Sizce esime soylemelimiyim gorumcemin yaptiginiHiç tınlama al arabayı çık.
Şikayet edermiş gibi değilde anlatırmış gibi söylemen gerekiyor. Onlar anlatmadan.Sizce esime soylemelimiyim gorumcemin yaptigini
K bakmayin birz hizli yazdim.anlamamis olabilirsinizKonu özeti
Araba
Aklımda başka şey kalmadı
Gözlerim kamaştı araba okumaktan
Haklisiniz cunku sikayet eder gibi soylersem ben kotu olurumŞikayet edermiş gibi değilde anlatırmış gibi söylemen gerekiyor. Onlar anlatmadan.
Söyleme,araba sizin nasıl olsa ,izin alma al istediğin yere git,ben eşlere şikayeti sevmiyorum sonra dönüp bizi buluyor,suçlu biz oluyoruzSizce esime soylemelimiyim gorumcemin yaptigini
Hayir ayri ama neden bu kadar soz sahibi oluyorlar ben de anlamiyorum.esimden baya faydalaniyorlarGeliriniz bir mi ?
Bu kadar müdahale nedir ?
Evet o yuzden bi fikir alayim dedim ama bu kadar herseyde soz sahibi olmalarina sinir oluyorumSöyleme,araba sizin nasıl olsa ,izin alma al istediğin yere git,ben eşlere şikayeti sevmiyorum sonra dönüp bizi buluyor,suçlu biz oluyoruz
Hayir ayri ama neden bu kadar soz sahibi oluyorlar ben de anlamiyorum.esimden baya faydalaniyorlar
iyi sizin arabayla gitme
Amin tesekkur ederim ve evde oturmasina gikim cikmadi aman annesi bir gun gorsun dedim anne baba duasi da gerek bise demedim o yuzden ama surekli yalan soylemeleri boyle yapmalari beni cok uzuyor.ve benim kayinvalidem hastanade yatti 5 ay evine ben baktim kucucuk bebegimle buna ragmen boyle kucuk hesaplar yaplinca cok uzuluyorumresmen arabayı siz almayın diye bahane uydurmuşlar bariz ortada, ne insanlar var ya rabbim özellikle bu görümceler kaynanalar, Allah ıslah etsin, yıl nerdeyse 2020 kafaları hala fitne fesat, Allah sabır versin size de
Yarin annemlere gececem ve almayi dusunuyorumAllah aşkına arabayı bırakmadım de
Biz esimin isi dolayisiyla ilcedeyiz bir saatlik mesafe var cocugu ozledikleri icin ayda bir kere geliyorum hem benim ailem ozluyor hem de onlarEşin neden ailesine birşey demiyor
Hem ayrı şehirdesiniz sanırım
Nasıl bu kadar muhatap oluyorsunuz ?
Doğru mu anladım ?
Biz esimin isi dolayisiyla ilcedeyiz bir saatlik mesafe var cocugu ozledikleri icin ayda bir kere geliyorum hem benim ailem ozluyor hem de onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?