yok cnm nie gülelim..
neyse takma sen kafanı böle şeylere, bukadar sıkıntı yapman çok yersiz olmuşş:ecrin_bebek:
ilkyazım mümkünse bu konuyla ilgili sonyazın olsun bukaydirigubbakcemile3
tmm sustum :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm nie gülelim..
neyse takma sen kafanı böle şeylere, bukadar sıkıntı yapman çok yersiz olmuşş:ecrin_bebek:
ilkyazım mümkünse bu konuyla ilgili sonyazın olsun bukaydirigubbakcemile3
sen şimdi okudun mesleğini eline aldın işe başladın, sevgilinle ilişkinizi bu zaman içersinde sorunsuz devam ettirdiniz, aileler tanıştı uyum sağlandı, kesenize uygun ev buldunuz, eşyalar alındı hiç borcunuz yok, düğününüz sorunsuz yapıldı, evliliğinizde hiç bi sorun yok herşey tıkır tıkır ilerlioda, bi derdiniz fotoğraflardaki çılgın görümcemi oldu![]()
ay magic, okurken ruhum sıkım sıkım sıkıldı , ne güzel anlatmışsın korku filmi gibi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay napim officecim kendim geçtiğim aşamaları yazdımda böle bişe çıktı ortaya, hatta son bikaç madde hala duruo atlatamadık evdi düğündü kaydirigubbakcemile3
3 tanede görümcem var, ama hiç düşüncek halde değilim kaydirigubbakcemile3
eh bu anlatımdan sonra arkadaşda takıcak hal kaldığını sanmıyorum, allah yardımcın olsun, o maddeler de dursun, sonra allah korusun evlenecek kalmicak çünkü kaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum tmm ya bi derdimizi içimizi döktük millet beni taşlıcak artık :)) tamam önyargılarımdan arıncam inş çünkü kafamda olay bitmiyo ben kendikendime diyorum mal mısn manyak mısın diye ama bi sn sonra yine aynı fikirlere kapılıyorum hastaım hasta kusura bakmayın çok saolun yardımlarınız için hala teenage sendromları yaşıyorum sanırımopuyorumnanaktan
kesinlikle katılıyorum tmm ya bi derdimizi içimizi döktük millet beni taşlıcak artık :)) tamam önyargılarımdan arıncam inş çünkü kafamda olay bitmiyo ben kendikendime diyorum mal mısn manyak mısın diye ama bi sn sonra yine aynı fikirlere kapılıyorum hastaım hasta kusura bakmayın çok saolun yardımlarınız için hala teenage sendromları yaşıyorum sanırımopuyorumnanaktan
bu tıpkı şeye benziyo.
bi anneyle 10 yaşlarındaki kızı merdivenlerde otururlarken kızın gözü tepelerindeki duvarda asılı baltaya ilişmiş ve annesine dönüp anne ben büyüyünce evleneceğim, evlenince çocuklarım olacak ve onlar size oynamaya gelince ya bu balta birinin kafasına düşer onu öldürürse demiş. ana kız oturup saatlerce hüngür hüngür ağlamışlar.
bu tıpkı şeye benziyo.
bi anneyle 10 yaşlarındaki kızı merdivenlerde otururlarken kızın gözü tepelerindeki duvarda asılı baltaya ilişmiş ve annesine dönüp anne ben büyüyünce evleneceğim, evlenince çocuklarım olacak ve onlar size oynamaya gelince ya bu balta birinin kafasına düşer onu öldürürse demiş. ana kız oturup saatlerce hüngür hüngür ağlamışlar.
bu tıpkı şeye benziyo.
İlk önce arkadaşlarının söylediklerine kulak asma..
Önyargndan kurtul..
Madem bu kdr merak ediyorsun erkek arkadaşına söyle en azından kardeşin/ablanla tanışmak istiyorum merk ediorumde..
Görümce adayınla tanışman hemen evleniceğiniz anlamına gelmez..
Böylece kafandaki sorulardan da kurtulmuş olursun..
Resimlerden ve profiline yazdığı şeylerden böyle düşünmen çok saçma belki şaka espri olarak yazmıştır onları kendini beğenmişlik olarak anlaşılabilr dışarıdan..
Ve kız gerçekten güzelse kendini beğenmesi gayet normal bunda kuruntu yapılcak bişey yok..
bu tıpkı şeye benziyo.
Görümce adayın senden büyük mü küçük mü ?