GÖRÜMCE

ayy ayni valla hep problem cozme cabasindalar ortada problem yok esimle iyiyim ama kaynanam hep diken ustunde surekli ne oldu neyiniz var niye uzgunsunuz diyip duruyo. KIZLAR esimle bu aksam cok detayli bir sekilde konustum rahatsiz oldugum konulari soyledim. Evimizde bi sorun yasadigimizda bunu ablana annene anlatmani istemiyorum dedim ben o anda sinirlenirim soylenirim sana icimi dokerim yarin unuturum normal hayata donerim.Ben evimizde biseye bunaldigimda sen bana destek olmicakmisin benim sorunumu cozmicekmisin hep ablanami anlatacaksin biz bu sekilde nasil birbirimize destek olacaz aile olacaz dedim. sen insanlara benim evde anlattiklarimi dertlerimi sorunlarimi anlatirsan insanlar beni yanlis tanir. belki annenle ilgili bise dedim o anda cok sinirliydim seninle paylastim ama yarin bunu unutacam sen bunu ablana anlatirsan o konu iyice yayilir beni cephe alirlar boylemi olsun istiyosun dedm. tamam bidaha demicem haklisin bu yonden dusunmemistim uzuldun diye anlattim dedi.Sanirim her ailede bitane olgun dusunen insan oluyi ama ben bu olgunlugu daha erkeklerden beklerdim. Gercekten yuvayi disi kus yapiyo ama idare etmesini bilende erkektir. umarim bidaha boyle biseyle karsilasmam

Canım ben de konuştum ama eşim yine de anlamadı. O zaman soylemiyceksin konusmuycaksin onlar kötülüğüne demiyo susucaksin problem etmiyceksin her şeyi görme ddi . Bu yüzden hala asamiyoruz

Canım ben de konuştum ama eşim yine de anlamadı. O zaman soylemiyceksin konusmuycaksin onlar kötülüğüne demiyo susucaksin problem etmiyceksin her şeyi görme ddi . Bu yüzden hala asamiyoruz
bidaha yaptigini gorursem farkli seyler olur kendi bilir sonuclarina katlanacaksa yapsin dedikodumu cekistirsin beni ailesiyle. banada diyo onlar kotulugune demiyo flan diye. biz onlarin ailesinin soyledikelrini oturup acaba kotumu dusunuyo iyomi dusunuyo diye dusunmek zorunda degiliz dogru duzgun insan gibi yasayalim su hayat 2 gun sonra kimin hayatta kalacagi belli degil bos seylerle ugrasiyoruz

suanda uyuyo uyaninca ise gidecek. cok agladim uyandi ne oldu dedi yarin konusuruz dedim ise gidecegi icin uykusunu bolsun istemedim
Ohooo... sen böyle yaptıkça kıymetin mi bilinir?! Kıyameti koparacaktın. Eşinin kişiliği oturmamış. Ablası da kim oluyormuş bana söylersin diyo bi de.

Ohooo... sen böyle yaptıkça kıymetin mi bilinir?! Kıyameti koparacaktın. Eşinin kişiliği oturmamış. Ablası da kim oluyormuş bana söylersin diyo bi de.
kendilerini cok ozel insanlar olarak goruyolar heralde. esim benim adima onlara bise sorsun istemiyolar direk benim sormami istiyolar herseyi

Benimde yanık bir görümcem var düğünümden 1 gün önce beddua etti düğünümde oynamadı ağladı kıskandı bende mesajını yakaladım sürekli beni imalar şekilde konuşuyor mesaj atıyor ailemede saygısızlık yaptı kendisi ile muhattap olmuyorum kardeşine çok düşkün birarada büyümüşler sürekli zırvalıyor halbuki evlenmeden önce nasıl iyi davranıyordu bana hepsi yalan beni kv ile kayınbabama anlatıyor kendisi ile görüşediğim zaman ağlıyor sürekli onlara onlarda bana tavır alıyorlar Allah’a havale et kocasınıda eşşek etmiş bana bulaşıyor Allah’ından bulsun sende tavrını göster bence alttan alma evine kimseyi karıştırma

Terbiyesiz...
Ortalığı ayağa kaldırın ama sonrasında anlatsa bile saklayacak silecektir aklınızda olsun.

aileler erkek cocuklarini baska bi kadinla paylasamiyo galiba

Evlendirmeseler o zaman bizimde gelinimiz var annem kızkardeşlerim asla karışmayız abim karıştırmaz zaten iş kocada bitiyor benim kocamda o kadar saygılıki görümcemin küçük kızı var sürekli maymun suratlarını çekip çekip telefona atıyorlar 40 yaşında pide resmini çekip atıyor ben atsam abime bana niye atıyosun kocana at der ben böyle birleyen görmedim ben eşime görüşme etme demiyorum ama bunlar onlardan ayırıyorum sanıyolar geçen kv oğluna ben seni kimselere yar etmem diyor cahillll ama ben hepsinin hakkından geliyorum hepsi cahil zaten zır cahil görgüsüz

sen epey dolusun yaa

Bu karakterde biriyle halen evlimisiniz!?sorun eşiniz zaten ? ailesi gibi oda işte !?

Son düzenleme:
Bundan sonra yabanciyiz.Sana asla guvenmicem.Git bunuda yetistir de.Bende herseyi aileme arkadaslarima anlatcam butun ozelimizi de.Cok sessiz durursan herkes tepene biner.Daha yeni evlisin.Gec kalmis sayilmazsin.Simdi onlem almazsan yillarin boyle gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…