor kendince tapu sonucta bizim ustumuze dedi o yuzden susuyorum ama sinir oluyorum kayinvalidem heryerde ev benim soyle aldm boyle aldm deyip duruyor.sizce esime gorumcemin yaptigini anlatmalimiyim bi de herseyi onlara verelim de rahatlasinlar diyesim geliyor. boyle desem ben kotu olurmuyum.ama ben de insanim dayanamiyorum boyle yuzsuzluk yapmalarina

Son düzenleyen: Moderatör:
Geliriniz bir mi ?
Bu kadar müdahale nedir ?

resmen arabayı siz almayın diye bahane uydurmuşlar bariz ortada, ne insanlar var ya rabbim özellikle bu görümceler kaynanalar, Allah ıslah etsin, yıl nerdeyse 2020 kafaları hala fitne fesat, Allah sabır versin size de

resmen arabayı siz almayın diye bahane uydurmuşlar bariz ortada, ne insanlar var ya rabbim özellikle bu görümceler kaynanalar, Allah ıslah etsin, yıl nerdeyse 2020 kafaları hala fitne fesat, Allah sabır versin size de
Amin tesekkur ederim ve evde oturmasina gikim cikmadi aman annesi bir gun gorsun dedim anne baba duasi da gerek bise demedim o yuzden ama surekli yalan soylemeleri boyle yapmalari beni cok uzuyor.ve benim kayinvalidem hastanade yatti 5 ay evine ben baktim kucucuk bebegimle buna ragmen boyle kucuk hesaplar yaplinca cok uzuluyorum

Eşin neden ailesine birşey demiyor
Hem ayrı şehirdesiniz sanırım
Nasıl bu kadar muhatap oluyorsunuz ?
Doğru mu anladım ?
Biz esimin isi dolayisiyla ilcedeyiz bir saatlik mesafe var cocugu ozledikleri icin ayda bir kere geliyorum hem benim ailem ozluyor hem de onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…