- 15 Haziran 2016
- 7.869
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.876
- 348
- 39
- Konu Sahibi Derya 12468
-
O nedir ki benim 3 görümcem var, doğum yaptım biri yeğenini bile görmeye gelmedi, düşük yaptım hiçbiri aramadı, bayramda abilerini bazen ararlar ben hepsinden büyüğüm daha beni hiç arayan olmadı….hele biri evlendi benim üç gün önce haberim oldu….dertleniyor muyum asla, okadar huzurluyum kiUf bende gorumceyim bende aramam önemli birsey olmadıkça. Benimde arkamdan böyle konusuluyor mudur acabayani ne konuşayım arayıp bu seferde zırt pırt arıyor denicek. Geçen bir arkadaşla konuşuyoruz gorumcesi gelinlik prova zamanlarında aramadı ilgilenmedi diye dertleniyordu. Düşündüm bende hiç aramadım hiç umrumda da olmadı açıkçası, tamam gelinlik çok özel ama giyene özel benim için hepsi aynı. Arkadaş diyene kadar aramadigimi buna kirilabilinecegini düşünmemiştim bile. Alt tarafı damadın kız kardesiyiz neden herseyimiz batıyor :))
Her hafta niye cuma mesajı atıyorsunuz, karşı tarafa hatırlatır gibi. Herkesin inancı kendine, istese onlar da size atarlardı bu mesajları. Yok geleyim yardım edeyim yok her hafta arayayım. Milletin düzenini, insani ilişkilerini mi değiştireceksiniz? Sizin aileniz eşinizi devamlı arıyorlar mı, cuma mesajı atıyorlar mı veya evlenmeden önce cumasını kutlamak için herkese mesaj atıyor muydunuz? Lütfen biraz kitap okuyun, yazım bozukluklarınızı düzeltin. Aşşağı yukarı 2 görümcem var, barışasıya, gayınım ne demek?Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Ve ben tek çocuğum kardeş vs yok
Yardım edin lütfen
Yüz göz olma daha iyi, eşinize durumu anlatın tatlı bir dille ben yazıyorum arıyorum geri dönmüyorlar annen de sadece sizin aranız açıkken arıyor o yüzden bende bundan sonra bir araya gelince senin hatrına görüşüp konuşurum diye
Cuma msjlarını atanları bnde aramıyorum:)Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Yardım edin lütfen
Yok canım fırsatçılık değil sadece yarın öbürgün karın bizi arayıp sormuyor derlerse adamın bilgisi olsun diye dedim trip atsın anlamında demedim. Belki de hiç konusu açılmıcak ama olsun eşi bilsin diye söyledim kötü niyetle değil yaniFırsatçılık yap diyorsunuz yani
Gerçekten ne gerek var böyle şeylere? Kimsenin bir kötülüğü yok konu sahibine. Bir beklentileri de yok belli ki. Durduk yerde neyin tribini atacak?
Görümcem olsaydı eğer bırak beni aramıyor diye üzülmeyi aramıyor,mesafeli diye sevinirdim.birisi iki de bir arıyor diye şikayet eder,biri aramıyor diye.ortası yokmu.eşini arıyorlar çünkü kardeşi o.Eşimi arıyorlar soruyorlar sürekli benimde ne kardeşim vs olmadığından üzülüyordum böyle yapıyorlar diye
Olur mu hiç.pohpohlanması gerek o minnoş gelinlerin.genelde suç çoğu zaman görümcede görülür(ben de bir görümceyim)ama bu konu napsam da görümcemi suçlu çıkarsam konusu olmuş.Yaw yıl oldu 2022 bırakın artık o beni aramadı şu beni aramadı
Gaynım ne ayrıca?
Kitap okuyun, faydalı videolar izleyin kendinizi geliştirin
Düşün milletin yakasından
Birinin kardeşiyle evlendiniz diye sizi niye arayıp sormak zorunda olsunlar
Niyeki pohpohluyoruz? Benim görümcem yok beni kim pohpohlasın, dimi ama.Olur mu hiç.pohpohlanması gerek o minnoş gelinlerin.genelde suç çoğu zaman görümcede görülür(ben de bir görümceyim)ama bu konu napsam da görümcemi suçlu çıkarsam konusu olmuş.
Benim de bi abim var.yengemle çok iyi anlaşırız.onlar yurtdışında gerçi ama hemen hemen her gün komuşuruz tek mesaj dahi haberleşiriz.bazen de geri dönmez anlarım ki işi yoğun cevap veremiyor.bazılarını anlamak güç.yok aramadı,mesajıma geç döndü,eşimi aradı beni aramadı yahu bu kadar zorlaştırmayın her şeyi.Niyeki pohpohluyoruz? Benim görümcem yok beni kim pohpohlasın, dimi ama.
Iki gelinimiz var, ikiniside çok severim.
Hele birtanesi yılladır dert ortağım, sırdaşım. Abimden çok onu orar sorarım, herşeyimizi anlatırız birbirmize.
Sık sık konuşur görüşürüz ikisilede, ama sevdiğim için. Yeride gelir uzun süre görüşmeyiz. Ama özleyince kısada olsa haber alırım. Mecbur olduğum için değil. Hiçde mecbur değil, sevmesem umrum olmazlar ozaman ne ararım nede sorarım.
Görümcelerinin aramaması emin ol daha iyi.Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Yardım edin lütfen
Ben onların yaptığını çevremde kime anlatsam şok oluyorlar anlam veremeyip çözemiyorlarAy sizinkiler de bir garipmiş.. depremden sonra onların araması gerekmez miAllah korusun başınıza bir şey gelse bize haber vermeden nasıl olur diye isyan ederler
Bende bayramdan beri konuşmadım. Kv aradı kısa konuştum. Bende aramaları tamamen bitirmeye çalışıyorum. Dedigin gibi herşeyden haberdar oluyorlar.Bu durumdan bende rahatsız oluyorum.Ben de beni salsınlar diye uğraşıyorum, arasalar noluyor sanki işin b.ku çıkıyor olan bitenden her şeyden bir şekilde haberleri oluyor sesinden belli oluyor kısa konuşmadan hissediliyor filan ne gerek var. Bayramdan beri aramadım kvyi o da sonunda anladı demek ki aramadi hiç oh be dedim dünya varmış yani. Mesafe en güzeli kafa rahat. Gelin olarak aranmak istemiyorum görümce olarak yengemi darlamıyorum
Nasıl araya mesafe koydun ? Ben de istiyorum ya boku çıktı resmen sürekli onlardayiz. KV min bypass ameliyatı da bahanne oldu resmen bir ay orda kaldık full. Ne olsa bizi arıyorlar sanki hep beraber bir aileymisiz bizim kendi çekirdek ailemiz yokmuş gibiBende bayramdan beri konuşmadım. Kv aradı kısa konuştum. Bende aramaları tamamen bitirmeye çalışıyorum. Dedigin gibi herşeyden haberdar oluyorlar.Bu durumdan bende rahatsız oluyorum.
Bende görümceyim, gereksiz yere yengemi hiç aramadım. Aramız gayette iyi. Ancak mesafeliyiz. Böylesi daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?