- 15 Şubat 2017
- 119
- 40
- 13
- Konu Sahibi Saripapaatya
Kızlar merhaba. Ben bayramlarda ya da ara ara memlekete annemlerin yanina gidiyorum eşim yoğun çalıştigi için gelemiyor.gorumcemde benim memlekette evli. Ve ben ne zaman ailemin yanına gitsem hep ben arıyor müsaitssen ziyarete geleyim diye teklifte bulunuyorum(eşimin hatrina) o hıc aramaz ama geçen bayram bir hafta öncesinden memlekete gittim geldiğimden haberi olmasına rağmen bir kere bile aramadı çağırmadı (çağırmak zorunda değil tabi ama insan bekliyor ) ee bende artık bu durumdan çok sıkıldım bende aramadım takı bayramın birinci gününe kadar küçüklük bende kalsın dedim sabah aradım abla bayramın mübarek olsun nasılsın ne yapıyorsun demeden şimdi hazırlanıyoruz evden çıkacağız dedi sanki gelmemi istemiyormuş gibi .bende bayramda hiçbir şekilde evine gitmedim aramadim sormadım .sonra bayram bitince bir kere aradı bende açmadım. Ama evine gideyim ya da beraber bir ortama girelim bana çok iyi davranıyor ama bu yaptığını anlamıyorum .sizce doğru mu yaptım siz olsaydınız ne yapardınız? Uzun oldu hakkınızı helal edin.