Görümce

Çocukla görüşmeye devam etti. Bu süre zarfında çocuğun ailesi kv ile asla iletişime geçmedi. Çocuk kızınızı istiyorum diye ortaya çıkmadı. Görümce hala uğraşıyor evleneceğim diye. Ailesi kesin bir dille red etti. Çocuğun amacının kızın mal varlığı olduğu belli oldu ama görümce hala bunu kabul etmiyor Ben tamamen konu dışına çıktım
Sarımanolya?

Çocukla görüşmeye devam etti. Bu süre zarfında çocuğun ailesi kv ile asla iletişime geçmedi. Çocuk kızınızı istiyorum diye ortaya çıkmadı. Görümce hala uğraşıyor evleneceğim diye. Ailesi kesin bir dille red etti. Çocuğun amacının kızın mal varlığı olduğu belli oldu ama görümce hala bunu kabul etmiyor Ben tamamen konu dışına çıktım
Aman kendi düşen aglamaz

Görümcenin aramızda yani bdv de olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam:)

Cocugun neden olmayacağına dair söylediğiniz gerekce cok yetersiz. Yetiskin insan, ailesinin de sizin de olaya dahil olabilmenizi hakli kilacak kadar korkunc olan ne cocuktaki?

sız en basta ıyı nıyetle uyardınız dınlemedı bıttı sızın acınızdan konu kapanmıstır artık karısacagınız yapacagınız bırsey yok
kendı tercıhı ve kendı dusen de aglamaz.

sız sımdı ıyılıgıne ne soylersenız soyleyın yanlıs anlasılır hıc karısmayın ıyı olur allahtan kotu olur kuldan demısler
10 haziran 2020 de bu yorumu yapmısım guncellemeden sonra aynı yorumumun gecerlı oldugunu farkettım :D

suşi yapacak kadar gelişmiş birinin, ipsiz sapsız birine gönül vermesi üzücü
He teo işte tam bu noktada kitleniyor aile. Abisi çocukla görüşmüş. geçmiş kızın abisinin karşısına "" biz birbirimizi seviyoruz o benim ruh eşim " demiş eheheh Yaşlar 17

Back
X