ayy ayni valla hep problem cozme cabasindalar ortada problem yok esimle iyiyim ama kaynanam hep diken ustunde surekli ne oldu neyiniz var niye uzgunsunuz diyip duruyo. KIZLAR esimle bu aksam cok detayli bir sekilde konustum rahatsiz oldugum konulari soyledim. Evimizde bi sorun yasadigimizda bunu ablana annene anlatmani istemiyorum dedim ben o anda sinirlenirim soylenirim sana icimi dokerim yarin unuturum normal hayata donerim.Ben evimizde biseye bunaldigimda sen bana destek olmicakmisin benim sorunumu cozmicekmisin hep ablanami anlatacaksin biz bu sekilde nasil birbirimize destek olacaz aile olacaz dedim. sen insanlara benim evde anlattiklarimi dertlerimi sorunlarimi anlatirsan insanlar beni yanlis tanir. belki annenle ilgili bise dedim o anda cok sinirliydim seninle paylastim ama yarin bunu unutacam sen bunu ablana anlatirsan o konu iyice yayilir beni cephe alirlar boylemi olsun istiyosun dedm. tamam bidaha demicem haklisin bu yonden dusunmemistim uzuldun diye anlattim dedi.Sanirim her ailede bitane olgun dusunen insan oluyi ama ben bu olgunlugu daha erkeklerden beklerdim. Gercekten yuvayi disi kus yapiyo ama idare etmesini bilende erkektir. umarim bidaha boyle biseyle karsilasmamSakın müdahale ettirmeyin eşinize söyleyin aranızda çözün probleminizi. Benim her kavgami eşim ailesine anlattı sürekli evime geldiler ya da beni çağırdılar problem çözmek için . Ama alttan alttan oğlumuz çok iyi ısı çok yoğun alttan al rgjne bakiyo diye sokusturdular. Çocuğa bile hep eşim bakiyomus sözde. Ve kavgalarına ailesini dahil eden eş buna aliisiyo problemlerini hiç kendisi cozemiyo . Böyle bebekler evlenmesin ya
Canım ben de konuştum ama eşim yine de anlamadı. O zaman soylemiyceksin konusmuycaksin onlar kötülüğüne demiyo susucaksin problem etmiyceksin her şeyi görme ddi . Bu yüzden hala asamiyoruzayy ayni valla hep problem cozme cabasindalar ortada problem yok esimle iyiyim ama kaynanam hep diken ustunde surekli ne oldu neyiniz var niye uzgunsunuz diyip duruyo. KIZLAR esimle bu aksam cok detayli bir sekilde konustum rahatsiz oldugum konulari soyledim. Evimizde bi sorun yasadigimizda bunu ablana annene anlatmani istemiyorum dedim ben o anda sinirlenirim soylenirim sana icimi dokerim yarin unuturum normal hayata donerim.Ben evimizde biseye bunaldigimda sen bana destek olmicakmisin benim sorunumu cozmicekmisin hep ablanami anlatacaksin biz bu sekilde nasil birbirimize destek olacaz aile olacaz dedim. sen insanlara benim evde anlattiklarimi dertlerimi sorunlarimi anlatirsan insanlar beni yanlis tanir. belki annenle ilgili bise dedim o anda cok sinirliydim seninle paylastim ama yarin bunu unutacam sen bunu ablana anlatirsan o konu iyice yayilir beni cephe alirlar boylemi olsun istiyosun dedm. tamam bidaha demicem haklisin bu yonden dusunmemistim uzuldun diye anlattim dedi.Sanirim her ailede bitane olgun dusunen insan oluyi ama ben bu olgunlugu daha erkeklerden beklerdim. Gercekten yuvayi disi kus yapiyo ama idare etmesini bilende erkektir. umarim bidaha boyle biseyle karsilasmam
bidaha yaptigini gorursem farkli seyler olur kendi bilir sonuclarina katlanacaksa yapsin dedikodumu cekistirsin beni ailesiyle. banada diyo onlar kotulugune demiyo flan diye. biz onlarin ailesinin soyledikelrini oturup acaba kotumu dusunuyo iyomi dusunuyo diye dusunmek zorunda degiliz dogru duzgun insan gibi yasayalim su hayat 2 gun sonra kimin hayatta kalacagi belli degil bos seylerle ugrasiyoruzCanım ben de konuştum ama eşim yine de anlamadı. O zaman soylemiyceksin konusmuycaksin onlar kötülüğüne demiyo susucaksin problem etmiyceksin her şeyi görme ddi . Bu yüzden hala asamiyoruz
Ohooo... sen böyle yaptıkça kıymetin mi bilinir?! Kıyameti koparacaktın. Eşinin kişiliği oturmamış. Ablası da kim oluyormuş bana söylersin diyo bi de.suanda uyuyo uyaninca ise gidecek. cok agladim uyandi ne oldu dedi yarin konusuruz dedim ise gidecegi icin uykusunu bolsun istemedim
kendilerini cok ozel insanlar olarak goruyolar heralde. esim benim adima onlara bise sorsun istemiyolar direk benim sormami istiyolar herseyiOhooo... sen böyle yaptıkça kıymetin mi bilinir?! Kıyameti koparacaktın. Eşinin kişiliği oturmamış. Ablası da kim oluyormuş bana söylersin diyo bi de.
merhaba kizlar. Oncelikle cok uzun olacak kusura bakmayin 9 aylik evliyim. Cok uysal biriyimdir kimseyle kavga etmem, küsmem,darilmam, insanlara laf sokma huyum yoktur, sadece huzuru seven ve isteyen bir insanim. Gorumcem beni sever kardesi gibi davranir yakin olur sonra bi bakarsin laf sokmaya baslar ve ben buna anlam veremiyorum aklim almiyo oyle bi yapiyoki bugun cok iyiysek cok guzelsek yarin bi laf soyluyo dunyam basima yikiliyo psikolojik olarak kotu hissediyorum. Bu gece yatmaya gittik esim uyudu bende onun telefonunu sarja takiyodum normalde hic mesajlarina bakmam oda benimkilere bakmaz oyle bi huyum yoktur ama ablasiyla bu ara cok sık konustugu icin huzursuz oldum bakmak istedim. Resmen dedikodumu yapmislar. Bizim dugunumuzde cok aksilik oldu fotograf cekilemedik dugun salonunda cekilen fotograflarida para istedikleri icin almadilar para odemek istemediler. bende dedim dugunden sonra alirim istedigim zaman. Ben bunu esime dedim nolur alalim onlari cok icimde kaldi oda tamam aliriz dedi erteledi 9 ay gecti ustunden. ablasina bunu yazmis “resimleri istiyo nolur kurtar beni.” Ablasida yaziyoki “bunu neden sen soyluyosun o soylemiyo bana. Adam olsun bana soylesin sen soylemiceksin boyle seyleri”diyo. Bu sadece bi ornekti Ben mesajlarda geriye dogru gittikce daha cok sey okuyorum ve deliye donuyorum. Esim isteyken arada mesajlasiyoruz ikimizin mesajlaslarinin ekran fotografini ablasina atiyo. Neden? ben o mesajlari okurken kendimi yabanci bi insan gibi hissettim aldatilmis gibi hissettim. Esime bi derdimi anlatmistim annesiyle ilgili bi konu olmustu ama sargisizlik flan olmadi sadece kirildigim bi konuyu ona anlattm icimi rahatlatmak icin. onu bile ablasina anlatmis. evde konustugum herseyi ablasina soylemesi beni cok uzdu ve burdan sunu cikardim esim herseyi ona soyledigi icin ablasi ara sira o yuzden bana tavir yapiyo.Peki ben esimle evimizde rahat bi sekilde konusamicaksam bi derdimi anlatamicaksam neden biz bir aile olduk ? Ben kendime hakim olamicam ve esime bunlari sinirli bi sekilde anlatacam bagirarak konusacam biliyorum cunku doldum gercekten doldum. evimde asla huzursuzlugu kavgayi gurultuyu sevmem ozellikle dedikoduyu hic sevmem ozelimin disari tasinmasini hic hic sevmem ben ona ne dicegimi ne konusacagimi bile bilmiyorum uzun oldu ama gercekten icimi dokmek icin biyer lazimdi daha cok doldugum konular var.
merhaba kizlar. Oncelikle cok uzun olacak kusura bakmayin 9 aylik evliyim. Cok uysal biriyimdir kimseyle kavga etmem, küsmem,darilmam, insanlara laf sokma huyum yoktur, sadece huzuru seven ve isteyen bir insanim. Gorumcem beni sever kardesi gibi davranir yakin olur sonra bi bakarsin laf sokmaya baslar ve ben buna anlam veremiyorum aklim almiyo oyle bi yapiyoki bugun cok iyiysek cok guzelsek yarin bi laf soyluyo dunyam basima yikiliyo psikolojik olarak kotu hissediyorum. Bu gece yatmaya gittik esim uyudu bende onun telefonunu sarja takiyodum normalde hic mesajlarina bakmam oda benimkilere bakmaz oyle bi huyum yoktur ama ablasiyla bu ara cok sık konustugu icin huzursuz oldum bakmak istedim. Resmen dedikodumu yapmislar. Bizim dugunumuzde cok aksilik oldu fotograf cekilemedik dugun salonunda cekilen fotograflarida para istedikleri icin almadilar para odemek istemediler. bende dedim dugunden sonra alirim istedigim zaman. Ben bunu esime dedim nolur alalim onlari cok icimde kaldi oda tamam aliriz dedi erteledi 9 ay gecti ustunden. ablasina bunu yazmis “resimleri istiyo nolur kurtar beni.” Ablasida yaziyoki “bunu neden sen soyluyosun o soylemiyo bana. Adam olsun bana soylesin sen soylemiceksin boyle seyleri”diyo. Bu sadece bi ornekti Ben mesajlarda geriye dogru gittikce daha cok sey okuyorum ve deliye donuyorum. Esim isteyken arada mesajlasiyoruz ikimizin mesajlaslarinin ekran fotografini ablasina atiyo. Neden? ben o mesajlari okurken kendimi yabanci bi insan gibi hissettim aldatilmis gibi hissettim. Esime bi derdimi anlatmistim annesiyle ilgili bi konu olmustu ama sargisizlik flan olmadi sadece kirildigim bi konuyu ona anlattm icimi rahatlatmak icin. onu bile ablasina anlatmis. evde konustugum herseyi ablasina soylemesi beni cok uzdu ve burdan sunu cikardim esim herseyi ona soyledigi icin ablasi ara sira o yuzden bana tavir yapiyo.Peki ben esimle evimizde rahat bi sekilde konusamicaksam bi derdimi anlatamicaksam neden biz bir aile olduk ? Ben kendime hakim olamicam ve esime bunlari sinirli bi sekilde anlatacam bagirarak konusacam biliyorum cunku doldum gercekten doldum. evimde asla huzursuzlugu kavgayi gurultuyu sevmem ozellikle dedikoduyu hic sevmem ozelimin disari tasinmasini hic hic sevmem ben ona ne dicegimi ne konusacagimi bile bilmiyorum uzun oldu ama gercekten icimi dokmek icin biyer lazimdi daha cok doldugum konular var.
herseyi birbirlerine anlatirlar butun gun ne yaptilar noktasina kadar anlatirlar ben cok rahatsiz oluyorum bu durumdan yukaridaki arkadasin dedigi gibi bencede evliligi hala idrak edemedi benim kadar ciddi ve olgun dusundugunu dusunmuyorum hala alisamadi cunku baska bi sehirde yasiyodu ailecek benim yasadigim sehire tasindilar hayati bianda degisti sanirim hala evlendiginin farkinda degil ama bunun suclusu ben degilim yinede o hayatini birakti geldi diye ben ona destek oldum bunalmasin diye ama 9 aydir ilk defa bu kadar kirildim ona. kizmadim cok kirildim cok uzuldum
bilmiyorum henus onu farketmedim ama gorumcem benden buyuktur esimdende buyuktur ablamiz yani ama beni kiskaniyomus babasi agzindan kacirdikiskandiracak hic bise yapmiyorum asil benim kiskanmam lazim boynunu opmek koklamakta nedir resmen yalayip yutacak cocugu ayiptir ya
simdilik hallettik bakalim bidaha olmaz umarmTerbiyesiz...
Ortalığı ayağa kaldırın ama sonrasında anlatsa bile saklayacak silecektir aklınızda olsun.
Benimde yanık bir görümcem var düğünümden 1 gün önce beddua etti düğünümde oynamadı ağladı kıskandı bende mesajını yakaladım sürekli beni imalar şekilde konuşuyor mesaj atıyor ailemede saygısızlık yaptı kendisi ile muhattap olmuyorum kardeşine çok düşkün birarada büyümüşler sürekli zırvalıyor halbuki evlenmeden önce
aileler erkek cocuklarinj baska bi kadinla paylasamiyo galibaBenimde yanık bir görümcem var düğünümden 1 gün önce beddua etti düğünümde oynamadı ağladı kıskandı bende mesajını yakaladım sürekli beni imalar şekilde konuşuyor mesaj atıyor ailemede saygısızlık yaptı kendisi ile muhattap olmuyorum kardeşine çok düşkün birarada büyümüşler sürekli zırvalıyor halbuki evlenmeden önce nasıl iyi davranıyordu bana hepsi yalan beni kv ile kayınbabama anlatıyor kendisi ile görüşediğim zaman ağlıyor sürekli onlara onlarda bana tavır alıyorlar Allah’a havale et kocasınıda eşşek etmiş bana bulaşıyor Allah’ından bulsun sende tavrını göster bence alttan alma evine kimseyi karıştırma
aileler erkek cocuklarini baska bi kadinla paylasamiyo galibaBenimde yanık bir görümcem var düğünümden 1 gün önce beddua etti düğünümde oynamadı ağladı kıskandı bende mesajını yakaladım sürekli beni imalar şekilde konuşuyor mesaj atıyor ailemede saygısızlık yaptı kendisi ile muhattap olmuyorum kardeşine çok düşkün birarada büyümüşler sürekli zırvalıyor halbuki evlenmeden önce nasıl iyi davranıyordu bana hepsi yalan beni kv ile kayınbabama anlatıyor kendisi ile görüşediğim zaman ağlıyor sürekli onlara onlarda bana tavır alıyorlar Allah’a havale et kocasınıda eşşek etmiş bana bulaşıyor Allah’ından bulsun sende tavrını göster bence alttan alma evine kimseyi karıştırma
aileler erkek cocuklarini baska bi kadinla paylasamiyo galiba
sen epey dolusun yaaEvlendirmeseler o zaman bizimde gelinimiz var annem kızkardeşlerim asla karışmayız abim karıştırmaz zaten iş kocada bitiyor benim kocamda o kadar saygılıki görümcemin küçük kızı var sürekli maymun suratlarını çekip çekip telefona atıyorlar 40 yaşında pide resmini çekip atıyor ben atsam abime bana niye atıyosun kocana at der ben böyle birleyen görmedim ben eşime görüşme etme demiyorum ama bunlar onlardan ayırıyorum sanıyolar geçen kv oğluna ben seni kimselere yar etmem diyor cahillll ama ben hepsinin hakkından geliyorum hepsi cahil zaten zır cahil görgüsüz
sen epey dolusun yaa
Bu karakterde biriyle halen evlimisiniz!?sorun eşiniz zaten ? ailesi gibi oda işte !?
Hayat sizin siz bilirsiniz de ... herşeyi anlatmasi tuhaf ...Bu karakterde biriyle halen evlimisiniz!?sorun eşiniz zaten ? ailesi gibi oda işte !?
Bundan sonra yabanciyiz.Sana asla guvenmicem.Git bunuda yetistir de.Bende herseyi aileme arkadaslarima anlatcam butun ozelimizi de.Cok sessiz durursan herkes tepene biner.Daha yeni evlisin.Gec kalmis sayilmazsin.Simdi onlem almazsan yillarin boyle gecer.merhaba kizlar. Oncelikle cok uzun olacak kusura bakmayin 9 aylik evliyim. Cok uysal biriyimdir kimseyle kavga etmem, küsmem,darilmam, insanlara laf sokma huyum yoktur, sadece huzuru seven ve isteyen bir insanim. Gorumcem beni sever kardesi gibi davranir yakin olur sonra bi bakarsin laf sokmaya baslar ve ben buna anlam veremiyorum aklim almiyo oyle bi yapiyoki bugun cok iyiysek cok guzelsek yarin bi laf soyluyo dunyam basima yikiliyo psikolojik olarak kotu hissediyorum. Bu gece yatmaya gittik esim uyudu bende onun telefonunu sarja takiyodum normalde hic mesajlarina bakmam oda benimkilere bakmaz oyle bi huyum yoktur ama ablasiyla bu ara cok sık konustugu icin huzursuz oldum bakmak istedim. Resmen dedikodumu yapmislar. Bizim dugunumuzde cok aksilik oldu fotograf cekilemedik dugun salonunda cekilen fotograflarida para istedikleri icin almadilar para odemek istemediler. bende dedim dugunden sonra alirim istedigim zaman. Ben bunu esime dedim nolur alalim onlari cok icimde kaldi oda tamam aliriz dedi erteledi 9 ay gecti ustunden. ablasina bunu yazmis “resimleri istiyo nolur kurtar beni.” Ablasida yaziyoki “bunu neden sen soyluyosun o soylemiyo bana. Adam olsun bana soylesin sen soylemiceksin boyle seyleri”diyo. Bu sadece bi ornekti Ben mesajlarda geriye dogru gittikce daha cok sey okuyorum ve deliye donuyorum. Esim isteyken arada mesajlasiyoruz ikimizin mesajlaslarinin ekran fotografini ablasina atiyo. Neden? ben o mesajlari okurken kendimi yabanci bi insan gibi hissettim aldatilmis gibi hissettim. Esime bi derdimi anlatmistim annesiyle ilgili bi konu olmustu ama sargisizlik flan olmadi sadece kirildigim bi konuyu ona anlattm icimi rahatlatmak icin. onu bile ablasina anlatmis. evde konustugum herseyi ablasina soylemesi beni cok uzdu ve burdan sunu cikardim esim herseyi ona soyledigi icin ablasi ara sira o yuzden bana tavir yapiyo.Peki ben esimle evimizde rahat bi sekilde konusamicaksam bi derdimi anlatamicaksam neden biz bir aile olduk ? Ben kendime hakim olamicam ve esime bunlari sinirli bi sekilde anlatacam bagirarak konusacam biliyorum cunku doldum gercekten doldum. evimde asla huzursuzlugu kavgayi gurultuyu sevmem ozellikle dedikoduyu hic sevmem ozelimin disari tasinmasini hic hic sevmem ben ona ne dicegimi ne konusacagimi bile bilmiyorum uzun oldu ama gercekten icimi dokmek icin biyer lazimdi daha cok doldugum konular var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?