- 20 Nisan 2007
- 4.057
- 10.459
- 733
- 45
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Saat 7/8 de aranmak için izin aldırma sebebiniz nedir?sen baya sabırlısın valla bn akşam 8 de aradılar eşimi diye çıldırdım bir kere korkudan arayamıyorlar mesajla müsaitlik durumu sorarlar. yüz vermemek gerek ben sana sonuna kadar katılıyorum bugün açarsın o telefonu ertesi gün 2 kere sonraki gün 4 kere arar katlana katlana gider 3 yıllık evliyim arayamazlar mesaj atarlar o sınır hep var ararsa eşimi arar oda 7 den sonra olay çıkartırım bilir eşim aramayın der
evde 1 yaşında bir oğlumuz var onunla sadece akşamları görüşüyoruz çocuğumuza ayırdığımız 1 saatlik süreye bir de eş ailesini eğlemeyi ekleyemem kimse kusura bakmasın 8-6 çalışıyorum 6:30 da evdeyim zaten bebek 8 de yatıyo yemek yedir oyna duş aldır birde kaynana mı eğlicem siz eğleyebiliyorsanız ne mutlu size benim önceliğim çocuğum kaynana ile telefonda geyik yapmak değil 8 den sonra da yemek hazırla ye yat hafta içi hayatımız bu inş anlamışsınızdır.Saat 7/8 de aranmak için izin aldırma sebebiniz nedir?
Çalışan insana ancak akşam ulaşabilirler ,mesai saatlerinde mi görüşmeleri dıgru
Sizi anlayacak akıla sahibim.evde 1 yaşında bir oğlumuz var onunla sadece akşamları görüşüyoruz çocuğumuza ayırdığımız 1 saatlik süreye bir de eş ailesini eğlemeyi ekleyemem kimse kusura bakmasın 8-6 çalışıyorum 6:30 da evdeyim zaten bebek 8 de yatıyo yemek yedir oyna duş aldır birde kaynana mı eğlicem siz eğleyebiliyorsanız ne mutlu size benim önceliğim çocuğum kaynana ile telefonda geyik yapmak değil 8 den sonra da yemek hazırla ye yat hafta içi hayatımız bu inş anlamışsınızdır.
anlayacak akla derken ben anlatabilmişimdir demek istemiştim kimsenin aklına birşey demedim. zaten çocuğa kaynanam bakıyo akşamları eşim alıyo birbirini hergün görüyorlar bu yeterli bir iletişim benceSizi anlayacak akıla sahibim.
Ama Türkçede eğlemek nedir onu bilmiyorum .
Çocuklarımda bende aile iletişimi içinde mutlu olduğumuz için herkese tavsiye ediyorum.
Bakın detayda gizli sözleriniz.anlayacak akla derken ben anlatabilmişimdir demek istemiştim kimsenin aklına birşey demedim. zaten çocuğa kaynanam bakıyo akşamları eşim alıyo birbirini hergün görüyorlar bu yeterli bir iletişim bence
Madem okadar cengaversiniz ; çocuğunuzada baktırmayında samimiyetinize inanayım. Hem çocuğa baktır hem kullan hemde yok efendim akşam arayamazlar, yok efendim çocuğuma ayırdığım zamanmış mış mış mış…. Hem en ön olsun hemde cam kenarı olsun..anlayacak akla derken ben anlatabilmişimdir demek istemiştim kimsenin aklına birşey demedim. zaten çocuğa kaynanam bakıyo akşamları eşim alıyo birbirini hergün görüyorlar bu yeterli bir iletişim bence
iç içeysek de akşamları aramayıversinler dimi zaten ben cumartesi yarım gün çalışıyorum eşimde annesine gidiyo bn işten çıkana kadar sadece ben ailemle olmam gereken saatleri sabote edemesin kimseBakın detayda gizli sözleriniz.
Zaten iç içesiniz
çocuğa zaten ben baktırmak gibi bir niyetim yoktu kendileri ısrar ettiler biz bakarız akşamları alırsınz diye kimseye zorla baktırmıyorum evet arayamazlar hala lafımın arkasındayım zaten 2 yaşında kreşe gidecek bakmayacaklar şuan kendileri ısrar ediyorlarMadem okadar cengaversiniz ; çocuğunuzada baktırmayında samimiyetinize inanayım. Hem çocuğa baktır hem kullan hemde yok efendim akşam arayamazlar, yok efendim çocuğuma ayırdığım zamanmış mış mış mış…. Hem en ön olsun hemde cam kenarı olsun..
Yani çocuğa baktırıpda aramaysın demekde nasıl iki yüzlülük?anlayacak akla derken ben anlatabilmişimdir demek istemiştim kimsenin aklına birşey demedim. zaten çocuğa kaynanam bakıyo akşamları eşim alıyo birbirini hergün görüyorlar bu yeterli bir iletişim bence
Tabii tabii zorla, hata silah zoruyla bakıyorlardır.çocuğa zaten ben baktırmak gibi bir niyetim yoktu kendileri ısrar ettiler biz bakarız akşamları alırsınz diye kimseye zorla baktırmıyorum evet arayamazlar hala lafımın arkasındayım zaten 2 yaşında kreşe gidecek bakmayacaklar şuan kendileri ısrar ediyorlar
Okadar bla bla bla yaptınız; sonrada ben istemedim onlar baktı diyorsunuz. Bu konudada keşke bla bla bla yapsaydınız da samimiyetinize inansaydıkçocuğa zaten ben baktırmak gibi bir niyetim yoktu kendileri ısrar ettiler biz bakarız akşamları alırsınz diye kimseye zorla baktırmıyorum evet arayamazlar hala lafımın arkasındayım zaten 2 yaşında kreşe gidecek bakmayacaklar şuan kendileri ısrar ediyorlar
Valla doğurduğum büyüttüğüm oğlumu paşa gönlüm isterse bin kere ararım. Oğlum rahatsızsa bana söyler. Gelin hanıma da lokum yemek düşerdoğru olanı yapıyorsunuz buradaki arkadaşlara aldırış etmeyin :d
siz kendi başınıza bir bireysiniz eşiniz de öyle. işi gücü olan yaşını almış evli bir çiftsiniz. zırt pırt arayacaksa oğluşunu kafeste besleseymiş kendi evinde.
günde bir kere arar hal hatır sorup kapatırsın, olması gereken budur. insanlar size bir derdin yok mu demeden telefonda ondan bundan dert yanmaya başlamak ayıptır, kabadır.
aynı şekilde evinize davet etmediğiniz halde gelmeleri de ayıp ve kabadır. davet edersin gelirler, davet ederler gidersin.
oğlu ve gelini diye evlerine istediği gibi girip çıkmaya, gün içinde 5-6 kere arayıp rahatsız etmeye hakkı yok. ne saçmalık bu ya bir de bunu normal bulanlar var burada koparsın
Aynen. Doğurduğumu aramama kimse karışamaz.Valla doğurduğum büyüttüğüm oğlumu paşa gönlüm isterse bin kere ararım. Oğlum rahatsızsa bana söyler. Gelin hanıma da lokum yemek düşer
bu sitede okuduğunu anlama sıkıntısı var galiba.Valla doğurduğum büyüttüğüm oğlumu paşa gönlüm isterse bin kere ararım. Oğlum rahatsızsa bana söyler. Gelin hanıma da lokum yemek düşer
Siz bir aile kurmuşsunuz tamam da,eşiniz de ağaç kavuğundan çıkmadı herhalde.Burada kimse eşinin ailesine ayılıp bayılmasa bile bu kadarı da fazla.Ne kadın,ne de erkek kendi ailelerini eşlerine ezdirmeden gerekli olan sınırı koruyabilir diye düşünüyorum.evde 1 yaşında bir oğlumuz var onunla sadece akşamları görüşüyoruz çocuğumuza ayırdığımız 1 saatlik süreye bir de eş ailesini eğlemeyi ekleyemem kimse kusura bakmasın 8-6 çalışıyorum 6:30 da evdeyim zaten bebek 8 de yatıyo yemek yedir oyna duş aldır birde kaynana mı eğlicem siz eğleyebiliyorsanız ne mutlu size benim önceliğim çocuğum kaynana ile telefonda geyik yapmak değil 8 den sonra da yemek hazırla ye yat hafta içi hayatımız bu inş anlamışsınızdır.
Şimdi sakince yazdığınızı bir daha okuyunbu sitede okuduğunu anlama sıkıntısı var galiba.
konu sahibi kayın validesinin eşini aramasından rahatsız olduğunu söylememiş. kendisini aramasından rahatsız olduğunu söylemiş :d benim cevabım da buna yönelikti.
Elleme ablası “okuduğunuzu anlamıyorsunuz” demeyi yeni öğrenmiş, önüne gelene yerli yersiz kullanıyor.Şimdi sakince yazdığınızı bir daha okuyunAnlama sıkıntısı mı ifade sıkıntınız mı var karar verin. “Zırt pırt arayacaksa oğluşunu” demişsiniz. Bu cümle gayet net, ifade de sorun yaşıyorsanız sizin probleminiz. Yeni üye olup site ve üyeler hakkında hemen nasıl bir sonuca vardınız orası da ayrı komedi
Yeni gördüm sana da aynısını demişElleme ablası “okuduğunuzu anlamıyorsunuz” demeyi yeni öğrenmiş, önüne gelene yerli yersiz kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?