Ucu size dokunmasa ne halleri varsa gorsunler diyecegim ama ya bu adam daha evine bakamiyor ev mi tutacakmis yersen. Bunlar bosanmaz esi blof yapmis gorumce iyice tutusmus. Gorumceden gercekten korkulur simdi de babasi ile esinin arasini bozmus. Siz sessizce kosenizden izleyin bunlar boyle bir ileri iki geri gecinip giderler.
Zaten ev tutana kadar annemle kalalim demis ordan cikmis kavga. Goturup annesiyle yasatmak istiyo boylece ailesinden gecincek bence dusuncesi. Aman ne halleri varsa gorsunler neyse kayinpeder torununa sahip cikmis hic degilse artik icim rahat o konuda gerisi umrumda degil.
Hayirli aksamlar. Eski konularimda bahsetmistim gorumcem ve esinin para konusundaki sorumsuzluklarindan. Biz konusmama ve karismama karari almistik ama yinede haberleri gelmeye devam ediyor. O ikisi umrumda olmasa da kucuk bir kizlari var ve evde yiyecek birsey yokmus esim rica etti gidelim biraz alisveris yapalim goturelim diye tamam dedim ama bir yandan da surekli boyle mi olacak kalici nasil bir cozum gerekiyor bilmiyorum. Gorumcem bosanmak istemiyor adamin evle alakasi yok iki maas erken cekmis nasil oluyor bilmiyorum. Ev zaten kayinpederin evi Allahtan kira odeme dertleri yok. Ben dedim tekrar bir konusma yap kardesinle bosanirsa arkasinda oldugunuzu bilsin adamdan korkuyorsa korkmasin diye hala bosanmam derse o cocuk ellerinde ziyan olcak diye korkuyorum ne yapilabilir bu durumda?