Görümce ve kaynana problemi

benim yazdığım şey hala bahsettiğim şeye yönelik. ben orada kadının oğlunu günde 6 kere aramasına dedim zırt pırt arayacaksa oğluşunu diye konu sahibine akıl vermek için demedim lakjsladkfejll bana saçma geldi çünkü
ve evet ikinizde okuduğunuzu anlamıyorsunuz size laf anlatmak çok zorrr :d

Yani oğlunu aramasına laf ettiniz. Bence siz önce aklınızdakini doğru ifade etmeyi öğrenin sonra başkalarını eleştirin.

Şundan bende eminim ki akşama kadar beş kez arayan annem olsa bikarim. Akşam zaten eşimle iki saat geçiyoruz onda da beş kez eşim aransa yine rahatsız olurum .

Dogurdumuz çocugu arayamayacak miyiz diyen olmuş aslında bence bu ilişkilerde de bı sinir olmali annem beni akşamları aramaz hafta sonları da bende açıkçası onu aramam babamla vakit geçiriyorlar gün icerisinde bazen bir saatten fazla konuştuğumuz bile olur . Annem kursa gider yine arayıp rahatsız etmem oysa ki hobi amaçlı gidiyor yine de niye böleyim.

Evime Cat kapı gelinsin gün içerisinde sürekli iletişimde olalım kısmı beni de çok yorar . Günde bir kere konuşunca zaten insana yeter yetmiyorsa çocuğum evde benimle kal demek lazım

Buna da çok katılıyorum ya genellikle oğullar ağaç kavuğundan çıkmadı lafı kullanılır ama kız anneleri damatlardan talepte bulunmaz. Genellikle gelin "alınıyor" o evdeyken cat kapı gidiliyor fütursuzca aranıyor. Ben bunu damada yapan hiç görmedim . Üstüne üstlük gelin gelsin ,gitsin ,iş yapsın ve arasın diye bekleniyor . Keşke erkek anneleri kız anneleri gibi anlayışlı olsalar.

İşin kötü tarafı bu erkek anneleri kızlarının kocalarına saygı gösteriyorlar . Çünkü o errrkek.

Biraz önce ama gün içinde arasın akşam iki saatimizde kimse adamasın diyorsunuz. Gün içinde çalışıyor insanlar. Doğal olarak birini arayacaksak bu akşam oluyor. Kız annesinin ne zaman aradığı genelde göze gelmez onun da etkisi var.
Kendi adıma ben gün içinde annemle anlamlarla konuşuruz çocuğumu uyuttuktan sonra da mutlaka annemi babamı bir daha ararım bir sıkıntı var mı diye. Tansiyonları fln var ses kontrolü yapıyorum mesela bir nevi. Akşam dokuzda arıyorum yani. Erkekler bizim kadar bu eş ailesü olayını ego savaşına çevirmediğinden bunu umursamıyor. Ama eş annesini her gün akşam dokuzda arasa ooo der gelinler. Ve eminim taş koymaya çalışıyorlar.
Bir anne çocuğunun sesini istediği zaman duymak isteyebilir. Akşam on dk bir telefon görüşmesi her gün gördüğün insan için bir şey değil. Altmış dakika değil de elli dakika görüşürsünüz yarın yine sizin yanınızda olacak. Bu kadar insanlarla evlendik diye tahakküm kurmaya da hakkımı yok.

Erkek anaları kızmış aynısı kendilerine yapılsa kabul etmezler eşlerinin aile bağları zayıftır ve bu çok iyi bir durumdur ama burda kv savunucusu olmuşlar. Çünkü geleceğin kaynanası görümcesi olmak bunu gerektirir.

Ben hiç konuşmamali demedim ki tabi ki akşam da konuşur hafta sonları görüntülu arama da yapar eşim . Ama bunun bir ölçüsü vardır ben de yeri gelir annemi ararım . Sürekli beş altı kez telefonu çalsa eşimin rahatsız olurum yani eminim ki o da olur. Ben telefonla konuşmaya gittiğimde izlediğimiz şeyi durdurur beni bekliyor çünkü . Gün içerisinde molalarda arar. Her gün akşam dokuzda arasa evet rahatsız olurum yalan söyleyemem bende iki ay öncesine kadar çalışıyordum çalışırken de annemle yine ayni şekilde gün içerisinde iletişim kurardık ya da akşam mutfak toplarken eşim de aynı şeyi yapıyor . Bunun bir ritüel haline gelmesi beni rahatsız eder düşünüyorum çocuğumu da aksssm işten geldilerse beş altı kez aramam onların da bir hayatı var çünkü artık benimle yaşamları var bu tabi ki her evlilik ve ilişki için farklılık gösterebilir . Ben evliliğimin başından beri buna özen gosteriyorum ve mutluyum açıkçası ailelerimizi de ihmal etmeyiz

Birinin kalkıp oğlunu aramasın demesi saçmalık değilde bir annenin oğlunu araması saçmalık!!
oğlunu araması saçmalık kim dedi ya siz şaka mısınız LSKDWJKELWKQSŞDWLFEGJM günde 5-6 kere araması saçma geldi dedim ara oğlunu yüz milyon kere bize ne :d kendi fikrimizi söyledik oğlunu kaç milyon kere aradığın hiçbirimizin umurunda değil

Sihirli annemde mi ne kıvılcım diye bi karakter vardı bilmem hatırlar mısınız aynı o şımarıklık :)

Valla doğurduğum büyüttüğüm oğlumu paşa gönlüm isterse bin kere ararım. Oğlum rahatsızsa bana söyler. Gelin hanıma da lokum yemek düşer
Niye gelin hanım lokum yiyor kv varken haddini bilgin o güzel kv bence yerini hududunu sınırını pazar günleri duş aldırıp tırnağını kestiği okula bıraktığı oğlu büyüdü evlendi kendi yuvasını kurdu. Çifte kavrulmuş olsun benim kv ninkiiiii :))

Kimsenin çocuğunu aramasına laf edemezsiniz hanımefendi. Sizi aradığında açmazsınız. Ama ötesi haddiniz değil. Anne ve çocuğunun arasındaki ilişki üçüncü şahısları alakadar etmez. Evlendiniz diye o insanı satın almıyorsunuz. Bir insanın eşi arkadaşını anne babasını kardeşini aramasına karışamaz. Sınırlarınızı bilmeyecekseniz köpek edinin kendinize diyeceğim ama köpeğiniz de başka köpeklerle sosyalleşiyor parkta.

1-Oğlum yok
2-Zırt pırt arayacaksa oğluşunu…. cümlesi size ait; zırt diyede arar bir anne, pırt diyede arar bir anne!
3- Siz 5-6 kere aramasını saçma bulursunuz, ben de bunun sayılara indirgenmesini saçma bulurum.
4- Kendi fikrimi söyledim dersiniz, karşıdaki fikrini söyleyince de şakamısınız dersiniz..
5-Umrunuzda olmamam açıkçası üzdü beni! Keza kimsenin kimseyi tanımadığı bu forumda herkes birbirini umursuyor çünkü!..

Random gülmesinden belli yaşı çok ufak. Ciddiye almaya gerek yok dedim ben o mesajıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…