- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Kaç aydır evlisiniz? Ben asıl mesafeyi işe girdikten sonra koydum.Zaten sürekli gitmekten rahatsızdım.İşe girince gitmeleri azalttım. Yogunum falan dedim hep. Ama bu seferde arayıp herşeyi sormak, ögrenmek istedi.Evim fatura kesim tarihini bile takip etmesi beni rahatsız ediyor. En son eşime patladım. Eşimde istersen bayramdan bayrama git dedi.Zaten şuan ek işte yapıyorum, gelecek bayrama kadar zor giderim.Nasıl araya mesafe koydun ? Ben de istiyorum ya boku çıktı resmen sürekli onlardayiz. KV min bypass ameliyatı da bahanne oldu resmen bir ay orda kaldık full. Ne olsa bizi arıyorlar sanki hep beraber bir aileymisiz bizim kendi çekirdek ailemiz yokmuş gibi
Ya ben 2021 Ocakta evlendim. Şöyle ki KV ve kb hep arar sorardi. Bir şey demedim. Ama öyle evime karışmalari vs yok Allah yukarda. Ama istiyorlar ki sürekli gelelim. Sürekli gidelim birbirimize. İlk zamanlar diyordum kaynanam özlüyor çocuğunu neyse gidelim. Onlar gelirdi cumadan pazara kadar kalırlardı. Neyse hiçbir şekilde bir şey de demedim zaten. Artık ama bir yerden sonra haftada bir gitmemiz bile yetmedi cuma akşamı giderdik. Cumartesi dönmek isterdik. Yine de e hiç gelmeseydiniz niye gidiyorsunuz yok pazar da kalın muhabbetleri başladı. Yani zaten beş gün kocam çalışıyor cumartesi pazarımız var. Cumartesi de orda oluyorduk bırakın da bir gün gezelim yani. Ben görümcelerime bir iki çıtlattiktan sonra kaynanam kararlarını kesti 7-8 ay sonra. Ama ben ne zaman aradaki mesafeyi açayım dediysem bir şey çıktı biz oraya gidip kalmak zorunda kaldık. Bir de o kadar rahatsız bir ortam ki. İki bekar kaynım var. İki görümcem de o evde ( birinin bebeği var eşi uzman Suriye'de görevde, diğerinin ikiz çocukları var eşiyle boşanma durumu vardı anasının evinde) bir de KV ve kb düşünün yani bir de eşimle biz gidiyoruz. Yani bir de iki görümcemin de derdi bitmek bilmedi resmen sürekli bir şeyler anlatıp dururlar bana dertlerini yükler giderler. Hayır akıl veriyorum ama yapsalar içim acımaz. O da yok. Bir de iyice kocamın sülalesinden de soğudum. Teyzeleri dayısı vs evime geldiler ilk kez gelmelerine rağmen elleri bomboş. Parasından değilim durumunuz iyi ama ilk defa geliyorsun. Kayinbabam ve kaynanam da yaptı bunu. Evime cagirmistim daha yeni evlenmisim hiçbir şey almadan öyle dimdizlak gelmişlerdi. İyi gelin olmamak gerekiyor galiba. Şimdi de KV bypass oldu ha amelîyat oldu ha olacak diye onlarda kaldık hastaneye evleri yakın diye. Üstüne şimdi de ben çalışmıyorum diye kocamın sulalesi yok mikrop kapmasin biz düşündük ki sen çalışmıyorsun sizde kalsın demeye başladılar. Kimsenin bana bir şey sorduğu yok ama. Stresten hasta oldum en son düşününKaç aydır evlisiniz? Ben asıl mesafeyi işe girdikten sonra koydum.Zaten sürekli gitmekten rahatsızdım.İşe girince gitmeleri azalttım. Yogunum falan dedim hep. Ama bu seferde arayıp herşeyi sormak, ögrenmek istedi.Evim fatura kesim tarihini bile takip etmesi beni rahatsız ediyor. En son eşime patladım. Eşimde istersen bayramdan bayrama git dedi.Zaten şuan ek işte yapıyorum, gelecek bayrama kadar zor giderim.
Onlar çagırdıgında hep bahane bul, şu işim var de gitme. Aradıgında ben şey yapıyorum. Duyarsam açıyorum. Telefonum sessizde oluyor bazen. Duymazsam dönmüyorum.Sende eger çok fazla arıyorsa iki açma bir aç. Konuşmaları kısa kes
Bu yazdığın şeye 1 sene sonra güleceksin. Herkesj oldugu yerde bırakın takmamaya çalışınMerhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Ve ben tek çocuğum kardeş vs yok
Yardım edin lütfen
Normal hasta olman. Her hafta her hafta çok sıkıcı. Senin ailen nerde peki? Senin ailene ne ara gidiyorsunuz? İstedikleri kadar trip atsınlar yavaş yavaş arayı aç. Önce bir süre iki haftada bir git. Sonra ayda bire çıkar. Kocan gidelim diye tutturursa da tek gönder. Ayrıca yatılı da kalma. Aynı şehirde misiniz? Bence sen bir konu aç. Daha çok öneri gelirYa ben 2021 Ocakta evlendim. Şöyle ki KV ve kb hep arar sorardi. Bir şey demedim. Ama öyle evime karışmalari vs yok Allah yukarda. Ama istiyorlar ki sürekli gelelim. Sürekli gidelim birbirimize. İlk zamanlar diyordum kaynanam özlüyor çocuğunu neyse gidelim. Onlar gelirdi cumadan pazara kadar kalırlardı. Neyse hiçbir şekilde bir şey de demedim zaten. Artık ama bir yerden sonra haftada bir gitmemiz bile yetmedi cuma akşamı giderdik. Cumartesi dönmek isterdik. Yine de e hiç gelmeseydiniz niye gidiyorsunuz yok pazar da kalın muhabbetleri başladı. Yani zaten beş gün kocam çalışıyor cumartesi pazarımız var. Cumartesi de orda oluyorduk bırakın da bir gün gezelim yani. Ben görümcelerime bir iki çıtlattiktan sonra kaynanam kararlarını kesti 7-8 ay sonra. Ama ben ne zaman aradaki mesafeyi açayım dediysem bir şey çıktı biz oraya gidip kalmak zorunda kaldık. Bir de o kadar rahatsız bir ortam ki. İki bekar kaynım var. İki görümcem de o evde ( birinin bebeği var eşi uzman Suriye'de görevde, diğerinin ikiz çocukları var eşiyle boşanma durumu vardı anasının evinde) bir de KV ve kb düşünün yani bir de eşimle biz gidiyoruz. Yani bir de iki görümcemin de derdi bitmek bilmedi resmen sürekli bir şeyler anlatıp dururlar bana dertlerini yükler giderler. Hayır akıl veriyorum ama yapsalar içim acımaz. O da yok. Bir de iyice kocamın sülalesinden de soğudum. Teyzeleri dayısı vs evime geldiler ilk kez gelmelerine rağmen elleri bomboş. Parasından değilim durumunuz iyi ama ilk defa geliyorsun. Kayinbabam ve kaynanam da yaptı bunu. Evime cagirmistim daha yeni evlenmisim hiçbir şey almadan öyle dimdizlak gelmişlerdi. İyi gelin olmamak gerekiyor galiba. Şimdi de KV bypass oldu ha amelîyat oldu ha olacak diye onlarda kaldık hastaneye evleri yakın diye. Üstüne şimdi de ben çalışmıyorum diye kocamın sulalesi yok mikrop kapmasin biz düşündük ki sen çalışmıyorsun sizde kalsın demeye başladılar. Kimsenin bana bir şey sorduğu yok ama. Stresten hasta oldum en son düşünün
Ah ah canım bu da ayrı mevzu. Ailem baska şehirde Adana'da. KVgilin evi İstanbul Avrupa yakası biz Anadolu yakasındayiz. Sık sık ne yazık ki gidemiyorum evlendiğimden beri bir kere gidebildim. Birileri karışmıyor ya da kocam göndermiyor gibi bir mevzu yok. Ne zaman gidecek olsam bir şey çıkıyor gidemiyorum. Benden de kaynaklanıyor ama en son zaten çok özlemişim KV min ameliyati çıktı. Dedim bitsin giderim bu sefer KV mi bana getirme muhabbetine giriştiler. Neyse dedim zaten yakın tarihte ben ameliyat olacağım kulağımdan annemgil gelecekler. Şimdi KV gelecek muhabbeti olduğu için mikrop kapmasin diye onları da çağıramicam. Yani onlar yüzünden bir sürü işim planım da aksıyor. Yüksek lisans hazırlanıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum ALES calisiyorum keman kursuna gidiyorum. Ama çocuğum yok ve çalışmıyorum diye bana zaten evdesin bak deniliyor. Yani o kadar bıktım ki sabahtan akşama kadar anlatabilirim. Ayrıca bir konu açmayı da düşünüyorum zaten. Kocama da orda kalmaktan rahatsız olduğumu belirttim zaten rahat edemiyorum ev 2+1 bir odada KV ve kb yatıyor. Bir odada iki bekar kaynım ve kocam. Salonda da iki görümce ben üç çocuk kalıyoruz düşünün yani bıkkınligimi. Kayinlarim da uyumuyor bilgisayar oynuyorlar gece boyu üstümü başımı giyinip tuvalete gitmek zorunda kalıyorum tesettürlü olduğum için. Bunu aşmıştık yatılı kalmıyorduk zaten ona göre ayarlıyorduk kendimizi ama en son bu ameliyat mevzusu oldu hastane oraya yakın işte sabah gidip görmek durumunda olduğumuz için orda kaldık mecburen yine aynı noktya geldik. Gebelik düşünüyorum kimseye de demiyorum düşünüyoruz diye ama şimdiden arayı açmak istiyorum bir de çocuktan sonra bunlarla uğraşamam. Ayrıca çocuklara karşı olan tavırları da aşırı saçma ve eski kafalı geliyor zaten üç aylık çocuğu oturturlar, beş aylık çocuğa et suyundan dondurmalara cips yalatmalara kadar her şeyi verirler yani hiç hiç beğenmiyorum. Ve daha bir sürü şey ...Normal hasta olman. Her hafta her hafta çok sıkıcı. Senin ailen nerde peki? Senin ailene ne ara gidiyorsunuz? İstedikleri kadar trip atsınlar yavaş yavaş arayı aç. Önce bir süre iki haftada bir git. Sonra ayda bire çıkar. Kocan gidelim diye tutturursa da tek gönder. Ayrıca yatılı da kalma. Aynı şehirde misiniz? Bence sen bir konu aç. Daha çok öneri gelir
ALES i masterı bir akademisyen olarak çok destekliyorum ama sizin önceliğiniz işe girmek olmalı. İhtiyacınız olmayabilir ama eş ailesi çalışmayan kadını oğlunun parasını yiyen ve boş insan olarak görüyorsa bu algıyı kırmanızın tek yolu çalışmak. Diğer işlere sonra bakın bence.Ah ah canım bu da ayrı mevzu. Ailem baska şehirde Adana'da. KVgilin evi İstanbul Avrupa yakası biz Anadolu yakasındayiz. Sık sık ne yazık ki gidemiyorum evlendiğimden beri bir kere gidebildim. Birileri karışmıyor ya da kocam göndermiyor gibi bir mevzu yok. Ne zaman gidecek olsam bir şey çıkıyor gidemiyorum. Benden de kaynaklanıyor ama en son zaten çok özlemişim KV min ameliyati çıktı. Dedim bitsin giderim bu sefer KV mi bana getirme muhabbetine giriştiler. Neyse dedim zaten yakın tarihte ben ameliyat olacağım kulağımdan annemgil gelecekler. Şimdi KV gelecek muhabbeti olduğu için mikrop kapmasin diye onları da çağıramicam. Yani onlar yüzünden bir sürü işim planım da aksıyor. Yüksek lisans hazırlanıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum ALES calisiyorum keman kursuna gidiyorum. Ama çocuğum yok ve çalışmıyorum diye bana zaten evdesin bak deniliyor. Yani o kadar bıktım ki sabahtan akşama kadar anlatabilirim. Ayrıca bir konu açmayı da düşünüyorum zaten. Kocama da orda kalmaktan rahatsız olduğumu belirttim zaten rahat edemiyorum ev 2+1 bir odada KV ve kb yatıyor. Bir odada iki bekar kaynım ve kocam. Salonda da iki görümce ben üç çocuk kalıyoruz düşünün yani bıkkınligimi. Kayinlarim da uyumuyor bilgisayar oynuyorlar gece boyu üstümü başımı giyinip tuvalete gitmek zorunda kalıyorum tesettürlü olduğum için. Bunu aşmıştık yatılı kalmıyorduk zaten ona göre ayarlıyorduk kendimizi ama en son bu ameliyat mevzusu oldu hastane oraya yakın işte sabah gidip görmek durumunda olduğumuz için orda kaldık mecburen yine aynı noktya geldik. Gebelik düşünüyorum kimseye de demiyorum düşünüyoruz diye ama şimdiden arayı açmak istiyorum bir de çocuktan sonra bunlarla uğraşamam. Ayrıca çocuklara karşı olan tavırları da aşırı saçma ve eski kafalı geliyor zaten üç aylık çocuğu oturturlar, beş aylık çocuğa et suyundan dondurmalara cips yalatmalara kadar her şeyi verirler yani hiç hiç beğenmiyorum. Ve daha bir sürü şey ...
Maddi anlamda bir sıkıntımiz yok. Evet bu yüzden çalışmıyorum. Çünkü hem çalışıp hem İngilizce kursuna gitmek hem de ALES çalışmak çok zor olacaktı. Ben de maddi konuda bir sıkıntım olmadığı için çalışmayı tercih etmedim. Rahat rahat hazırlanırim diye düşündüm. O yüzden çalışmıyorum. Önümde amelîyatim var , yds kursum var haftada üç gün yani zaten çalışmak da şu an benim için mümkün değilALES i masterı bir akademisyen olarak çok destekliyorum ama sizin önceliğiniz işe girmek olmalı. İhtiyacınız olmayabilir ama eş ailesi çalışmayan kadını oğlunun parasını yiyen ve boş insan olarak görüyorsa bu algıyı kırmanızın tek yolu çalışmak. Diğer işlere sonra bakın bence.
Yüksek Lisans yapmanız çok güzel. Ancak öncelikle işe girin. Bir süre çalışıp sonra bebek düşünün derim. Çocuk olduktan sonra iyice size sararlar. Kafa yapıları çok eski. Bahane bul gitme. Ayrıca gidince de yatılı kalma. Eşin kalmak isterse kalsın, sen dön otobüsle. Ben eşimle 1 sene olacak neredeyse ne yemege ne kahvaltıya gidiyorum. 1 senedir hep iş çıkışı gittim.1 saat falan oturup kalktık. Ben böyle sistem oluşturdum. Bu yıl ek iş düşünüyorum.Artık bu kadar bile gidemem. Arayı açmak senin elindeAh ah canım bu da ayrı mevzu. Ailem baska şehirde Adana'da. KVgilin evi İstanbul Avrupa yakası biz Anadolu yakasındayiz. Sık sık ne yazık ki gidemiyorum evlendiğimden beri bir kere gidebildim. Birileri karışmıyor ya da kocam göndermiyor gibi bir mevzu yok. Ne zaman gidecek olsam bir şey çıkıyor gidemiyorum. Benden de kaynaklanıyor ama en son zaten çok özlemişim KV min ameliyati çıktı. Dedim bitsin giderim bu sefer KV mi bana getirme muhabbetine giriştiler. Neyse dedim zaten yakın tarihte ben ameliyat olacağım kulağımdan annemgil gelecekler. Şimdi KV gelecek muhabbeti olduğu için mikrop kapmasin diye onları da çağıramicam. Yani onlar yüzünden bir sürü işim planım da aksıyor. Yüksek lisans hazırlanıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum ALES calisiyorum keman kursuna gidiyorum. Ama çocuğum yok ve çalışmıyorum diye bana zaten evdesin bak deniliyor. Yani o kadar bıktım ki sabahtan akşama kadar anlatabilirim. Ayrıca bir konu açmayı da düşünüyorum zaten. Kocama da orda kalmaktan rahatsız olduğumu belirttim zaten rahat edemiyorum ev 2+1 bir odada KV ve kb yatıyor. Bir odada iki bekar kaynım ve kocam. Salonda da iki görümce ben üç çocuk kalıyoruz düşünün yani bıkkınligimi. Kayinlarim da uyumuyor bilgisayar oynuyorlar gece boyu üstümü başımı giyinip tuvalete gitmek zorunda kalıyorum tesettürlü olduğum için. Bunu aşmıştık yatılı kalmıyorduk zaten ona göre ayarlıyorduk kendimizi ama en son bu ameliyat mevzusu oldu hastane oraya yakın işte sabah gidip görmek durumunda olduğumuz için orda kaldık mecburen yine aynı noktya geldik. Gebelik düşünüyorum kimseye de demiyorum düşünüyoruz diye ama şimdiden arayı açmak istiyorum bir de çocuktan sonra bunlarla uğraşamam. Ayrıca çocuklara karşı olan tavırları da aşırı saçma ve eski kafalı geliyor zaten üç aylık çocuğu oturturlar, beş aylık çocuğa et suyundan dondurmalara cips yalatmalara kadar her şeyi verirler yani hiç hiç beğenmiyorum. Ve daha bir sürü şey ...
Yani siz bilirsiniz ama çalışmadığınız sürece bu böyle devam edecek. Siz doktora yapsanız bile çalışmadığınız sürece evde olacaksınız. Gittiğiniz kurslar eşinizin ailesi için boşa masraf. Yarın mastera başlayınca bu sefer derslerim var ama her şeyi benden bekliyorlar deme olasılığınız yüksek.Maddi anlamda bir sıkıntımiz yok. Evet bu yüzden çalışmıyorum. Çünkü hem çalışıp hem İngilizce kursuna gitmek hem de ALES çalışmak çok zor olacaktı. Ben de maddi konuda bir sıkıntım olmadığı için çalışmayı tercih etmedim. Rahat rahat hazırlanırim diye düşündüm. O yüzden çalışmıyorum. Önümde amelîyatim var , yds kursum var haftada üç gün yani zaten çalışmak da şu an benim için mümkün değil
Anormal bi durum yok ki. Kendi kendinize triplere gurmissiniz. Ne gerek var böyle şeylere. Sınırlarınız olsun mesafe iyidir.Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Ve ben tek çocuğum kardeş vs yok
Yardım edin lütfen
Yüksek lisans yapmıyorum henüz. Şu an hazırlanıyorum. YDS kursuns gidiyorum. Açıkçası çalışmayı şu an düşünmüyorum. Yüksek lisans yaparken düşünebilirim tabi ki. Ama şu an YDS ALES ev yemek temizlik yapmak istediğim hobiler vs var. Kulak ameliyatım var. İyileşme sürecim var. Bu yüzden çalışmak şu an benim için mantıklı değil. Ve onlar öyle görüyor diye çalışacak değilim. Sizin düşündüğünuzun aksine çalışsam çok daha saçma gözlerle bakacak sülale yapısında ne yazık ki eşimin tarafı. Ama tabi ki onlar öyle görüyor diye de çalışmayacak değilim. Çalışmayı zaten düşünüyorum bu problem değil ama şu an benim için zamanı değil. Çocuğu da eşim ve ben ikimiz de çok istiyoruz. Zaten çocuk olduktan sonra bakıcı tutmak gibi bir planımız da olduğu için çalışmak bana mantıklı geliyor. O zamana kadar çalışmayı düşünmüyorum demiştim sadeceYüksek Lisans yapmanız çok güzel. Ancak öncelikle işe girin. Bir süre çalışıp sonra bebek düşünün derim. Çocuk olduktan sonra iyice size sararlar. Kafa yapıları çok eski. Bahane bul gitme. Ayrıca gidince de yatılı kalma. Eşin kalmak isterse kalsın, sen dön otobüsle. Ben eşimle 1 sene olacak neredeyse ne yemege ne kahvaltıya gidiyorum. 1 senedir hep iş çıkışı gittim.1 saat falan oturup kalktık. Ben böyle sistem oluşturdum. Bu yıl ek iş düşünüyorum.Artık bu kadar bile gidemem. Arayı açmak senin elinde
Siz de her şeyi benden bekliyorlar muhabbetinde haklısınız. Zaten bunun önüne geçmek için aradaki mesafeyi en aza indirmeye çalışiyorum. Demin de bahsettiğim gibi çalışacağım ama şu an benim için mantıklı değil. Yüksek lisansa başladığımda çalışmayı düşünüyorum zaten bir yandan daYani siz bilirsiniz ama çalışmadığınız sürece bu böyle devam edecek. Siz doktora yapsanız bile çalışmadığınız sürece evde olacaksınız. Gittiğiniz kurslar eşinizin ailesi için boşa masraf. Yarın mastera başlayınca bu sefer derslerim var ama her şeyi benden bekliyorlar deme olasılığınız yüksek.
Evet. Mesafe koymak mantıklı. Bazı insanlar gerçekten inanılmaz derecede düşüncesiz oluyorlar. Bunun önüne geçmek içinde baştan sınırları belli etmek çok önemli.Yüksek lisans yapmıyorum henüz. Şu an hazırlanıyorum. YDS kursuns gidiyorum. Açıkçası çalışmayı şu an düşünmüyorum. Yüksek lisans yaparken düşünebilirim tabi ki. Ama şu an YDS ALES ev yemek temizlik yapmak istediğim hobiler vs var. Kulak ameliyatım var. İyileşme sürecim var. Bu yüzden çalışmak şu an benim için mantıklı değil. Ve onlar öyle görüyor diye çalışacak değilim. Sizin düşündüğünuzun aksine çalışsam çok daha saçma gözlerle bakacak sülale yapısında ne yazık ki eşimin tarafı. Ama tabi ki onlar öyle görüyor diye de çalışmayacak değilim. Çalışmayı zaten düşünüyorum bu problem değil ama şu an benim için zamanı değil. Çocuğu da eşim ve ben ikimiz de çok istiyoruz. Zaten çocuk olduktan sonra bakıcı tutmak gibi bir planımız da olduğu için çalışmak bana mantıklı geliyor. O zamana kadar çalışmayı düşünmüyorum demiştim sadece
Siz de her şeyi benden bekliyorlar muhabbetinde haklısınız. Zaten bunun önüne geçmek için aradaki mesafeyi en aza indirmeye çalışiyorum. Demin de bahsettiğim gibi çalışacağım ama şu an benim için mantıklı değil. Yüksek lisansa başladığımda çalışmayı düşünüyorum zaten bir yandan da
Çalışma konusunun zamanı size kalmış. Evlerinizin uzak olması avantaj gerçekten. Onlar ne derse desin, istedigi kadar laf soksun. Gitme süresini uzatın. Gitsenizde asla onlara yetmeyecek. Alışsınlar bu durumaYüksek lisans yapmıyorum henüz. Şu an hazırlanıyorum. YDS kursuns gidiyorum. Açıkçası çalışmayı şu an düşünmüyorum. Yüksek lisans yaparken düşünebilirim tabi ki. Ama şu an YDS ALES ev yemek temizlik yapmak istediğim hobiler vs var. Kulak ameliyatım var. İyileşme sürecim var. Bu yüzden çalışmak şu an benim için mantıklı değil. Ve onlar öyle görüyor diye çalışacak değilim. Sizin düşündüğünuzun aksine çalışsam çok daha saçma gözlerle bakacak sülale yapısında ne yazık ki eşimin tarafı. Ama tabi ki onlar öyle görüyor diye de çalışmayacak değilim. Çalışmayı zaten düşünüyorum bu problem değil ama şu an benim için zamanı değil. Çocuğu da eşim ve ben ikimiz de çok istiyoruz. Zaten çocuk olduktan sonra bakıcı tutmak gibi bir planımız da olduğu için çalışmak bana mantıklı geliyor. O zamana kadar çalışmayı düşünmüyorum demiştim sadece
Siz de her şeyi benden bekliyorlar muhabbetinde haklısınız. Zaten bunun önüne geçmek için aradaki mesafeyi en aza indirmeye çalışiyorum. Demin de bahsettiğim gibi çalışacağım ama şu an benim için mantıklı değil. Yüksek lisansa başladığımda çalışmayı düşünüyorum zaten bir yandan da
Aynen öyle gerçekten de. Şimdi elimden geldiğince mesafeli davranacağım. Ne kadar uzak kalırsam o kadar iyi. Artık aramalarına vs ben de dönmeyi düşünmüyorum. Eve de daha az davet ederim.Evet. Mesafe koymak mantıklı. Bazı insanlar gerçekten inanılmaz derecede düşüncesiz oluyorlar. Bunun önüne geçmek içinde baştan sınırları belli etmek çok önemli.
Hiç sormayın farklı yakalarda yaşıyoruz Allah'tan eşimin işi dolayısıyla. Bir de aynı yakada olsak kim bilir ne sıklıkla görüşürduk. Düşünmek bile istemiyorum. Daha da az gitmeye çalışacağım artık. Dediğiniz gibi eşimi yollarım gitsin gelsin gerekirse ben muhatap olmak istemiyorumÇalışma konusunun zamanı size kalmış. Evlerinizin uzak olması avantaj gerçekten. Onlar ne derse desin, istedigi kadar laf soksun. Gitme süresini uzatın. Gitsenizde asla onlara yetmeyecek. Alışsınlar bu duruma
Tabıkı birde evler uzakmış.Benim eşim başta tek gitmeye mırın kırın etti. Şimdi giderken gelecek misin diye sormuyor.Ben zaten gidecegim zamanı söylüyorum. Sende tek gönder. İki tek gitsin, bir seninle gitsin. Tabi eşinin tek gitmesinden de hoşlanmazlar. Çünkü illaki gelinde gelecek onlara.Hiç sormayın farklı yakalarda yaşıyoruz Allah'tan eşimin işi dolayısıyla. Bir de aynı yakada olsak kim bilir ne sıklıkla görüşürduk. Düşünmek bile istemiyorum. Daha da az gitmeye çalışacağım artık. Dediğiniz gibi eşimi yollarım gitsin gelsin gerekirse ben muhatap olmak istemiyorum
Aynen öyle kesinlikle mirin kırın edecekler. Ama yapacak bir şey yok alışacaklar bir şekilde. Bakalım uygulayacağım bunu. Hele ki KV ameliyat olduktan sonra şimdi görmeye vs de gidilecek bir ton. Artık bir şekilde bahanelerle araya mesafe koyarımTabıkı birde evler uzakmış.Benim eşim başta tek gitmeye mırın kırın etti. Şimdi giderken gelecek misin diye sormuyor.Ben zaten gidecegim zamanı söylüyorum. Sende tek gönder. İki tek gitsin, bir seninle gitsin. Tabi eşinin tek gitmesinden de hoşlanmazlar. Çünkü illaki gelinde gelecek onlara.
Benim eşimin ailesi de sürekli beklenti içindeydi. İllaki eşim her gittiginde beni de beklerlerdi. Eşimde seni özlüyorlar derdi ki inanmıyorum. Ben uzun zamandır mesafeliyim. Ancak kvnin beklentisi halaa bitmedi, bitmeyecek. Geçen şey diyor. Eşimin dogum gününde pasta alır, kvye gideriz diye bizi beklemiş.O ne alaka ki. Cevap verecektim. Ortamda başkaları vardı.Böyle yapa yapa soguttu beni kendinden.Aynen öyle kesinlikle mirin kırın edecekler. Ama yapacak bir şey yok alışacaklar bir şekilde. Bakalım uygulayacağım bunu. Hele ki KV ameliyat olduktan sonra şimdi görmeye vs de gidilecek bir ton. Artık bir şekilde bahanelerle araya mesafe koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?