• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce ..

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
2 tane görümcem var.
Biri evli.
Bu evli olan beni bıktırmak üzere artık..
Taa uzaklardan eşimi arayıp annemi aradın mı niye aramıyorsun ihmal etme diye sürekli uyarılarda bulunur. Bu neyse olabilir ..

İki olay yazıcam şimdi ..
1. Gecenin 11 inde saçma bi bahaneyle arayıp siz şu günü pikniğe gitmişsiniz babam dedi X ler pikniğe gitti beni götürmediler diye üzülmüş güya onu haber veriyor eşime..
2. Karı koca ilk kez tatile gittik 2. Gün kv aradı eşimi eşim uyuyordu ben açtım konuştuk kapattık neyse eşime de söyledim annen aradı diye neyse ertesi gün bu görümce eşimi gecenin 12 isine doğru arayıp anneme geri dönmedin cok üzgün yarın hemen ara istersen diyor ..

Sayamayacağım cok örnek var ama bu ikisi beni cok irite etti kızlar ..
Hemen eşimin morali düşüyor bunları duyunca 3 günlük tatilde bile bi müdahale peşinde sanki sefere gittik neyine üzülmüşlerse zaten evlerimiz yakın normalde ..
Cok sıkıldım bu tavırlarından haksız mıyım ?
Sizde sinir olmaz mıydınız ben mi abartıyorum ?

Çok büyük sorunlar gibi gelmedi bana. Eşim kardeşimin, annemin arayacağı saate karışsa saçmalama derdim. Müsait olunmazsa açılmaz telefon zaten. Söylediği şeyler de sizinle ilgili şeyler değil ki. Sizi kötülememiş, şikayet etmemiş. Kardeşiyle istediğini konuşmaya hakkı var.

Bir an önce tavrını koy bu işin önünü al ileride çok sıkıntı çekersin

Ne yapabilirim tavır olarak bilemiyorum..
Eşime kızdım artık uyar ablanı bu ne sürekli cocuk gibi ne yapacağımızı söylemesin dedim uyarıcam dedi bi kere kırılır ama biz huzursuz oluyoruz böyle dedi

eşinde aramayı düşünüyorsa bu durumdan rahatsızsa yakında çözüm bulmuş olursunuz

Benim görümcem de böyle
Deprem olur 3.0 şiddetinde
Kandilli rasathanesinden önce farklı bir sehirde o duyar bizi arar
Birsey oldu mu diye
3 şiddetinde ne olacaksa

İki cocugu var görümcemin sürekli baskı yapar
O cocuklar seni babalarından cok swviyor
Onları unutma der

Gecen gece 11 de watsaptan kızının resmini attı eşime
Eşimle film izliyorduk eşim kalkıp tele bakmadi
Sonra aradı mesajımı görmedin
, uyudun sandim ben de aradım dedi
Yani uyudugunu düşünüyor ama arıyor:)
Çocugunun resmini görmesi eşimin uykusunun bölünmesinden daha önemli

Herseyi sorar bizimki de
Eşim sıkılır ama uzaktalar diye terslemez
He he der gecer

Sanirim yeni evlisiniz ilk zamanlar normal ama tavrinizi da koyun guzellikle soyleyen yeni evliyiz gecenin bir yarisi uygun olmuyor diyerek utandirin bence

bence siz fazla olaya müdahale etmeyin sonuçta sizinle ilgili kötü bişey dememiş eşiniz uygun bi dille konuşsun tavrını koysun sorun çözülür onlarda çizgisini bilirler diye düşünüyorum.. kötü olan siz olursunuz pek karışmayın

müdahale eder şekilde saçma sebeplerden araması zaten abes olan. Ama önemli bi şey sorulur bi sorun vardır ondan arar insan karışmaz. Ama hesap sorması ne yapacağınızı söylemesi kötü. Siz bir dahakine söyleyin. Benim kaynım gereksiz saçma sebeplerden her akşam arardı, bir de kapatmayı bilmezdi, artık kızdım eşime o da gitti söyledi bir daha da aramadı.

Takilacak kadar onemli mevzular degil bunlar . Arama saati gec diyorsan onu da esinle konusman gerek, telefonu belli bir saatten sonra acmayin oyleyse.

Hahah ayni benimkinin cinsten ama benim nisanlim ayar oluyor tavirlarina artik beni ariyorda soyluyor simdi bana bir sey de sen dersin falan diye akillarinca her seyi onlar biliyor hee de gec valla ben buyutsem neler vardi gordum gormezden geldm ne ona ne nisanlima yansitmadan devm ediyorm aeana mesafe koy beni arar mesela duymadysam donmem bir saha aylar sonra yine o arar..sallama cok..

Back
X