dediğiniz gibi eşiniz ben arkandayım bu işin sonu yok sana bir düzen kurarız korkma demeli ama bu kadar . yapabilecek başka birşey yok gerisis onlara kalmış. yalnız yardım hakedene yapılır bu kişiler gelen yardımlara güvenip yaşıyor gibi görünüyorHayirli aksamlar. Eski konularimda bahsetmistim gorumcem ve esinin para konusundaki sorumsuzluklarindan. Biz konusmama ve karismama karari almistik ama yinede haberleri gelmeye devam ediyor. O ikisi umrumda olmasa da kucuk bir kizlari var ve evde yiyecek birsey yokmus esim rica etti gidelim biraz alisveris yapalim goturelim diye tamam dedim ama bir yandan da surekli boyle mi olacak kalici nasil bir cozum gerekiyor bilmiyorum. Gorumcem bosanmak istemiyor adamin evle alakasi yok iki maas erken cekmis nasil oluyor bilmiyorum. Ev zaten kayinpederin evi Allahtan kira odeme dertleri yok. Ben dedim tekrar bir konusma yap kardesinle bosanirsa arkasinda oldugunuzu bilsin adamdan korkuyorsa korkmasin diye hala bosanmam derse o cocuk ellerinde ziyan olcak diye korkuyorum ne yapilabilir bu durumda?
Hayirli aksamlar. Eski konularimda bahsetmistim gorumcem ve esinin para konusundaki sorumsuzluklarindan. Biz konusmama ve karismama karari almistik ama yinede haberleri gelmeye devam ediyor. O ikisi umrumda olmasa da kucuk bir kizlari var ve evde yiyecek birsey yokmus esim rica etti gidelim biraz alisveris yapalim goturelim diye tamam dedim ama bir yandan da surekli boyle mi olacak kalici nasil bir cozum gerekiyor bilmiyorum. Gorumcem bosanmak istemiyor adamin evle alakasi yok iki maas erken cekmis nasil oluyor bilmiyorum. Ev zaten kayinpederin evi Allahtan kira odeme dertleri yok. Ben dedim tekrar bir konusma yap kardesinle bosanirsa arkasinda oldugunuzu bilsin adamdan korkuyorsa korkmasin diye hala bosanmam derse o cocuk ellerinde ziyan olcak diye korkuyorum ne yapilabilir bu durumda?
Kaynanam hic biseye kariscak hali yok kadinin hasta kayinpederde ayril arkandayim diyor ama gorumcem inat ediyor bekarken bana cektirdi hakkim haram olsun diyip duruyo simdi kocasi sanki cektirmiyormus gibi. Sakliyor onlardn cogunlukla durumunu esim soyluyor onlara da ne halde oldugunu cunku evi bize cok yakin herseyinide bize anlatiyor.Kaynana kayınpeder nerde
Evet dogru hatirliyorsunuz. O da yegenine uzuluyor kardesi biliyor ordan vuruyor vicdanimiza .Bu adam buldugu parayi carcur ediyordu degil mi dogru mu hatirliyorum? Ben boyle birine yardim etmem. Madem bosanmiyor o zaman sikayet etmeyecek oturacak. Siz bir sey yapamazsiniz ya sessiz kalip esinizin 2 aileye bakmasina razi olacaksiniz ya da bunu kabul etmeyeceksiniz. Esiniz en son yardim etmemeye karar vermisti sanki demek ki yine dayanamadi kardes sonucta. Adam daha rahat yasasin, parasinin hesabini bilmeden yasasin diye olan size olacak bu gidisle.
Bu sefer para vermeyi dusunmuyoruz zaten cocuga yiyecek seyler alcaz ama sonu yok iste bu durumun.dediğiniz gibi eşiniz ben arkandayım bu işin sonu yok sana bir düzen kurarız korkma demeli ama bu kadar . yapabilecek başka birşey yok gerisis onlara kalmış. yalnız yardım hakedene yapılır bu kişiler gelen yardımlara güvenip yaşıyor gibi görünüyor
Sikayet etsek devlet alirsa daha kotu olursa yine vicdan azabi duyarim daha bebek sayilir.Hep destek verseniz durum böyle devam eder. Cocugun ac veya bakimsiz kaldigini fark etsem sikayet etmeyi de düsünürüm.
Evet dogru hatirliyorsunuz. O da yegenine uzuluyor kardesi biliyor ordan vuruyor vicdanimiza .
Zaten su anlik cocuk ac kalmasin diye yiyecek alisverisi yapalim diyince tamam dedim. Haklisiniz iki koca insan olsalar sadece donup arkama bakmam bile konusmuyorduk biliyorsunuz komsusu esimin amcasi o demis evlerinde yiyecek yok bir bakin yardim edin diye.Yegenine ilk once anne ve babasi uzulmeli. Baba zaten ayri bir dunya, anne deseniz kocam da kocam diyor. Bunun bir sonu yok ki. Hadi deseniz ki bu bir donem zor durumdalar deseniz tamam yardim edilir ama adam sorumsuz. Siz butun paranizi verseniz adam hepsini 1 gunde haracar yarin gidip baskasindan ister o potansiyel var. Yarin sizin de cocugunuz olacak o zaman ne yapacaksiniz? Sizin calisamadiginiz zaman da olacak esiniz nereye kadar 2 aileye bakacak?
Sikayet etsek devlet alirsa daha kotu olursa yine vicdan azabi duyarim daha bebek sayilir.
Evet bu olabilir.Cocugu aileden biri de alabilir. Onlar sorumsuz davraniyorsa ellerine de birakmak olmaz
Hayirli aksamlar. Eski konularimda bahsetmistim gorumcem ve esinin para konusundaki sorumsuzluklarindan. Biz konusmama ve karismama karari almistik ama yinede haberleri gelmeye devam ediyor. O ikisi umrumda olmasa da kucuk bir kizlari var ve evde yiyecek birsey yokmus esim rica etti gidelim biraz alisveris yapalim goturelim diye tamam dedim ama bir yandan da surekli boyle mi olacak kalici nasil bir cozum gerekiyor bilmiyorum. Gorumcem bosanmak istemiyor adamin evle alakasi yok iki maas erken cekmis nasil oluyor bilmiyorum. Ev zaten kayinpederin evi Allahtan kira odeme dertleri yok. Ben dedim tekrar bir konusma yap kardesinle bosanirsa arkasinda oldugunuzu bilsin adamdan korkuyorsa korkmasin diye hala bosanmam derse o cocuk ellerinde ziyan olcak diye korkuyorum ne yapilabilir bu durumda?
Bu aksam cocugun yiyecegi biseyler alip goturduk kapidan verdik yarin esi yokken gidip konusmayi dusunuyoruz belki ben gitmem esim sadece konusur bilmiyorum. Burayi soylemek pek icimden gelmiyor ona acikcasi kendi kimligimide belli ederim oyle olursa.Karşılıklı konuşun. Bu işin sonu yok. Görümcen buraya olmadı yazsın. Veya önceki milyon tane benzer konuyu okusun.
Ben olsam kağıt kalem her aklına gelen şeyi yazdırır ve tek tek üstünde durup, neden korkuyor onları anlatmasını isterdim.
Hic bir fikrim yok su an aldigi paralari ne yapti. Eski maaslarini harcadigi yerler hep gereksiz pahali seylerdi. Ayakkabasi vardi gidip marka ayakkabi giysi alisverisi yapiyordu playstation almisti scotter gibi birsey almisti ise giderken iyi olurmus diye son ikisini cok ucuza satmis sonrasinda.Görümcenin kocası paraları nereye harcıyormuş?
Zaten su anlik cocuk ac kalmasin diye yiyecek alisverisi yapalim diyince tamam dedim. Haklisiniz iki koca insan olsalar sadece donup arkama bakmam bile konusmuyorduk biliyorsunuz komsusu esimin amcasi o demis evlerinde yiyecek yok bir bakin yardim edin diye.
Amin sagolun ben degil ama esim konusacak yarin esi yokken.Sizin gorumceniz bana gore cok tehlikeli biri. Neden derseniz hem bosanmaya yanasmiyor hem esinize dert yaniyordu. Isin kotusu bundan hic rahatasizlik duymuyor. Size daha gecen abin daha yeni para verdi ama kusura bakma evde pek bir sey yok gibi bir cumle kurmustu. Esi oyun mu ne almisti ama esinize dert yanmayi biliyordu. Siz bosanmasi konusunda bir sey soylemeyin, yarin bosanir suclu siz olursunuz. Boyle insanlarin ne yapacagi pek belli olmaz. Bosansa bir dert bosanmasa her gun biri kapiniza biri gelip yardim edin der. Onlar bu durumdan sikayetci degil. Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?