- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Eşimi arıyorlar soruyorlar sürekli benimde ne kardeşim vs olmadığından üzülüyordum böyle yapıyorlar diyeAy aramasınlar zaten ne kadar uzak o kadar iyi.
Dertsiz basınıza dert mi arıyorsunuz.
Mune konu yanlış yerde
Neden engellerdin cuma mesajın ardından hal hatır soran insaniBana da zırt pırt cuma mesajı atılsa ben de cevap vermem, hatta engellerim.
Ee arayacaklar öz kardeşleri neden aramasın?Eşimi arıyorlar soruyorlar sürekli benimde ne kardeşim vs olmadığından üzülüyordum böyle yapıyorlar diye
8 yıldır görümceyim, gerekli bir şey olmadıkça aramadım. Bunun için tribe gidecekse de kendi bilir derdim heralde.. Bende de iki görümce var aramazlar kardeşlerini ararlar, hiç dertlenmek aklıma gelmemişti.Merhabalar kizlar birşey sorcam size ben 1 yil nişanlı kaldım assagi yukarı 2 tane görümcem var o nişanlılık döneminde hiç beni arayıp sormadılar ben her hafta cuma mesajı vs attım onlarda tık yok birinin dükkanı var yardım edilcek birşey varsa yapivereyim diyorum yok diyor diğeri evel hiç oralı değil ve artık evliyim 6 aylık ve bu benim gorumcemle bu durum hep aynı değişmedi artık bende mesaj vs atmayı kestim kaynana beni arar hal hatır yeri gelir oğluyla kavga eder kuserler oğluyla barisasiya beni arar o süreçte oğlunu aramaz barisirlar beni aramayı bırakır o kuş oldukları zamanki kadar sık aramaz beni kaynana ben artık napayım bu duruma onceleri çok uzuluyordum ama gorumcelerim ve gayinim kocamı arar sorar ama beni hiç aradıklarını bilmem telefonda
Ve ben tek çocuğum kardeş vs yok
Yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?