GÖRÜMCE

Yenı evlısın ya ondan canım ıkı yılı buluyor oturması ben küs degılım ama sadece özel gunlerde konusuyorum esım konusursa selam soyluyorum. Eskıden bende senın gıbı hergun arardm.
ben onunla arkadas gibi olamam bunu anlamiyo nasil arkadas oluyim onunla kendi annemle arkadas olamiyorum yeri geliyo onla nasil olcam. benim cikolata kistim var yumurtaligimda tamam mi bekarligimdan beri var hep bende. evkendikten sonra doktora kontrole gitmistim oda benimle geldi gorumcemle. oyle seyleri kacirmaz illa gelecek. neyse geldi doktorun yanina kadar girdi benimle oyle sinir oldumki ozel hayatimla ilgili seyler soracam soramiyorum doktor biseyler anlatiyo utaniyorum. doktora cocugu olacakmi diye sordu. doktor olmayabilir 4 ay korunmayi birak olmazsa gel dedi. 4 ay boyunca oda benimle beraber bekledi sanki o anne olacakmis gibi. gecenlerde esime sordu durum nedir hic bise anlatmiyo bize diye. esimde dedi anne kiz ne anlatsin sana olmayan seyin nesini desin oldugu zaman soylicez dedi. yani o derece arkadas olmak istiyo herseyi konusalm istiyo

Valla canım ben hıcbır arkadasımla bu derece samımı olmuyorum arkadaslık bu degıl yanı ben ablamla bıle olamam. Bence kaynanam sızın evlılıgınızın merkezınde olmak ıstıyor arkadaslık degıl sızın attıgınız adımdan haberdar olmak ıstıyor sızı yonetmek yonlendırmek ıstıyor. Doktora sadece esınle gıt ızın alsın ozele gıdın cumartesı acık oluyor ama esının aılesıyle gıtme ıkı gun sonra hamıle olunca hep gelır alıstırma. Cızgını koy gerekırse kalplerı kırılsım bu devran boyle donmuyor ne yazıkko hep ıyı olaym hep yuzlerıne guleyım benı severler sanıyorsun ama oyle olumuyor dişli ol kı saygı duymayı bılsınler. Eger gerektıgı yerde elını masaya vurmazsan. Kafana taslara cok vurursun.

ozele gittik zaten ama illa kendisi gelmek istedi. kendisi zaten yonetmeyi seven bi insan hersey onun dedigi gibi olsun ister. ama o doktorun yanina pesimden girmesi ve sordugu soru beni cok sinirlendirdi ben doktorla acik acik konusamadm soracagimi soramadm simdide diyoki niye bise anlatmiyo ne anlatacam Allah askina durup dururken ne dicem yapiyoruzda olmuyomu diyim soyle yapiyoruz boyle yapiyoruzmu dicem ne dememi bekliyo anlamiyorum

maalesef cok uysalim asla laf sokamiyorum ama sanirim boyle seyler yasaya yasaya onlarida yapicam

Kendimi yerine koyfum içim buruldu çok üzüldüm kimse arkasından böyle konuşulsun istemez
Görümce adamsa benden istesin derken neyi kast ediyor
Kendi de gelin olmuştur veya olacak düğün fotonu isteme kadar doğal ne olabilir ne kadar çirkin bir yazışma tarzları var gurur kırıcı ötekileştiren Allaha havale et çok üzüldüm adına cidden umarım eşin bu saygısızlığı bir daha yapmaz

gorumcem bekar evlenemiyo daha dogrusu begenemiyo. evet oyle soyledi adamsa benden istesin dedi. onlarin boyle huylari vardir. ben belki biseyi kayinvalideme soyleyemiyorum kocama diyorum onu kabul etmiyolar sen demiceksin o dicek diyolar benim dememi bekliyolar direk onlara sorulsun istiyolar

Evet iste söyle sessiz kalma ne olursun kendini ezdirme, asla ve asla ezdirme bu senin en doğal hakkın, görümceni görünce ben senin yerinde olsam, mesajı okuduğumu ima ederdim, adamsa istemişsin yazmışsın istiyorum gelinlik fotolarımı almadınız alır mısınız de, terbiye yoksunları, sen kendini ezdirme taö donanımlı ol seni kaynanalı görümceli sindirmeye çalışırlar tepene çıkmasınlar mesafeni koruman da çok güzel içli dışlı olma eşinide tatlı dille kendine bağla umarım bir daha eşin böyle birşey yapmaz kendibi üzme

umarim yapmaz bidaha yaparsa bu kadar sakin olmayabilirim. ben onlari okudugumda uyanik olsaydi bitmisti isi dua etsin uyuyodu burayada yaziyi yazinca daha sakinlestim simdi sakince konusabilirim

Ç
umarim yapmaz bidaha yaparsa bu kadar sakin olmayabilirim. ben onlari okudugumda uyanik olsaydi bitmisti isi dua etsin uyuyodu burayada yaziyi yazinca daha sakinlestim simdi sakince konusabilirim

İyi olmana sevindim umarım düzelir mutlu olursunuz.

Ç

İyi olmana sevindim umarım düzelir mutlu olursunuz.
ya biz ikimiz olunca cok mutluyuzz biz cok severek evlendik ama gorumcemin kaynanamin tavirlari bizi boyle yapiyo ozellikle kaynanamin trip atmalari ya biz evleneli daha 9 ay olmus ilk haftasindan beri trip trip trip yanina gittim mi anne kiziz evime geldim mi cocuk gibi trip atiyo. insallah fazla tartismadan hallederiz konuyu

Geçmişimi gördüm konunuzda, hemen hemen aynı sorunları yaşamışız hatta benimki bir tık daha fazla. Ben en son büyük bir patlama yaşadım ve kv ve görümce ile uzun süre konuşmadık sonra kendi aradı ve bir daha bunlar olmayacak diye söz aldım ondan sonra konuşmaya başladık.
Şimdi tam tersi kv ve görümce benden korkarlar ve çok dikkatli davranırlar.

Sorun görümce değil eşiniz . Kusura bakmayın ama eşiniz çok adi bir insan . Karısıyla konuşmalarını millete atan anlatan adamdan hayır gelmez . Onlara yaranayım diye sizi kötülüyor belliki yazıklar olsun . Sizin en büyük probleminiz eşiniz önce bunu halledin

Bu eş kisisi ile konuşulsa duzelse bile sindirilicek birsey değil gibi. Ne tuhaf eşin var. Başlık görümce değil eşinle alakali olmalıydı.

ne guzel cozulmus sorunnn

ablasi fotograflari benim istedigimi dusunmus o yuzden niye sen istiyosun o istesin demis. oda konustugumuz mesaji atmis o istemedi ben istedim diye yani oyle bi konu olmadi diye. bende dedim fotograflari sen benim adima isteyebilirsin bundan dogal bisey yok niyr illa benim istememi istiyo ne alaka. kac defa istedim orali olmadi yalvarmamimi brkliyo benim adima istemende ne var niye oyle bi tepki veriyo. Tabi dusundugum “ gibi abartiyosun ben senin hakkinda kotu bise konusmadim flan dedi.

İkisininde ağzının payi güzelce verilmesi gerekir ailesine herşeyi anlatıyorda ne geçiyorsa eline sana diş biliyo görümce ve ailesi ,benimkide öyleydi ortalığı karıştırdı laf tasidi en son iki sene önce çok güzel girdik birbirimize ailesinin tümüyle görüşmuyorum iyi oldu kurtuldum hepsinden

kendisi kotu bise yapmadigini iddia ediyi ben senin hakkinda kotu konusmadim diyo evet kotu konusmayabilir ama ben ona icimi doktum o gitti ailesine anlatti bunun anormal oldugunu anlamiyo. ben diyebilsem giderim onlara derim ben kocam bildim anlattim derdimi paylastim sen kalk konunun sahiplerine tasi lafi.

haklisin evet ben artik biseye uzuldugumde kizdigimda bunu esime rahatlikla soyleyemicem bu sekilde evlilik olmaz birbirimizle herseyi konusamicaksak bi ne diye aile olduk. zaten suanda cocugum olmuyo uzun bi surede olamicak gibi ben bunun sitresini cok yasiyorum cok ugrasiyorum olsun diye bide onun ailesinin tavirlariyla tripleriyle ugrasamam. hayir anlamiyorum kaynanam benden bu kadar ilgi istiyo ben olmadan once napiyodu niye o sekilde yasamaya devam etmiyo

Siz ortayı bulmasını aralar bozulmadan sıkıntının çözülmesini istiyorsunuz normal bu,ama o çözüm bulamiyo ailesiyle dedikodunuzu yapıyor ilerde uzun kusluklere sebep olur farkında degil,laf tasimamasini söyleyin gerekirse sizi uzenin yüzüne söyleyin herşeyi demekki onu istiyor eşiniz.
Benim eşim yaptı yapacağını küstüm ben öyle bıraktı neymiş artık laf taşımayacak mis kötüye gidiyormuş daha ne kadar kötü olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…