Görümce ve kaynana problemi

incircekirdegi12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
351
243
18
33
Herkese merhaba.
1 yıldır evliyim allahtan onlara nispeten uzak oturuyorum. Günde 5-6 kere eşimi ulaşamadığında 5-6 kere beni arıyor. Kaç kere uyardım ben telefonla konuşmaktan hoşlanmıyorum acil durumlar hariç bana yazar mısın müsait olunca dönerim sana anne diye he he diyo yine bildiğini yapıyor hoş açmıyorum telefonlarını. Açsam rahat 40-50 dk boş sohbet edecek hastalıklarından bahsedecek falan filan sıkıldım açıkçası. Üstüne bide her şeye burnunu sokan bir görümcem var konu hakkında bilgi sahibi olsun olmasın yorum yapar istediği şey olmayınca nefesi kesilip morarana kadar ağlar çağrılmadığında tribe girer sürekli evime gelmek için mesajlar atıp arayan 2 kelimesinden biri çocuk yapın sevicem artık diyen 26 yaşında bir ergen olur kendisi.
Defalarca kez eşimle uyarmış olsakta anne kız boş yapmaya devam ediyorlar edecekler. Olabildiğince uzak olmaya çalışıyorum evden çalışıyorum diye her markete gidişlerinde burayada uğramak istiyorlar ya telefonlarını açmıyorum yada kabul etmiyorum. Çünkü her geldiğinde kv şu evin camlarını bi sil artık şu koltuklara koku sinmiş sil yok şunu çağır onun gelini bizi çağırdı bilmem ne ay yazdıkça içim daralıyo yine kaldırmıyor beynim ya haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorumda kv yine çekilir ama görümcenin hiç şansı yok aşırı itici

Kaç kere uyardım ben telefonla konuşmaktan hoşlanmıyorum acil durumlar hariç bana yazar mısın müsait olunca dönerim sana anne diye
Sanki bir ev degil bir sirket..
Zannedersin aranan kisi de gelin degil CEO..
Senin buyuklugunun yaninda cok kucuk kalmislar ablasi..
Affet onlari :)

Sanki bir ev degil bir sirket..
Zannedersin aranan kisi de gelin degil CEO..
Senin buyuklugunun yaninda cok kucuk kalmislar ablasi..
Affet onlari :)
Hahaha ne alaka siz evinize 7-24 gelmek isteyeni hiç geri çevirmeyip Call center gibi her arayanıda cevaplıyomusunuz yada sizde böyle rahatsız edici görümce yada kv örneği misiniz ki zorunuza gidip benim olmayan büyüklüğümü konuşuyorsunuz :))

Bosver kimseyi umursama sen eşinle mutluysan gerisi sorun degil esin icin katlanicaksin bazi seylerede

Ben fikrimi soyluyorum..
Abartili,saldirgan ve asiri buluyorum.
Eski konularinizi da hatirliyorum.
Bunda sinirlenecek bir durum yok :)

Bosver kimseyi umursama sen eşinle mutluysan gerisi sorun degil esin icin katlanicaksin bazi seylerede
Kesinlikle öyle cok şükür mutluyum hiç katlanmak mecburiyetinde hissetmiyorum kendimi. Burası benim evim benim dünyam her isteyen çat kapı giremez ben saygı duyuyorsam saygı beklerim :))

Ben fikrimi soyluyorum..
Abartili,saldirgan ve asiri buluyorum.
Eski konularinizi da hatirliyorum.
Bunda sinirlenecek bir durum yok :)
Yalnız bu fikir demek değil ön yargılı olmak fikir olsaydı bu alıntıladığım şekilde yorum yapardınız yok büyüklük yok CEO vs iki cümleyle beni tanıyıp benim kişiliğim hakkında fikir sahibi olamazsınız sadece fikrinizi söylersiniz onun içinde şahsınıza teşekkür ederim :)

Daha once acmis oldugun konulara gayet yapici yorumlar yaptim..
Ama surekli bir kv bir gorumce..
Ayni dogrultuda devam ettigin icin artik inandiriciligini yitirdi.

Evlenirken neden ailesi olmayan insan tercih etmeyip eşinizi evlatlık almış gibi davranıyorsunuz
Hal hatır sormakta ayıp şaka yapmakta yasak
Hangi hal hatır hani çalışan insana günde 6-7 kere aranması mı yoksa gece 1 de canımız sıkıldı diyerek aranması mı sormasın bu tip insanlar benim hatrımı her şeyin bi saati sınırı var :) ve hangisi şaka siz nerden biliyorsunuz şaka yaptıklarını yanında mıydınız :))

Çok saldırgansınız onlarada böyleyseniz hala sizi ne diye arıyorlar anlamadım ki

Çok takıntılı olduğunuzu en ufak şeyleri büyütüp hatta olmayan şeyleri bile dert ettiğinizi yazdiginiz için eski konularınız da bunları da acaba abartıyor musunuz diye düşünüyor insan
O kısım doğru ama sürekli arayan kv den mutlu olan sürekli laf sokan bi görümceyi böyle kabul eden bi gelin topluluğu görmek beni şaşırttı demekki sorun bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…