Görümce ..

Soyleyin acikca. Sizi aramasin esinizi arasin. O da rahatsiz olmuyorsa mudahale etmeyin

Lakin anası babası otu bku neden bu görümceye diyor

Anasına derdiniz ne ise bize deyin ablamı katmayan diyecek

Kv dem telefon etti vayyyy oğlum hastaymışsın vs vs diye duyan kanser oldu sanır ki az burnu akıyordu

Nereden öğrenmiş Kv diye sorduk

Eşim eczaneye giderken ablasını görmüş ablası da annesi nasıllar napıyorlar deyince hastaymış eczaneye giderken gördüm demiş

Görümceme deme annene böyle nasıllar deyince genel geçer cevap ver dedim görünce ile yakın oturuyoruz diye her şeyi annesinin bilmesi gerekmiyor

Tamam dedi bir daha da Kv abuk subuk aramadı

Tatile gelemediler sürekli dibinizde bitemediler ya acıları var. Ahhh ahh bu erkek aileleri neden böyle oluyor.

Bu gorumceden benden 4 adet var:)Allah yardimcin olsun.

Konunun sizinle alakası yok ki. Eşiniz rahatsız olsaydı bir şekilde belli ederdi. Derseniz ki rahatsız bu konu buralara kadar geldiğine göre değil. Kardeşler arasına girmeye çalışmayın. Her ailede ilişkiler farklıdır. Sizin keyfinize göre olmasını beklememeniz gerek ama insanlar istiyor ki eşleri kendilerine tabi olsun, kendisinden önceki her şeyi silip atsın.

Zamanla eşiniz tavır almaya başlayacaktır zaten, kimse bu muameleden hoşlanmaz. Bence siz o zamana kadar çok takmayın.

kardeşini ararken sizden icazet mi alacak nasıl bi düşünce yapınız var anlamıyorum doğrusu.

esınız rahatsızsa her zaman musaıt olmuyorum ararken bı saate bak der

sızı arayıp tacız etmıyorsa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…