- Konu Sahibi pudrapembesi
-
kusura bakmayın ben size çok sinirlendim ve yarıya kadar ancak okuyabildim.. siz aailenizi günde 10 kere arayın konuşun , eşinizi haftada 1 gtsin ailesini kıyametler koparın. .olacak iş değil. allahın tokadını yersiniz valla.
ıyı o zaman soyle dusun hakedene yardım edılır demekkı sız haketmıyorsunuzkı sıze yardım etmıyorlar
ayrıca kontor almayan , cebe kapalı telefonlarından nasıl bır maddı yardım beklıyorsun pes vallahi
kusura bakmayında 40 gormek uzeresınız düşünceleriniz sacma sapan sizden tam 11 yaş küçüğüm ben
aramakla gitmek arasında farkın ne olduğunu biliyormusun sen bakiyım
ıyı o zaman soyle dusun hakedene yardım edılır demekkı sız haketmıyorsunuzkı sıze yardım etmıyorlar
ayrıca kontor almayan , cebe kapalı telefonlarından nasıl bır maddı yardım beklıyorsun pes vallahi
kusura bakmayında 40 gormek uzeresınız düşünceleriniz sacma sapan sizden tam 11 yaş küçüğüm ben
kontör alamama nedenleri koca popolarını kaldırıp üşengiçliğinden gidip gidip alacak bu bir, ikincisi durumları iyi, ben haketmiyorsam oğlu ne güne duruyor, oğludamı haketmiyorsıkıntıyı çeken bir ben değilim dimi akıllı arkadaşım seni aldınmı cevabını
natlus oldugunu bende anlamıştım anlatış konuşma tarzından...
annem , babam, kardeşlerim , yiyenlerimle günde 10 kere telde konuşuyorum diyorsun üst üste topla günde kaç saatini onlara ayırıyorsun
, adamcağız haftada 1 gidiyor bunu sorun ediyorsun. bak bende bir konu açtım. oku istersen
40 görmek üzeresinizde ne demek kız 36 yaşındayım ama görsen 25 dersin bilmem herkesler öyle söylüyor hatta k.v istemeye geldiklerinde yanların ordu ile geldiler gelenler bu çocugumu alıcaksınız demişlerkoskaca 36 yaşındaki kıza düşün artık, gencim güzelim, ben gibisini zor bulurlar
mahalle kadını gıbısınız , aldım cevabı cokta ıyı geldı sagol
sankı bananeki
zaten yapmıyorlarsa ogullarına yapmıyorlar onun hakkınıda sız degıl esınız savunur
( aileniz sizi cok edepli yetiştirmiş masallah 36 yasına kadarda neden evlenemediğiniz ortada natluss )öptüm seni şeker
kız vakit bulursam okurum ayrıca nerden anladın ben oldugumu ammada tanıyanım var görmeden hayretbişiymersüü
yaşın ile davranısların bırbırıyle hıc ortusmuyor bayan , neden bahsedıyorsunuz gencım guzelım taş gıbıyım fılan
ama sızın gıbısını bulamazlar agzınız cok bozuk ne demek koca popolarını kaldıramıyorlar sızı aramıyorlarsa sızı sevmıyorlar demektır nıye arasınlar ıstıyorsunuzkı sızde sevmıyormususnuz onları ne yapcaksınız aramalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?