Gorumce ve kaynana

Her gün arayıp sorun çıkaracaklarına bırakın aramasınlar belki böylesi daha iyidir sizin içim..

Daha önünüzdeki çooook seneler var neler olursunuz neler. Hiç dert etmeyin abla olurlar kardeş olurlar düşman olurlar aceleye gerek yok

Dindar bir insanım ama cuma mesajları çok itici geliyor. Hayır son 10 yıldır moda oldu sanki cumaları öncesinde kutsal sayılmıyor muydu. Sen cumamı kutlasan ne kutlamasan ne.. buram buram samimiyetsizlik kokuyor. Adam Cuma’ya gitmiyor bile ama her cuma müthiş bir azimle cuma mesajı çekiyor sanki farzmış gibi

Sorması ayıp her gün konuşacak ne buluyorsunuz? Hayır ben annemle konuşacak şey bulamıyorum da acaba görümce ile her gün ne konuşulur merak ettim

Ay sizinkiler de bir garipmiş.. depremden sonra onların araması gerekmez mi Allah korusun başınıza bir şey gelse bize haber vermeden nasıl olur diye isyan ederler

Son düzenleme:
Sorması ayıp her gün konuşacak ne buluyorsunuz? Hayır ben annemle konuşacak şey bulamıyorum da acaba görümce ile her gün ne konuşulur merak ettim
Olağan günlük rutin şeyler ben annemle de öyleyim günde 4 5 kere mutlaka konuşuruz birbirimizin sesini mutlaka hergün duyarız merakınızı giderebilmişimdir umarım

Ya zaten cok sık arayip ne konuşacak. Herkes kendi hayatında. Böyle şeyleri takmayin hem böyle olması daha iyi. Cok fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Herkesin bir fıtratı var. Durumu kabullenip evliliginize odaklanin. Belasız başınız ağrısız disiniz olsun.

Yahu ne güzel yapışmıyorlar sana daha ne istiyorsun, zorla sen yapışıyorsun onlara

Böylesi hayırlısı belki.
Onlar bu tarz davranmaktan hoşlanıyor olabilir. Kimseyi darlamamak lazim

şu işe bir açıklık getirelim artık biriyle evlendiğinizde birden o ailenin öz evladı olmuyorsunuz. ben de tek çocuğum. eşimin iki tane erkek kardeşi var. çok severim o ayrı da neden konuşayım ki devamlı. kız kardeşi de olsaydı aynı şeyi düşünüyor olurdum. beni niye arasınlar, sürekli niye hal hatır soruşalım. ailecek görüşüldüğünde görüşüyoruz. kayınvalidemle de görüşülecekse haberleşmek için, görüşülmeyecekse de bir durum olmadığı sürece pek konuşmuyoruz. hal hatır sormak için aramıyoruz birbirimizi. biz evlendik diye herkes işini gücünü bırakıp benim nasıl olduğumu merak etmiyordur herhalde, rutin hayatımıza devam ediyoruz hepimizbence artık o beni aramadı, şu yazmadı, eşimi aradılar beni sormadılar düşüncesini kendi kafanızda sakince bitirin.. gereksiz takıntılar

Sizi arama zorunlulukları neden?
E herhalde eşinizi arayacaklar onlar kardeş değil mi? Kardeşleri dururken sizi niye arasınlar
Rahat bırakın insanları ya

Kac yasindasiniz 17 falan mi ? . Ne cok beklenti icindesiniz cok komik geldi bu dusunceleriniz bana .
Ne diye arayacak sizi ? Ben de gorumceyim gerek olmadikca aramam her cuma, cuma mesaji atmak nedir yani

Ben de bir görümceyim. İki gelinimiz var. İkisini de hastalık vb hariç aramam. Onlar da beni aramaz. İki taraf da gayet mutluyuz. Hoş evlerimiz yakın ayda 1 falan bir araya geliriz. Vs. Bence gayet iyi bu mesafe. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş.

Aile içinde huzur ve guzel iletişim istemeniz çok normal. Evet insan kiriliyor boyle şeylere ama inanin boylesi belki daha iyi. Çok içli dişli olunca sorunlar da çok oluyor. Ben yeni evliyken eşimjn akrabalari, gelinleri benimle konuşmak istiyordu neyse numaralari aldik verdik. Bunlar hep benden çocuk sormaya başladilar. Her ay bebek var mi soruyorlardi. Sonra hamile kaldim yazmadilar, bu surede hiç aramadilar. Tebrik ederim bile demediler, halbuki bir ay oncesine kadar daha birsey yok muuuu diye hesal soruyorlardi ve kendilerinin her ilişkide hatta korunduklari zaman bile hamile kaldiklarini ballandira ballandira anlatihorlardi, hamileligi ağir geçirdim yardim edelim mi diye sormadilar hiç, bebeklwrimi kaybettim geçmiş olsun bile demediler. Sonra da kaynanama şikayet ettiler. O bizi aramiyor hiç. Biz de numarasini sildik. Ben de kaynanama dedim ki isterlerse hayatlarindan silsinler. Umrumda degil. Aramami beklemeyin. Dedim. Şimdi kafam rahat yaşiyorum. Düşün herkes benim numarami silmiş ilk gunler dokunuyordu ama şimdi eşim bile yazmama izin vermez. Hayatiniza bakin. Herkes farkli karakterdr. Kimseyi değişemeyiz

Uf bende gorumceyim bende aramam önemli birsey olmadıkça. Benimde arkamdan böyle konusuluyor mudur acaba yani ne konuşayım arayıp bu seferde zırt pırt arıyor denicek. Geçen bir arkadaşla konuşuyoruz gorumcesi gelinlik prova zamanlarında aramadı ilgilenmedi diye dertleniyordu. Düşündüm bende hiç aramadım hiç umrumda da olmadı açıkçası, tamam gelinlik çok özel ama giyene özel benim için hepsi aynı. Arkadaş diyene kadar aramadigimi buna kirilabilinecegini düşünmemiştim bile. Alt tarafı damadın kız kardesiyiz neden herseyimiz batıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…