Görümce adayın senden büyük mü küçük mü ?
benden 3 yaş büyük..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümce adayın senden büyük mü küçük mü ?
teşk ederim ama böyle bişey demem uygun olmaz.. bir de güzelsen bile benim takdir ettiğim davranış bırak da başkaları sana güzel olduğunu söylesin dimi? kız kendi kendine diyor.. neyse en iyisi bu olayı unutmak cidden çok üstüme geldiniz biriniz halimden anlamadı bi kendinizi koyun yerime ama yine de anlamazsınız ..
biliyorm daha 20 yaşındayım ve siz her nekdar daha küçüksün ve ortada bişey yok deseniz bile çok kafama taktığım bi konu var.. sevgilimle gayet ciddi giden bi ilişkimiz var ve ailesini çok merak ettiğim için sürekli araştırıyorum. o çok ünlü arkadaşlık sitesi facebookta gördüğüm müstakbel görümcemi kime göstersem ''yandın sen kızım eğer bu çocukla evlenirsen bu kız sana çok pis görümcelik yapar.. çok uyuz bişeye benziyor'' gibi laflar işitiyorum.. açıkçası benim de ilk gözlemim öyle olduğuydu sürekli kendini beğenmiş tavırları dünyanın en güzeli benm gibi edaları var.. hergün aklıma takılıyor inanın ki sevgilimi bile bu kadar düşünmüyorum sanki hemen evlenmişiz ya da evleneceğiz gibi bunları takıyorum ya çok çaresizim daha tanışmadığım için de bilinmezlik kompleksi içindeyim belki öyle biri değildir sevgilim çok iyi biri olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum çünkü kardeşine öyle davranmayabilir işin içine kıskançlık girebilir.. evet bana yardım edin lütfen hergün bu konu yaaa kafam karmançorman oldu :çok üzgünüm:
biliyorm daha 20 yaşındayım ve siz her nekdar daha küçüksün ve ortada bişey yok deseniz bile çok kafama taktığım bi konu var.. sevgilimle gayet ciddi giden bi ilişkimiz var ve ailesini çok merak ettiğim için sürekli araştırıyorum. o çok ünlü arkadaşlık sitesi facebookta gördüğüm müstakbel görümcemi kime göstersem ''yandın sen kızım eğer bu çocukla evlenirsen bu kız sana çok pis görümcelik yapar.. çok uyuz bişeye benziyor'' gibi laflar işitiyorum.. açıkçası benim de ilk gözlemim öyle olduğuydu sürekli kendini beğenmiş tavırları dünyanın en güzeli benm gibi edaları var.. hergün aklıma takılıyor inanın ki sevgilimi bile bu kadar düşünmüyorum sanki hemen evlenmişiz ya da evleneceğiz gibi bunları takıyorum ya çok çaresizim daha tanışmadığım için de bilinmezlik kompleksi içindeyim belki öyle biri değildir sevgilim çok iyi biri olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum çünkü kardeşine öyle davranmayabilir işin içine kıskançlık girebilir.. evet bana yardım edin lütfen hergün bu konu yaaa kafam karmançorman oldu :çok üzgünüm:
Fotoğraftan karakter analizi bu olsa gerek.
sen o cocukla evliliği düşünüyorsun ailesi hakkında bilgi toplamaya onlarla anlaşabilecegini merak ediyorsun bana cok normal geldi ama bence önyargılı davranma cok havalı görünüpte aslında hiçte öyle olmayan insanlar var ve aranısda cok yaş farkı yok bi bakmıssın görümce gelin degilde cok ii arkadas olmussunuz tanımadan karar verme karar veripte kendini sıkıntıya sokma gör tanı önce inş. dedigin gibi biri cıkmazda ii anlaşırsınız diyorum canımhihoyyythihoyyythihoyyyt
1. yaşın küçük deil..
2. daha tanımadığın bi insanın resminden nasıl kendini övdüğünü biliosun anlmadım..
3. ilk msjnda ciddi gden bi ilişkm var demişsn sonraki msjlarında belki evlenmem demişsin bu nasıl bi düşünce bi ilişki ciddi ise ciddidir..
4. kız güzel olabilir sen buna takıp kendini komplekse sokmamalısın bu çevrendeki kişilerinde sana karşı çekemio demelerini sağlar..
5. bi insan önce kendini begenmeli ki kendine yakışanı bulsun bu ayıp bişey deil.. ama 2 lafından biri ay bn çok güzelimse onda da bi kompleks olabilir kaydirigubbakcemile3
6. eger o insanla evliliği düşünüosan bu konuyu kafana takman sana göre normal ama bunu takıcağına ciddi giden ilişkine sahip çık ya devam et ya bitir hem ciddi ilişki diyp snrda başka biriyle evlenebilirim demk çok yanlış bna göre..
bizde yollasak mı resmimizi he, bedavaya karakter analizi kafamçokkarıştı
olabilir bi deneyin ... bakarızz
sende havalı bir resim çek, koy facebook a. onlar çekinsin senden yerimseniben
teşekkr ederim saol dikkate alırım ilk önce kendimi düzeltmem gerekiyo yani.. aslında tabiki de ciddi düşünüorm ondan başkasyla da anlaşabileceğimi sanmıorm başkasını düşünemem ama herkes üstüme gelince daha ortada bişey yok diye ondan demştim :)