• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce :(

Sen görümce işini bırakta derslerine bak tatlım ona gelinceye kadar çok önemli şeyler var hayatta yerimseniben

Dereyi görmeden pacalari sivamak buna derler iste...-tatlicadiarzu-

Yaw güzelim sen ne bakiyorsun onun bunun dedigne....önce bir tanis görüs, anla huyunu suyunu ondan sonra karar ver.benneyaptımki

Ve biran önce bu önyargilarindan kurtulmaya bak, cünkü sen onunla önyargili olarak tanisirsan, zaten her lafinin altinda bir tas bulursun.....:hulya:

sen şimdi okudun mesleğini eline aldın işe başladın, sevgilinle ilişkinizi bu zaman içersinde sorunsuz devam ettirdiniz, aileler tanıştı uyum sağlandı, kesenize uygun ev buldunuz, eşyalar alındı hiç borcunuz yok, düğününüz sorunsuz yapıldı, evliliğinizde hiç bi sorun yok herşey tıkır tıkır ilerlioda, bi derdiniz fotoğraflardaki çılgın görümcemi oldukaydirigubbakcemile4

ay magic, okurken ruhum sıkım sıkım sıkıldı , ne güzel anlatmışsın korku filmi gibi kaydirigubbakcemile3

canimmm yaa görünüsle kimseyi kiyaslama! inan bizim gelinimizde beni gördügü zaman kendisinde bi önyargi olusturmustu! artik beni nasil gördüyseekaydirigubbakcemile :bbo: biraz galiba ona göre havalimi geldimm neesositososito ama suan onun en yakin arkadasi benim! kimseye anlatmadigi sirlari gecmisini gecmiste neler yasadigini hepsini cekinmeden anlatir bana! ve herzamanda der, sen benim en yakinn dostumsun diye! gercektende öyle düsünme canim kimseyi yargilama!

nie bu kadar takıyosun ki mesafeni koyarsın daha da olmazsa görüşmezsin olur biter onun ablası benimde ablam olmalı düşüncelerine girmeye gerek yok yani takma kafana o kadar

ay magic, okurken ruhum sıkım sıkım sıkıldı , ne güzel anlatmışsın korku filmi gibi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay napim officecim kendim geçtiğim aşamaları yazdımda böle bişe çıktı ortaya, hatta son bikaç madde hala duruo atlatamadık evdi düğündü kaydirigubbakcemile3

3 tanede görümcem var, ama hiç düşüncek halde değilim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay napim officecim kendim geçtiğim aşamaları yazdımda böle bişe çıktı ortaya, hatta son bikaç madde hala duruo atlatamadık evdi düğündü kaydirigubbakcemile3

3 tanede görümcem var, ama hiç düşüncek halde değilim kaydirigubbakcemile3

eh bu anlatımdan sonra arkadaşda takıcak hal kaldığını sanmıyorum, allah yardımcın olsun, o maddeler de dursun, sonra allah korusun evlenecek kalmicak çünkü kaydirigubbakcemile3

eh bu anlatımdan sonra arkadaşda takıcak hal kaldığını sanmıyorum, allah yardımcın olsun, o maddeler de dursun, sonra allah korusun evlenecek kalmicak çünkü kaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyorum tmm ya bi derdimizi içimizi döktük millet beni taşlıcak artık :)) tamam önyargılarımdan arıncam inş çünkü kafamda olay bitmiyo ben kendikendime diyorum mal mısn manyak mısın diye ama bi sn sonra yine aynı fikirlere kapılıyorum hastaım hasta kusura bakmayın çok saolun yardımlarınız için hala teenage sendromları yaşıyorum sanırım (:opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum tmm ya bi derdimizi içimizi döktük millet beni taşlıcak artık :)) tamam önyargılarımdan arıncam inş çünkü kafamda olay bitmiyo ben kendikendime diyorum mal mısn manyak mısın diye ama bi sn sonra yine aynı fikirlere kapılıyorum hastaım hasta kusura bakmayın çok saolun yardımlarınız için hala teenage sendromları yaşıyorum sanırım (:opuyorumnanaktan

nası yani benmi taşlamış oluorum seni anlayamadım:1ninca:

İlk önce arkadaşlarının söylediklerine kulak asma..

Önyargndan kurtul..

Madem bu kdr merak ediyorsun erkek arkadaşına söyle en azından kardeşin/ablanla tanışmak istiyorum merk ediorumde..

Görümce adayınla tanışman hemen evleniceğiniz anlamına gelmez..

Böylece kafandaki sorulardan da kurtulmuş olursun..

Resimlerden ve profiline yazdığı şeylerden böyle düşünmen çok saçma belki şaka espri olarak yazmıştır onları kendini beğenmişlik olarak anlaşılabilr dışarıdan..

Ve kız gerçekten güzelse kendini beğenmesi gayet normal bunda kuruntu yapılcak bişey yok..

tatlım kimse seni taşlamıyor inan. biraz espri katarak durumu izah etmeye çalıştık, gerilme boşuna, gün ola harman ola a.s.

Hele bir gelsin istesinler...
Anan baban vesin seni
Nişan olsun
Düğün dernek olsun...
Eviniz dizilsin...
Yeni gelin ol da sonra o fettan görümcelik yapar yapmaz o zaman tartışırız...
Kadın hakkında böyle düşünmen saçma dur bi bakalım fol yumurta dinlemeden...
Ne hız ne acele...
kafamçokkarıştı

bu tıpkı şeye benziyo.
bi anneyle 10 yaşlarındaki kızı merdivenlerde otururlarken kızın gözü tepelerindeki duvarda asılı baltaya ilişmiş ve annesine dönüp anne ben büyüyünce evleneceğim, evlenince çocuklarım olacak ve onlar size oynamaya gelince ya bu balta birinin kafasına düşer onu öldürürse demiş. ana kız oturup saatlerce hüngür hüngür ağlamışlar.

bu tıpkı şeye benziyo.
bi anneyle 10 yaşlarındaki kızı merdivenlerde otururlarken kızın gözü tepelerindeki duvarda asılı baltaya ilişmiş ve annesine dönüp anne ben büyüyünce evleneceğim, evlenince çocuklarım olacak ve onlar size oynamaya gelince ya bu balta birinin kafasına düşer onu öldürürse demiş. ana kız oturup saatlerce hüngür hüngür ağlamışlar.

hahahaha ay bu gerçek olamaz bittim, allah iyiliğini versin shiftcan :roflol:

bu tıpkı şeye benziyo.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunlar senin hikayene canım......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunlarda bu konuya ............

bu tıpkı şeye benziyo.

:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

İlk önce arkadaşlarının söylediklerine kulak asma..

Önyargndan kurtul..

Madem bu kdr merak ediyorsun erkek arkadaşına söyle en azından kardeşin/ablanla tanışmak istiyorum merk ediorumde..

Görümce adayınla tanışman hemen evleniceğiniz anlamına gelmez..

Böylece kafandaki sorulardan da kurtulmuş olursun..

Resimlerden ve profiline yazdığı şeylerden böyle düşünmen çok saçma belki şaka espri olarak yazmıştır onları kendini beğenmişlik olarak anlaşılabilr dışarıdan..

Ve kız gerçekten güzelse kendini beğenmesi gayet normal bunda kuruntu yapılcak bişey yok..

teşk ederim ama böyle bişey demem uygun olmaz.. bir de güzelsen bile benim takdir ettiğim davranış bırak da başkaları sana güzel olduğunu söylesin dimi? kız kendi kendine diyor.. neyse en iyisi bu olayı unutmak cidden çok üstüme geldiniz biriniz halimden anlamadı bi kendinizi koyun yerime ama yine de anlamazsınız ..

bu tıpkı şeye benziyo.

ben biliyorum zaten bu konuyu yazmadan önce çok düşündüm herkesin tepki verceğini tahmin ettim ama yine de kafamda sorun edip kimseye bişey diyemiorm çok anlamsız olduğunu ben de biliyorum çok da saçma olduğunu.. onla evlenceğim belli değil üstelik en az 3 4 yıl sonra olursa olur bu 1.si .. başka biri olabilr bu 2. si .. o olsa bile kızın öyle gıcık olduğunu nerden biliyorum sadece bi önyargı takıntısı oldu bu 3.sü.. diyelim ki dediğim gibi oldu ve kız gıcık biri çıktı ozamn ben de ona göre davranırım ezdirmem kendimi herşeyin farkındayım ama ne olursa olsn bu ihtimaller zihnimi kurcalıyo anlamıyomusunuz gülmeyin gerçekten başınıza gelebilir çok hassas ince fikrli olduğumdan bunlar oluyor zaten rahat umursamaz bişy olsaydım başıma gelmezdi bunlarmafoldumben

Back
X