- 26 Eylül 2017
- 1.114
- 907
- 123
- 27
ben onunla arkadas gibi olamam bunu anlamiyo nasil arkadas oluyim onunla kendi annemle arkadas olamiyorum yeri geliyo onla nasil olcam. benim cikolata kistim var yumurtaligimda tamam mi bekarligimdan beri var hep bende. evkendikten sonra doktora kontrole gitmistim oda benimle geldi gorumcemle. oyle seyleri kacirmaz illa gelecek. neyse geldi doktorun yanina kadar girdi benimle oyle sinir oldumki ozel hayatimla ilgili seyler soracam soramiyorum doktor biseyler anlatiyo utaniyorum. doktora cocugu olacakmi diye sordu. doktor olmayabilir 4 ay korunmayi birak olmazsa gel dedi. 4 ay boyunca oda benimle beraber bekledi sanki o anne olacakmis gibi. gecenlerde esime sordu durum nedir hic bise anlatmiyo bize diye. esimde dedi anne kiz ne anlatsin sana olmayan seyin nesini desin oldugu zaman soylicez dedi. yani o derece arkadas olmak istiyo herseyi konusalm istiyoYenı evlısın ya ondan canım ıkı yılı buluyor oturması ben küs degılım ama sadece özel gunlerde konusuyorum esım konusursa selam soyluyorum. Eskıden bende senın gıbı hergun arardm.