• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce :(

bi resimden mi çıkardınız hemen kızın karakterini kişiliğini vayy be helal olusun valla ne yetenek :)) o sitede bir çok insan normal hallerinden farklı pozlar verip sözler söylüyor ne için bak ben cok coolum çok acayip biriyim eğlenceli neşeli vs. gibi şeyler söylüolar bence ona bakıp aldanma derim ve daha dur bakalım sevgilisin yaa ne bu acaele vee ayrıca sen iyi niyetli olduktan sonra sana nie çirkeflik yapsın durup dururken :)

teşk ederim ama böyle bişey demem uygun olmaz.. bir de güzelsen bile benim takdir ettiğim davranış bırak da başkaları sana güzel olduğunu söylesin dimi? kız kendi kendine diyor.. neyse en iyisi bu olayı unutmak cidden çok üstüme geldiniz biriniz halimden anlamadı bi kendinizi koyun yerime ama yine de anlamazsınız ..

Arkadaşım senin bu önyargılı karakterin sırf görümce adayın için değil bizim içinde geçerli sanırım CADIARZU

Söylediklerimi bidha okuda art niyetli bişey söylemişmiyin anla..

Burda herkes kendince fikirlerini sölüo..

Kendilerini senin yerine katıp söylüyorlar ve senin gbi paranoya yapmıycaklarını bi resmden profilden bu kdr karakter analizi yapamycaklarını söylüyorlar..

Peki sen bunu anlamamk için neden bu kdr direniyosun?

Ciddiyiz diyosun görümcen olarak görüyorsun o bayanı 3 yaş var aranızda akran sayılırsınız tanışmanızda bi sakınca yok bence böyle bişey sölemeyi uygun bulmuosan kuruntuda yapycaksın o zmn söylediklerinin başka çaresi yok ztn..

Hayır güzelse illa başkalarının bunu söylemesini beklemek zorunda değil insan kendini güzel buluyosa söyliyebilr..

Senden 3 yaş büyük yani 23 yaşnda ve aklı başında ergenlik döneminde olsa anlarım işte güzelim fln die profiline hava atmak için yazmş diyeblrdim ama gerçekten kendini güzel görüo demekki..

Bu bence gayet güzel bişey kendiyle barışık işte sana sarmaz bi süre sonra..

biliyorm daha 20 yaşındayım ve siz her nekdar daha küçüksün ve ortada bişey yok deseniz bile çok kafama taktığım bi konu var.. sevgilimle gayet ciddi giden bi ilişkimiz var ve ailesini çok merak ettiğim için sürekli araştırıyorum. o çok ünlü arkadaşlık sitesi facebookta gördüğüm müstakbel görümcemi kime göstersem ''yandın sen kızım eğer bu çocukla evlenirsen bu kız sana çok pis görümcelik yapar.. çok uyuz bişeye benziyor'' gibi laflar işitiyorum.. açıkçası benim de ilk gözlemim öyle olduğuydu sürekli kendini beğenmiş tavırları dünyanın en güzeli benm gibi edaları var.. hergün aklıma takılıyor inanın ki sevgilimi bile bu kadar düşünmüyorum sanki hemen evlenmişiz ya da evleneceğiz gibi bunları takıyorum ya çok çaresizim daha tanışmadığım için de bilinmezlik kompleksi içindeyim belki öyle biri değildir sevgilim çok iyi biri olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum çünkü kardeşine öyle davranmayabilir işin içine kıskançlık girebilir.. evet bana yardım edin lütfen hergün bu konu yaaa kafam karmançorman oldu :çok üzgünüm:

1. yaşın küçük deil..
2. daha tanımadığın bi insanın resminden nasıl kendini övdüğünü biliosun anlmadım..
3. ilk msjnda ciddi gden bi ilişkm var demişsn sonraki msjlarında belki evlenmem demişsin bu nasıl bi düşünce bi ilişki ciddi ise ciddidir..
4. kız güzel olabilir sen buna takıp kendini komplekse sokmamalısın bu çevrendeki kişilerinde sana karşı çekemio demelerini sağlar..
5. bi insan önce kendini begenmeli ki kendine yakışanı bulsun bu ayıp bişey deil.. ama 2 lafından biri ay bn çok güzelimse onda da bi kompleks olabilir kaydirigubbakcemile3
6. eger o insanla evliliği düşünüosan bu konuyu kafana takman sana göre normal ama bunu takıcağına ciddi giden ilişkine sahip çık ya devam et ya bitir hem ciddi ilişki diyp snrda başka biriyle evlenebilirim demk çok yanlış bna göre..

biliyorm daha 20 yaşındayım ve siz her nekdar daha küçüksün ve ortada bişey yok deseniz bile çok kafama taktığım bi konu var.. sevgilimle gayet ciddi giden bi ilişkimiz var ve ailesini çok merak ettiğim için sürekli araştırıyorum. o çok ünlü arkadaşlık sitesi facebookta gördüğüm müstakbel görümcemi kime göstersem ''yandın sen kızım eğer bu çocukla evlenirsen bu kız sana çok pis görümcelik yapar.. çok uyuz bişeye benziyor'' gibi laflar işitiyorum.. açıkçası benim de ilk gözlemim öyle olduğuydu sürekli kendini beğenmiş tavırları dünyanın en güzeli benm gibi edaları var.. hergün aklıma takılıyor inanın ki sevgilimi bile bu kadar düşünmüyorum sanki hemen evlenmişiz ya da evleneceğiz gibi bunları takıyorum ya çok çaresizim daha tanışmadığım için de bilinmezlik kompleksi içindeyim belki öyle biri değildir sevgilim çok iyi biri olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum çünkü kardeşine öyle davranmayabilir işin içine kıskançlık girebilir.. evet bana yardım edin lütfen hergün bu konu yaaa kafam karmançorman oldu :çok üzgünüm:

Canın mı sıkıldı açacak konu mu bulamadın güzelim :roflol: Bence sen kızın güzelliğine takıldın

Ah be güzelim dere çoook uzakta sen paçaları sıvamış geziyon du bakalım
karpuzmu bu ki resminden anlayasın kişiliğini
boşuna düşünme zamanla tanırsınn

İnsanlar uzaktan göründüğünden çok daha farklı olabiliyorlar hatta (lar) fazla muhtemelen öyledirler resimlerde malesefki kişiliğini de göremiyoruz ..gamyoncuiremsu
Bu yüzden milletin lafına bakıp ta boşuna canını sıkma ..:olmaz:
Bana da uzaktan çok soğuk bir tipi var derler ama hiçte öyle değilimdir ..yerimseniben

sen o cocukla evliliği düşünüyorsun ailesi hakkında bilgi toplamaya onlarla anlaşabilecegini merak ediyorsun bana cok normal geldi ama bence önyargılı davranma cok havalı görünüpte aslında hiçte öyle olmayan insanlar var ve aranısda cok yaş farkı yok bi bakmıssın görümce gelin degilde cok ii arkadas olmussunuz tanımadan karar verme karar veripte kendini sıkıntıya sokma gör tanı önce inş. dedigin gibi biri cıkmazda ii anlaşırsınız diyorum canımhihoyyythihoyyythihoyyyt

ilk önce önyargılı olma daha tanımıyorsun bile onu. ne görümce ne kaynana neden yenge kimse senin hayatına karışamaz. karışacak olurlarsada restini çekersin görüşmezsin. bunlarla kafanı yorma canım daha neler neler yaşayacaksın şimiden yorma kendini bırak akışına gitsin boşverrr hayat güzel. bakalım evlenecekmisiniz dur bakalım. düşünmen gereken daha bir sürü şey varken boşver güzelim boş şeyler bunlar

bu kadar önyargı ve fettan arkadasla siz ona yengelik yaparsınız gibi geldi bana :)

biraz arkadasların gazına mı geliniyor acaba?arkadaslarınızı yeniden gözdne geçirin.. yangına körükle gidiyorlar

sen o cocukla evliliği düşünüyorsun ailesi hakkında bilgi toplamaya onlarla anlaşabilecegini merak ediyorsun bana cok normal geldi ama bence önyargılı davranma cok havalı görünüpte aslında hiçte öyle olmayan insanlar var ve aranısda cok yaş farkı yok bi bakmıssın görümce gelin degilde cok ii arkadas olmussunuz tanımadan karar verme karar veripte kendini sıkıntıya sokma gör tanı önce inş. dedigin gibi biri cıkmazda ii anlaşırsınız diyorum canımhihoyyythihoyyythihoyyyt

allah razı olsun biri anladı teşkkr ederim sağol.. bundan sonra takmamaya çalışcam

1. yaşın küçük deil..
2. daha tanımadığın bi insanın resminden nasıl kendini övdüğünü biliosun anlmadım..
3. ilk msjnda ciddi gden bi ilişkm var demişsn sonraki msjlarında belki evlenmem demişsin bu nasıl bi düşünce bi ilişki ciddi ise ciddidir..
4. kız güzel olabilir sen buna takıp kendini komplekse sokmamalısın bu çevrendeki kişilerinde sana karşı çekemio demelerini sağlar..
5. bi insan önce kendini begenmeli ki kendine yakışanı bulsun bu ayıp bişey deil.. ama 2 lafından biri ay bn çok güzelimse onda da bi kompleks olabilir kaydirigubbakcemile3
6. eger o insanla evliliği düşünüosan bu konuyu kafana takman sana göre normal ama bunu takıcağına ciddi giden ilişkine sahip çık ya devam et ya bitir hem ciddi ilişki diyp snrda başka biriyle evlenebilirim demk çok yanlış bna göre..

teşekkr ederim saol dikkate alırım ilk önce kendimi düzeltmem gerekiyo yani.. aslında tabiki de ciddi düşünüorm ondan başkasyla da anlaşabileceğimi sanmıorm başkasını düşünemem ama herkes üstüme gelince daha ortada bişey yok diye ondan demştim :)

sende havalı bir resim çek, koy facebook a. onlar çekinsin senden yerimseniben

benm resimler de gayet iyi ama bilmiyorum insanlar nasıl değerlendiriyor genelde tatlı sevimli diye yorum yapıyolar demekki negatif bişey yok ama onunkiler sırf gösteriş merakı ama artık kötü düşünmüyorum pozitif düşünüyorum iyi bi kızdır diyorum inş alkisalkisalkis =)) herkese yardımlarından dolayı sonsuz teşkkrler :kedi::asigim:a.s.

teşekkr ederim saol dikkate alırım ilk önce kendimi düzeltmem gerekiyo yani.. aslında tabiki de ciddi düşünüorm ondan başkasyla da anlaşabileceğimi sanmıorm başkasını düşünemem ama herkes üstüme gelince daha ortada bişey yok diye ondan demştim :)

o söledğini bnde düşündüm ama şu var o insanla bi gelecek düşünüosan cnm sonuna kadr bu fikrinin arkasında olmalısın insanların dereyi görmedn paçayı sıvamış demelerine izin vermemelisin bu senin hayatın ve eger o insanla bi gelecek düşünüosan tabiki de ileriyi görmen gerekio yere sağlam basabilmen için.. yani kısacası ailesini tanıman normal bişey bunda bi anormallik göremiorum ben..

Sadece bi fotoğrafa bakarak nası vardın bu kanıya çok merak ettim CADIARZU
Ha tabi sana bunu söyleyen insanlarda..

Ki ayrıca daha ortada bişey yokken ne bu telaş kuzum..

Back
X