Evet o da esimin aslina ama babasina hediye etmisKendi arabaları olmasa neyse
O arabayi almadan asla gitme. Cocugun var hasta olabilir bi seye ihtiyaciniz olabilir tabi ki sende olmali arac.Yarin annemlere gececem ve almayi dusunuyorum
Evet o da esimin aslina ama babasina hediye etmis
Evet o yuzden alacam zatenO arabayi almadan asla gitme. Cocugun var hasta olabilir bi seye ihtiyaciniz olabilir tabi ki sende olmali arac.
böyle insanlara ne kadar iyilik yapsanız da anlamazlar bu yaptıklarınızdan sonra bile az bi vefa bile görmediyseniz, tatlı dil yılan deliği vs olayı derler de, bu durum bence kaynana görümce de işe yaramıyorAmin tesekkur ederim ve evde oturmasina gikim cikmadi aman annesi bir gun gorsun dedim anne baba duasi da gerek bise demedim o yuzden ama surekli yalan soylemeleri boyle yapmalari beni cok uzuyor.ve benim kayinvalidem hastanade yatti 5 ay evine ben baktim kucucuk bebegimle buna ragmen boyle kucuk hesaplar yaplinca cok uzuluyorum
Ne bilim ailemi bana kotuluyor der diye kararsiz kaldim.Soyle bence ve arabayi al cik istedigin gibi. Esine diyecek olurlarsa ne yapmaya calisiyor bu gelin diye. Esin de seni korur
Kesinlikle oyle.aslinda kotu olanlar yaraniyorböyle insanlara ne kadar iyilik yapsanız da anlamazlar bu yaptıklarınızdan sonra bile az bi vefa bile görmediyseniz, tatlı dil yılan deliği vs olayı derler de, bu durum bence kaynana görümce de işe yaramıyor
Ne bilim ailemi bana kotuluyor der diye kararsiz kaldim.
Evet malesef esim cin gibidir baskalarina ama kendi ailesine gelince safin onde gideni.soyle anlatayim ben hamileyken esim ayakkabi alacam dedi kayinvalidem senin cocugun olacak harcamana dikkat et dedi ama kendine gelince alttan alta su dokunmatik telefonlardan benimde olsa bende beceririm deyip durdu ve esime aldittirdi boyle diye diye.siz dusunun artik bu kadar bencillik olabilirmi.İlginç
Ben henuz calismiyorum ama oglum buyuyunce calismayi dusunuyorumYok yok kotuleme sakin. Uygun bir dille, az biraz duygu somurusu tamamdir. Bu arada esiniz mi calisiyor sadece sizde calisiyor musunuz merak ettim
Evet malesef esim cin gibidir baskalarina ama kendi ailesine gelince safin onde gideni.soyle anlatayim ben hamileyken esim ayakkabi alacam dedi kayinvalidem senin cocugun olacak harcamana dikkat et dedi ama kendine gelince alttan alta su dokunmatik telefonlardan benimde olsa bende beceririm deyip durdu ve esime aldittirdi boyle diye diye.siz dusunun artik bu kadar bencillik olabilirmi.
Var ama kocasi almaz benim saf kocam alir.simdi de tv aldirmanin pesindeEe kocası yok mu da oğlu alıyor
Ben henuz calismiyorum ama oglum buyuyunce calismayi dusunuyorum
Var ama kocasi almaz benim saf kocam alir.simdi de tv aldirmanin pesinde
Var ama kocasi almaz benim saf kocam alir.simdi de tv aldirmanin pesinde
Esim benim almama bise demez zaten.ben onlarin yaptiklarina sinir oluyorum.hem size icimi dokmek istedim hem de fikir almak istedim.Allah var esim kendi ailesine harcadigi gibi benim aileme de harcamak ister ama babamgil asla kabuletmeZ.Anladim canim. Anlatirsin artik guzelce cocugundan filanda bahsedersin esine. Olmadi herkes biraradayken soyle esine. Bu arabada cok iyi oldu oglumuz rahat ediyor filan de.
Cok sukur beni kismaz her ihtiyacimi gorur ama kendine harcamaz ben buna uzuluyorum.ailesine yardim etmesine de bise demiyorum ben boyle davrandigim halde boyle hesaplar yapmalarina bu kadar soz sahibi olmalarina sinirleniyorumSizin ihtiyaclarinizi goruyorsa cok takmayin bence bu mevzulara. Eger onceligi sizseniz sikinti yapmayin sonucta ailesi onlarda. Ama borca harca sizi zor duruma sokup da oyle aliyorsa tepkinizi gosterin. Ya da sizin kazandiginizi bu tarz seylere kullaniyorsa izin vermeyin.
Cok sukur beni kismaz her ihtiyacimi gorur ama kendine harcamaz ben buna uzuluyorum.ailesine yardim etmesine de bise demiyorum ben boyle davrandigim halde boyle hesaplar yapmalarina bu kadar soz sahibi olmalarina sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?