Görümce ve kaynana problemi

Oooovv konuyu çarpıtmaya çalışan birileri :)) ben görüşmesin demiyorum ki arasın oğluyla konuşsun kızıyla konuşsun ki ben kimim de diyorum zaten ama olayı benimle anlatabildim mi ) ve ayrıca yine söylüyorum koca benim hayat benim edinirsem köpekte beni çekirdek ailem dışında kalanlara lokum ikramım var :) yer misiniz?

O zaman konu açmaktaki amacınız ne? Yani önce sorup sonra söz düşmez demek büyük çelişki farkındaysanız.

O zaman konu açmaktaki amacınız ne? Yani önce sorup sonra söz düşmez demek büyük çelişki farkındaysanız.
Benim konu açmamdaki amacı çokça dile getirdim tekrar size yazmayacağım ayrıca hesapta vermeyeceğim :) beğenmediyseniz zamanınızdan çalmamayım ben kv nizi görümcenizi falan aramak istersiniz :)))

Konu sahibi eşinizle bu rahatsızlığınizi konuştunuz mu annesine izah etsin Cat kapı gelinmesinden hoşlanmadığınizi gün içerisinde de beş altı kere arama anne ben snei ararım müsait olunca dese mesela

Sizi aramasından rahatsız olmaniz normal.
Açmayın teli yada engelleyin.
Benim eş ailesi aşırı arsız olmasına rağmen bir kere bile beni aramadilar.
İlk başta kaynatam bizi aramiyor diye yakınmış ben de aramak zorunda değilim dedim esime.
Sonra kaynanam eşimden arıyordu beni sorar geçer bir kackere esim teli vermek istedi işi var de dedim öyle öyle soğuttum.
Yani benim eş ailesi bile beni aramiyorken ki dediğim gibi dusuncesizlikte nirvana insan bunlar siz de gayet iletişimi kesebilirsiniz.
Eşim ailesi ile sabah akşam konuşur iki haftada bir oradadir.
Bizim aile buluşmalarımiz ayrı ayridir.
Evimize gideceğimiz gün esim beni alır evimize gideriz.
Yani insan kafasının almadığı ile sık sık gorusmemeli ne telefonda ne yüzyüze.
Çünkü sinir hastasi oluyorsun.

Konu sahibi eşinizle bu rahatsızlığınizi konuştunuz mu annesine izah etsin Cat kapı gelinmesinden hoşlanmadığınizi gün içerisinde de beş altı kere arama anne ben snei ararım müsait olunca dese mesela
Evet defalarca kere söyledim oda konuştu ama canımız sıkılıyo napalım diye cevap almaktan Başka bişi duymuyoruz

Bende olabildiğince kesiyorum zaten yalnız sorun olanda şu neden ben tepki gösteriyormuşum bu kadar abartıyomuşum konuşmam gerekirmiş ne varmış 5-6 kere aramasında bilmem ne yaşamayan bilemez diyorum baskada bişi demiyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…