- Konu Sahibi papatyaskk
Eşim harika bi adamdır ,ikimizde ayrı yerlerde zor sartlardayiz . Küçük bi oğlum var aylarca eşimi görmemişim vs vs . Eşim bu gün aradı size yer ayarliyim annemlerle birlikte gelin buraya dedi. Birlikte tatil yaparız diye. Sen gel de ben gelirim dedim sorun değil . Sonra annemlerle diyince hiç ses tonumu bozmadım ve ayarlamasını söyledim. 8 saatlik yol çocukla gelemem diye söylemiş ama nedeni ne olursa olsun hoşuma gitmedi ben de gitmedim.kızlar merhaba sorunum şu ki eşimle pandemıden dolayı bayadır dışarı çıkmıyoruz işlerimiz hariç neyse yarın çıkalım dedık eşim kardeşim de gelsın mı dedı ya bi yere gıderken başbaşa gıtmek ıstıyorum o da evde sıkılmıştır gelsın mı bızle dedı.. bi düşüneyım dedım ama gönlüm yok kendı aılene gelınce sorun yk benımkılere gelınce başbaba olcaz diyorsun dedı. bende ona ınat çıkmıcam dışarı yarın.
bu arada görumcem 23 yaşında aılem farklı memlekette demekkı aynı yerde olsa hep kavga kıyamet..
sorun kardeşın deıl diyorum senın tek gıtmemen dyorum anlamıyor... nedır bunun yolu yordamı ya bıktım 3 senedır evliyim ve aılesi dışında kavga sebebımız olmadı hıç