Görümce ve kaynana problemi

O zaman buraya konu açmanın anlamı nedir?

Sınır çizmeyi çok yanlış anlamışsınız sanki
sınırını çizmek hoşlandığın ve hoşlanmadığın şeyleri belirtmektir. sana rahatsızlık veren şeyleri belirtmektir ki insanlar o sınırı geçmesin. senin sınır anlayışını merak ettim şu an :d
telefonda konuşmaktan hoşlanmayan birinin kendisini aramalarını istememesi, kendisi davet etmediği sürece evine çıkıp girilmesini istememesi sınır çizmektir. mind the gap :d
buraya konu açmasının anlamı yok demedim zaten. burada bir şey anlatırsın, hangi yorumları kaale alıp kaale almayacağına kendin karar verirsin. bende 'kendi fikrimce' kaale almamasını söyledim. yorumlar ultra saçma çünkü :d
çocuğa anlatır gibi anlattım umarım anlamışsındır.

Komik miçin çen

Konu sahibi benim bu arada
Burada tavsiye niteliğinde bişi gördünüz mü ? Takma etme diyenler başım üstüne ama yargılamaya aşağılamaya gelmiş millet öylesini kim kabullenir ?

Konu sahibi benim bu arada
Burada tavsiye niteliğinde bişi gördünüz mü ? Takma etme diyenler başım üstüne ama yargılamaya aşağılamaya gelmiş millet öylesini kim kabullenir ?
Yemin et konu sahibi olduğuna? Hayatta inanmam.

Hani başka biri yazmış da ben ona sordum ya, o yüzden sorumu tekrarlarken aynı şekilde yazdım, sonunda da size hitap ederek noktayı koydum.

Burada tavsiye verme misyonuyla yazmıyoruz. Aşağılama ya da yargılama görmedim. Fazla takıntılı halinizle ufak ufak uğraşılmış sadece. Buna bile gerildiyseniz hayat sizin için çok zor olmalı...

Sürekli Telefonda konuşmayı sevmeyen biri olarak size hak veriyorum vıçvıç bir durum oluşmuş. Garip olan, istemediğinizi belli ettiğiniz halde devam etmesi. Açmayacaksınız artık yapcak bir şey yok, niye açmıyorsun derseler ben söyledim telefonla uğraşmayı sevmediğimi kafa dinlemek istedim dersiniz.
Ablamda önceleri günde 5 kere arardı, eşimle özel anlarımızda bile arardı 30 40 dk konuşurdu deli olurdum. Konu sadece kv görümce değil kim olursa olsun tahammülümü aşar yani.

Senli başlayıp sonra sizli oluyoruz Bu ne alaka ya yorumlarınız cok garip. Okuyup yorumlayabilir olsaydınız keşke aşğılama ve yargılama olduğunu cıkarabilirdiniz zira :))) her neyse ya yormiyim ben sizi malum yeni konular açılıyor yorumlarınıza ihtiyaç duyan konu sahibeleri olabilir

Zor

allahım halden anlayan birini görmek ne güzel. Bunu anlatmaya çalışıyorum bende sürekli sizi arasa banyoda yatak odasnda yemek yerken her fırsatta oh iyiki aradı der misiniz cidden ya bunu en yakın arkadaşımda yapsa orda duracaksın artık derim yani absürt bişi demiyorumki

İlk yazdığım geyikti. Gerisi ciddi.

Neyse gideyim ben okuduğumu anlamıyorum, yorumlayamıyorum, çıkarım yapamıyorum falan. Bunlar hakaret değil, aşağılama değil, diğer yorumcular sizi aşağılamış hep. Hay allah. Ne güzel mağduru oynuyorsunuz.

Valla bacim benim le ayni durum gibi seninki.Allah sabur versin. Daha cuma günü büyük kavga cikti eşimle. Gorumcem yedi bitirdi beni ruh sagligim tehlike halinde. Napacam bende bilmiyorum. Esinle kötü olmuyorsan sikinti olmazda. Esinde uyarmiyorsa sorun cikiyor işte. Bi cozum bulursan yaz banada kurban olayim.

Sabır diliyorum ben iletişimi en aza indirerek bişiler elde ettiğimi düşünüyorum sınırlarımı çizerek yani. Hoş kötü gelin damgası giyebiliyorsun bazı kesimler tarafından ama boşver insanların ne düşündüğünü hayatına o kadar dahil etme o insanları. Oğullarını hayatının merkezine bu kadar aldılarsa koysalarmış cam fanusa besleyip sevselermiş geçti o artık öyle konuşur konuşur susarlar. olabildiğince muhabbeti azaltmaya bak tepene çıkabilecek tiptelerse heleki minimumda tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…