26 yaşında çocuk değil aslında ama hayatı bilmiyorBence de yönetseydin daha iyi olurdu. Görümce kaç yaşında bilmiyorum ama 20den küçük gibi geliyor. çocuğun elinde oyuncak olmaya niye meydan verdiniz ki? insanlar yönetilebilir. soğukkanlılığınızı koruyun.
Aynen öyle konuşmakla kalsa keşke de neyse orası ayrı meseleEvlilerle konuşuyor ... DerkenDüşman başına yüz verme boş ver öyle insandan herşey beklerim mesafe koy
Bilmiyorsa öğrenecek. Yaptıklarının karşılığını görmezse öğrenemez bırakın sizden uzak Allah'a yakın olsun kafanız da daha rahat eder26 yaşında çocuk değil aslında ama hayatı bilmiyor
Tam çıkacaktım ki bu konuyu gördüm sormadan edemeyeceğim..Selam kızlar,
Akıl almak için danışmak istiyorum size, aslında çok klasik bi dert, görümce :)
Benim görümcem aşırı kıskanç bi insan sadece beni değil tanıdığı herkesi kıskanır kim ne aldıysa aynısından almaya çalışır ve aldıktan sonra diğer kişinin ondan kıskansığını fln söyler... benden 6 yaş küçük ve lise terk, çalışmaz da sadece evde oturup iş yapar ve telefonla 3-5 erkekle yazışır(bazen evlilerle)
Tabii ki beni de aşırı derecede kıskanıyor, düğün öncesi tüm organizasyonlarımı bana zehir etti saygısızlıklarıyla, attığı iftiralarla ailesine beni kötü gelin yaptı, işin kötüsü yazdığı seneryolara annesini inandırıp babasına empoze ettirtip topluca bana alınan bi cephe oluşturması yüzünden ben gelinlik yaşamadım, aklım almıyor bi çocuğun laflarına inanıp eşimin yalanlamasına rağmen beni kötü gelin ilan etmelerine. Annemden çok onların evine gittim ki aramız iyi olsun, hediyeler aldım ki beni sevsinler diye ama onlar fitne fesatla eşime akıl almayacak laflar söylemeye devam ettiler. Benim hatam yok mu tabii ki var ama etkiye tepki şeklinde onlardan bişey geldiğinde dolup dolup bi kaç olay sonrası fevri hareketlerde bulunduğum oldu. Bayramda da artık canıma tak etti babamlarında yanında büyük bi kavga oldu ve artık görüşmüyorum onlarla.
Eşim ailesiyle tabii ki görüşüyor ama özellikle kardeşinden baya elini çekti, biraz suçluluk hissediyorum aralırı benim yüzümden bozuldu gibi ama eşimin dediği; sen değil başkası da olsa onlar aynı senaryoları yapacaklardı. Ben insan yönetmeyi becerebilseydim belki böyle kötü olmazdık diyorum ama sizin düşüncelerinizi de alabilir miyim?
Bu kadar zekayı ve enerjiyi keşke eğitimine yönlendirseymiş sevgili görümceniz.Selam kızlar,
Akıl almak için danışmak istiyorum size, aslında çok klasik bi dert, görümce :)
Benim görümcem aşırı kıskanç bi insan sadece beni değil tanıdığı herkesi kıskanır kim ne aldıysa aynısından almaya çalışır ve aldıktan sonra diğer kişinin ondan kıskansığını fln söyler... benden 6 yaş küçük ve lise terk, çalışmaz da sadece evde oturup iş yapar ve telefonla 3-5 erkekle yazışır(bazen evlilerle)
Tabii ki beni de aşırı derecede kıskanıyor, düğün öncesi tüm organizasyonlarımı bana zehir etti saygısızlıklarıyla, attığı iftiralarla ailesine beni kötü gelin yaptı, işin kötüsü yazdığı seneryolara annesini inandırıp babasına empoze ettirtip topluca bana alınan bi cephe oluşturması yüzünden ben gelinlik yaşamadım, aklım almıyor bi çocuğun laflarına inanıp eşimin yalanlamasına rağmen beni kötü gelin ilan etmelerine. Annemden çok onların evine gittim ki aramız iyi olsun, hediyeler aldım ki beni sevsinler diye ama onlar fitne fesatla eşime akıl almayacak laflar söylemeye devam ettiler. Benim hatam yok mu tabii ki var ama etkiye tepki şeklinde onlardan bişey geldiğinde dolup dolup bi kaç olay sonrası fevri hareketlerde bulunduğum oldu. Bayramda da artık canıma tak etti babamlarında yanında büyük bi kavga oldu ve artık görüşmüyorum onlarla.
Eşim ailesiyle tabii ki görüşüyor ama özellikle kardeşinden baya elini çekti, biraz suçluluk hissediyorum aralırı benim yüzümden bozuldu gibi ama eşimin dediği; sen değil başkası da olsa onlar aynı senaryoları yapacaklardı. Ben insan yönetmeyi becerebilseydim belki böyle kötü olmazdık diyorum ama sizin düşüncelerinizi de alabilir miyim?
Aramızda samimiyet dönem dönem oluyor o zaman söyledi ama sırf bana söylemiyor çok fazla bilen akraba var ve şuan memleketlerindeler, küçük bi yer olduğu için bilmeyen kalmadı. İçimde nefret hissi barındıramıyorum maalesef, barındırsam her yaptıklarını affedip tekrar kazık yemez belki kin tutardım.Tam çıkacaktım ki bu konuyu gördüm sormadan edemeyeceğim..
Evli erkeklerle yazistigini nerden biliyorsunuz?
Anladığım kadarıyla aranızdaki sorunlar yüzünden bir samimiyetiniz yok dolayısı ile gelip bunu size kendisi söylemiş olamaz..
Acaba içinizdeki nefret hissi mi sizi böyle düşünmeye sevk ediyor?
Onun için görümcelik bi statüBu kadar zekayı ve enerjiyi keşke eğitimine yönlendirseymiş sevgili görümceniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?